Mida arvate, kas nendest meditatsioonidest, erimassaažidest (nt laavakividega), hingamistest, tantratest jms sellisest mingit kasu ka on, või ainust kasu saavad teenusepakkujad? Et lihtsalt on inimesi, kes tahavad selliste asjade eest maksta, ja valdavalt, mis nad sealt oma raha eest saavad, on, et nendega tegeletakse. Et käivadki siis sellistes kohtades suhtlemas ja hetkelist heaolu ammutamas. Muud kasu pole. Või on keegi neist endale ka mingit kasu saanud. Tantralaagrist näiteks mehe leidnud.
Ma muidu eelistan eesti keelt, aga nüüd ei oskanudki pealkirja panna, mõtlesin, et hoolitsused, aga wellness on ikka laiem mõiste.
Wellness
-
Külaline
See on lihtsalt üks moodus müüa täiesti tavalisi tooteid ja teenuseid kallima hinnaga kui nad väärt on. Spaad, joogatrennid, massaaž ja kasvõi näiteks vestlusringid muutuvad nagu nõiavitsaväel ahvatlevamaks ja kallimaks, kui nimele lisada ette Wellness. 
-
Külaline
Pean selliseid asju täiesti uhhuuks ja inimesi, kes millegi taolisega tegelevad, ma tõsiselt ei võta.
-
Külaline
Mis sa nüüd mõtled, et kui tantralaagrist omale mehe leiad, et siis wellnessi ega midagi muud pole enam vaja?Tolmukübe kirjutas: ↑03 Aug 2025 16:51 Mida arvate, kas nendest meditatsioonidest, erimassaažidest (nt laavakividega), hingamistest, tantratest jms sellisest mingit kasu ka on, või ainust kasu saavad teenusepakkujad? Et lihtsalt on inimesi, kes tahavad selliste asjade eest maksta, ja valdavalt, mis nad sealt oma raha eest saavad, on, et nendega tegeletakse. Et käivadki siis sellistes kohtades suhtlemas ja hetkelist heaolu ammutamas. Muud kasu pole. Või on keegi neist endale ka mingit kasu saanud. Tantralaagrist näiteks mehe leidnud.
Ma muidu eelistan eesti keelt, aga nüüd ei oskanudki pealkirja panna, mõtlesin, et hoolitsused, aga wellness on ikka laiem mõiste.
-
Külaline
Sattus ette fb meno wellness. Nagu täpselt mulle. Kuumahood, unustamine, udu peas. See aju udu on tõusnud ka nagu meditsiiniliseks terminiks. Vanasti öeldi lihtsalt- udupea- kellegi kohta. Aga ju juba vanad eestlased teadsid.
Ei tea kas saab abi nende sümptomite vastu ka?
Ei tea kas saab abi nende sümptomite vastu ka?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist