Müüdud auto võti
-
Külaline
Müüdud auto võti
Koristasin kappe ja leidsin juba ammu, ca 4 aastat tagasi müüdud auto võtme puldiga. Nüüd siis mõtlen, mis sellega teha. Muidu viiks kohe esindusse aga kuna ma ei ela enam Eestis ja postiga saatmine oleks üsnagi kulukas lisakulu(üle 30 euri) ja tollase auto ostja kontakti ka alles pole.
Lihtsalt ära visata tundub ka jabur.
-
Külaline
Kolisid välismaale elama ja võtsid auto võtme kaasa, panid selle välismaal kappi ja nüüd siis avastasid. Huvitav lugu. Mida teha. Pane kappi tagasi, las seisab seal edasi. Ega ta leiba küsi.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 17:48 Koristasin kappe ja leidsin juba ammu, ca 4 aastat tagasi müüdud auto võtme puldiga. Nüüd siis mõtlen, mis sellega teha. Muidu viiks kohe esindusse aga kuna ma ei ela enam Eestis ja postiga saatmine oleks üsnagi kulukas lisakulu(üle 30 euri) ja tollase auto ostja kontakti ka alles pole.
-
Külaline
Kolisin välismaale elama juba siis kui veel ka EST nr märgiga siin osaliselt ka sõitsin. Sellesmõttes EU maa, lubatud on aga ülevaatused hakkasid tülikaks muutuma. Müüsin siis selle Eestis maha ja ostin kohaliku auto. Kodumaale enam väga asja pole, varasemalt ikka käisin tihedamini.Külaline kirjutas: ↑28 Mai 2025 18:09Kolisid välismaale elama ja võtsid auto võtme kaasa, panid selle välismaal kappi ja nüüd siis avastasid. Huvitav lugu. Mida teha. Pane kappi tagasi, las seisab seal edasi. Ega ta leiba küsi.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 17:48 Koristasin kappe ja leidsin juba ammu, ca 4 aastat tagasi müüdud auto võtme puldiga. Nüüd siis mõtlen, mis sellega teha. Muidu viiks kohe esindusse aga kuna ma ei ela enam Eestis ja postiga saatmine oleks üsnagi kulukas lisakulu(üle 30 euri) ja tollase auto ostja kontakti ka alles pole.
-
Külaline
Kui oli moodne auto, siis uus omanik võis teha uue tagavara võtme ja siis muutub sinu võti "kehtetuks". Osadel automarkidel on kindlasti nii, et auto tunnistab kahte võtit. Seega isegi kui sa leiaks selle omaniku üles, ei pruugiks see võti enam toimida.
-
Külaline
Miks ära visata jabur on? Kasutud asjad visataksegi ära.Guest kirjutas: ↑28 Mai 2025 17:48 Koristasin kappe ja leidsin juba ammu, ca 4 aastat tagasi müüdud auto võtme puldiga. Nüüd siis mõtlen, mis sellega teha. Muidu viiks kohe esindusse aga kuna ma ei ela enam Eestis ja postiga saatmine oleks üsnagi kulukas lisakulu(üle 30 euri) ja tollase auto ostja kontakti ka alles pole.
-
Külaline
Pakun mõnele lapsele mängimiseks, kui mul poiss oli 2 või 3, siis ta lemmikmänguasi oli auto võti. Ei tahtnud niisama lõksutada lasta ja sain ühe sellise samamoodi kasutu võtme tuttavalt 
-
Külaline
Kui auto on sellises vanuses, et arvatavalt sellega veel esinduse teeninduses käiakse, võid esindusse kirjutada-helistada - neil on seal kontaktnumbrid okenas. Võid kirjutada ka transpordiametisse ja paluda edastada kiri või teha kõne 123abc omanikule. Minu eelmisel autol oli tagavaravõti küll olemas, kuid ei töötanud ja uue tellimine maksnuks üle 500 euro. Oli keskmisest kõrgema klassi auto, aga 9a vana.
Kunagi ju ikka Eestisse tuled või keegi liigub. Mina saan mõttest, et prügikasti visata on jabur, täiesti aru - olen selline iga-asi-omal-kohal inimene ja enne prügikasti viskamist mõtlen alati, kas mina või keegi teine saaks eset veel kasutada.
Kunagi ju ikka Eestisse tuled või keegi liigub. Mina saan mõttest, et prügikasti visata on jabur, täiesti aru - olen selline iga-asi-omal-kohal inimene ja enne prügikasti viskamist mõtlen alati, kas mina või keegi teine saaks eset veel kasutada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 8 külalist