Mitte miski ei maitse enam

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Mitte miski ei maitse enam

Postitus Postitas Külaline »

Tõesti selline kummaline asi viimasel ajal, et mitte miski ei isuta ega tundu maitsev. Ja ma ei pea silmas seda, et ma ei tunne maitset, aga just seda, et miski ei maitse hea. Ei ole tükk aega tundnud, et wow, nii hästi maitses. Ka varasemad lemmikud tunduvad kuidagi igavad. Poes toitu ostes kõnnin ringi ja mitte miski ei kutsu ostma.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 21:57 Tõesti selline kummaline asi viimasel ajal, et mitte miski ei isuta ega tundu maitsev. Ja ma ei pea silmas seda, et ma ei tunne maitset, aga just seda, et miski ei maitse hea. Ei ole tükk aega tundnud, et wow, nii hästi maitses. Ka varasemad lemmikud tunduvad kuidagi igavad. Poes toitu ostes kõnnin ringi ja mitte miski ei kutsu ostma.
Katseta restorane. 180 degrees ja Ecrin näiteks.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Aug 2025 21:57 Tõesti selline kummaline asi viimasel ajal, et mitte miski ei isuta ega tundu maitsev. Ja ma ei pea silmas seda, et ma ei tunne maitset, aga just seda, et miski ei maitse hea. Ei ole tükk aega tundnud, et wow, nii hästi maitses. Ka varasemad lemmikud tunduvad kuidagi igavad. Poes toitu ostes kõnnin ringi ja mitte miski ei kutsu ostma.
Mulle väga meeldiks, kui nii oleks. Tuleb odavam.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 22:17
Guest kirjutas: 07 Aug 2025 21:57 Tõesti selline kummaline asi viimasel ajal, et mitte miski ei isuta ega tundu maitsev. Ja ma ei pea silmas seda, et ma ei tunne maitset, aga just seda, et miski ei maitse hea. Ei ole tükk aega tundnud, et wow, nii hästi maitses. Ka varasemad lemmikud tunduvad kuidagi igavad. Poes toitu ostes kõnnin ringi ja mitte miski ei kutsu ostma.
Kui midagi ei maitse, siis ju ei sööks ka enam midagi. Ma ei hakka ometi mittemaitsvat toitu sööma, eks.
Külaline

Guest kirjutas: 07 Aug 2025 22:43
Külaline kirjutas: 07 Aug 2025 22:17
Kui midagi ei maitse, siis ju ei sööks ka enam midagi. Ma ei hakka ometi mittemaitsvat toitu sööma, eks.
Ikka hakkad, kui muidu pole jõudu. Mul kunagi on olnud nii, et mingit söögiisu ei olnud. Siis ikka tegin söögikorrad ja sõin muna ja kana, et suudaks midagi teha. Kui terve päev ei söö, ei jaksa enam jalutada, sportida ega aias midagi teha.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mulle ennem ka ei maitsenud paljud asjad, aga nüüd on need, mida siiani olen ostnud, kah maitsetuks muutunud. Nt ühes poes oli grillribi, või lihasalat, vms, need kõlbasid, aga enam ei kõlba, maitse on muutunud. Õigemini, maitsetuks on muutunud. Ja toorvorstid ühed, praadisin, kah kehvaks läinud. Nüüd peab tõsiselt mõtlema, mida siis süüa. Kui maitsvaid enam pole, siis suht ükskõik, mida närid, ehk et saab pöörata pilgu nö tervislikuma valiku poole.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Aug 2025 15:26 Mulle ennem ka ei maitsenud paljud asjad, aga nüüd on need, mida siiani olen ostnud, kah maitsetuks muutunud. Nt ühes poes oli grillribi, või lihasalat, vms, need kõlbasid, aga enam ei kõlba, maitse on muutunud. Õigemini, maitsetuks on muutunud. Ja toorvorstid ühed, praadisin, kah kehvaks läinud. Nüüd peab tõsiselt mõtlema, mida siis süüa. Kui maitsvaid enam pole, siis suht ükskõik, mida närid, ehk et saab pöörata pilgu nö tervislikuma valiku poole.
Milleks osta valmistoitu, kui võiks ise teha toorainetest endale meelepärase ja puhta roa?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mulle pole kokkamine kunagi meeldinud, pean seda kogunisti ajaraiskamiseks. Kuigi, mõnda rooga olen teinud. Ainult et tooraine on ka kehvaks muutunud, mõtlen hakkliha, ennem ostsin ühest kohast, oli hea maitsega, nüüd on tavaline maitse, nagu neil kõigil. Eks siis mõned purgisupid veel kõlbavad, ja peab vaatama, mida veel poest osta saab.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 08 Aug 2025 15:49 Mulle pole kokkamine kunagi meeldinud, pean seda kogunisti ajaraiskamiseks. Kuigi, mõnda rooga olen teinud. Ainult et tooraine on ka kehvaks muutunud, mõtlen hakkliha, ennem ostsin ühest kohast, oli hea maitsega, nüüd on tavaline maitse, nagu neil kõigil. Eks siis mõned purgisupid veel kõlbavad, ja peab vaatama, mida veel poest osta saab.
Jube. Ilmselt kaalud 100 kg. See on jõhker, kuidas valmistoit kaalu tõstab, milleks endale nii teha!
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 08 Aug 2025 15:52
Tolmukübe kirjutas: 08 Aug 2025 15:49 Mulle pole kokkamine kunagi meeldinud, pean seda kogunisti ajaraiskamiseks. Kuigi, mõnda rooga olen teinud. Ainult et tooraine on ka kehvaks muutunud, mõtlen hakkliha, ennem ostsin ühest kohast, oli hea maitsega, nüüd on tavaline maitse, nagu neil kõigil. Eks siis mõned purgisupid veel kõlbavad, ja peab vaatama, mida veel poest osta saab.
Jube. Ilmselt kaalud 100 kg. See on jõhker, kuidas valmistoit kaalu tõstab, milleks endale nii teha!
Õige viide.
Kabja-Valuoja vanasõna ütleb, et kui midagi enam ei isuta siis perse täis söödud. Võimalusel oma tangi akuga füüsiline tegevus ja kapsa mäletsemine.
Külaline

Ja siis sa imestad, miks sa paks oled? Täiesti arusaamatu - kui keeruline siis saab olla vaid ühele inimesele süüa teha? Ma saan aru, et sul on 10 inimest vaja toita, et siis ei jaksa ja ei viitsi, aga iseendale...?

Sellest me ei räägigi, et poest valmistoidu ostmine tuleb oluliselt kallim, kui ise süüa teha.
Külaline

Eks siis mõned purgisupid veel kõlbavad.
Minu arust on poe purgisupid päris kohutava maitsega kraam. Samamoodi on päris jubedad poes müüdavad salatid ja ka muu valmistoit. Siis pole ime, et midagi ei maitse. Mulle ka need toidud ei maitse üldse.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 10:29
Ja siis sa imestad, miks sa paks oled? Täiesti arusaamatu - kui keeruline siis saab olla vaid ühele inimesele süüa teha? Ma saan aru, et sul on 10 inimest vaja toita, et siis ei jaksa ja ei viitsi, aga iseendale...?

Sellest me ei räägigi, et poest valmistoidu ostmine tuleb oluliselt kallim, kui ise süüa teha.
Kus see kirjas on ,et ta paks on :O
Külaline

[/quote]
Kus see kirjas on ,et ta paks on :O
[/quote]

Ta on teistes teemades kurtnud, et on ülekaaluline ja ei saa kaalu alla. Perearst kirjutas Ozempicu välja, aga seda ei taha võtta. Sellise toitumisega ei saagi muidugi kaalu alla, ega siis ei mõju see Ozempic ka, kui sööd hommikuks mingeid krõbinaid ja muidu valmistoitu, ise kunagi süüa ei tee.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Aug 2025 10:51
Eks siis mõned purgisupid veel kõlbavad.
Minu arust on poe purgisupid päris kohutava maitsega kraam. Samamoodi on päris jubedad poes müüdavad salatid ja ka muu valmistoit. Siis pole ime, et midagi ei maitse. Mulle ka need toidud ei maitse üldse.
Mul on viimased kaks aastat väga suur koormus olnud, läksin uuesti õppima ja jagasin aega pere, töö ning kooli vahel. Ostsin ka mõned purgisupid koju, et ajapuudusel oleks võtta. Siiani seisavad, ikka eelistasin midagi ise valmis teha. On ju kiireid variante ka mis oluliselt ajakulukamad polegi kui purgisupi keetmine, küll aga on tohutu maitse- ja kvaliteedivahe. Visuaalne pilt ka, inimene sööb ju silmade ja ninaga :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist