Uus valimisliit
-
Külaline
"Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."
Väga õige. See ongi teadlikult halvustav ja alandav väljend. Palju hullem, kui mujalt tuntud neegrikuningas või neegripallid.
Väga õige. See ongi teadlikult halvustav ja alandav väljend. Palju hullem, kui mujalt tuntud neegrikuningas või neegripallid.
-
Külaline
Oletame, et juhtubki nii. Kas siis teisi sõnu, mis sama või sarnast mõtet edasi annavad, vähe on? Vanka, Orkistani alam, sibul, russ jne. Võib-olla peaks hoopis algpõhjuse ehk tiblamentsliteediga tegelema? Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:09 "Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."
-
Külaline
Ja kuidas veel karatakse! FB on vastikuid kommentaare täis paljude inimeste kohta, kel pole Eesti nimi. Ja kui nad veel veidi vigaselt kirjutavad! Need kommenteerijad ei tunnegi neid, et "normaalsust" saaks hinnata.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:48Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.
-
Külaline
Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
-
Külaline
Ainult siis, kui selle tähendust valesti tead. Kui sa samastad tibla= venelane, siis on halvustav, kuid tibla ei tähenda venelast, vaid just ignorantset, šovinistlikku ning end teistest rahvastest ülemaks pidavat venelast. Ning selles pole midagi halvustavat, puhas tõde. Normaalne vene inimene, kes suudab austada muid rahvusi, ei ole tibla.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:09 "Võtta riiklikul tasandil vastu resolutsioon, mis võrdsustab sõna „tibla“ vaenu ja rahvusliku vihkamise õhutamisega."
-
Külaline
Vali kohe mõlemad ja mitu korda!Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
-
Külaline
Mina ilmselt valingi esimest korda Keskerakonna. Nad on viimastel aastatel üks mõistlikumaid parteisid.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:29Vali kohe mõlemad ja mitu korda!Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
-
Külaline
Kohalikul tasandil pole mõtet erakonda valida, vaid valida tuleb inimest, kes on seni kohalikus volikogus või muidu aktiivne olnud ning kelle seisukohad sinu omadega kattuvad.
-
Külaline
Jah, ma mõtlesingi, et valin Kovalenko.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2025 11:28 Kohalikul tasandil pole mõtet erakonda valida, vaid valida tuleb inimest, kes on seni kohalikus volikogus või muidu aktiivne olnud ning kelle seisukohad sinu omadega kattuvad.
-
Külaline
Ma viimati valisin, ja eestlased põgenesid sealt parematele jahimaadele. Nii nõme. Tea kas nüüd jooksevad tagasi.Külaline kirjutas: ↑30 Aug 2025 10:20Mina ilmselt valingi esimest korda Keskerakonna. Nad on viimastel aastatel üks mõistlikumaid parteisid.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:29Vali kohe mõlemad ja mitu korda!Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
Jooksevad ka eestlased Keskerakonda, nagu nt üks eurosaadik, endine ekrelane, nii et saad valida ka eestlasi.Guest kirjutas: ↑30 Aug 2025 20:49Ma viimati valisin, ja eestlased põgenesid sealt parematele jahimaadele. Nii nõme. Tea kas nüüd jooksevad tagasi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Karatakse ikka sellepärast, mida nad räägivad, mis enamasti kipub Kremli maiguga olema, mõne matsliku inimese käitumise õigustamine, umbkeelsuse õigustamine jne.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:59Ja kuidas veel karatakse! FB on vastikuid kommentaare täis paljude inimeste kohta, kel pole Eesti nimi. Ja kui nad veel veidi vigaselt kirjutavad! Need kommenteerijad ei tunnegi neid, et "normaalsust" saaks hinnata.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 21:48Normaalse inimese hõlma pelgalt rahvuse pärast üldiselt ei karata.
-
Külaline
Seal ju peale Kõlvartite enam polegi kedagi, kes sõna võtaks ja midagi arvaks. Kõige parem on passiivsete liikmetega partei? Miks kõik need naissoost vene rahvusest poliitikud nagu ühe vitsaga välja näevad? Viimase karvani lakitatud ja täpselt ühesugune tibilik riietusstiil.Guest kirjutas: ↑30 Aug 2025 10:20Mina ilmselt valingi esimest korda Keskerakonna. Nad on viimastel aastatel üks mõistlikumaid parteisid.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:29Vali kohe mõlemad ja mitu korda!Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 23:16 Kui see nüüd nali pole, siis selle valimisliidu eesmärgid on vägagi mõistlikud ja lähevad 90% kokku minu arvamusega...nii et Keskerakond ja see on minu silmis täitsa võrdsed. Ei teagi kumba valida.
-
Külaline
Keskerakond on tõesti realistlikum, mõistuspärasem olnud, kahju, et seal enam eestlasi suurt ei ole.
-
Külaline
Mitte mõistlikum vaid kõige passiivsem. Kahe inimese partei.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 12:27 Keskerakond on tõesti realistlikum, mõistuspärasem olnud, kahju, et seal enam eestlasi suurt ei ole.
-
Külaline
-
Külaline
Mida tähendab katku ja koolera moodi linnajuhtimine? Sulle sobib kinniste uste taga susserdamine, mõttetult suur hulk väga hea palga peal linnaametnikke.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 16:55 Pigem passiivne kui katku ja koolera moodi linnajuhtimine.
-
Külaline
Kuidas sa küll nii kott peas elad? https://epl.delfi.ee/artikkel/120318264 ... e-sulatadaKülaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 18:54Mida tähendab katku ja koolera moodi linnajuhtimine?
-
Külaline
Sest vene naise iluideaal ongi tibi. Hea, kui mokad rahule jätavad.Miks kõik need naissoost vene rahvusest poliitikud nagu ühe vitsaga välja näevad? Viimase karvani lakitatud ja täpselt ühesugune tibilik riietusstiil.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist