Kuidas FB-s peita jagamise infot?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kuidas FB-s peita jagamise infot?

Postitus Postitas Külaline »

Olen vaadanud FB-s mõningaid pilte, kus on näha, et seda on edasi jagatud.
Aga ei ole näha, et kes on seda kuhu jaganud - kuidas seda ka enda seadetest teha saab? Et ka mina jagan mingit pilti, aga pildile klikates ei ole seda infot näha?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mai 2025 20:04 Olen vaadanud FB-s mõningaid pilte, kus on näha, et seda on edasi jagatud.
Aga ei ole näha, et kes on seda kuhu jaganud - kuidas seda ka enda seadetest teha saab? Et ka mina jagan mingit pilti, aga pildile klikates ei ole seda infot näha?
Need on tõenäoliselt kuhugi eravestlusesse jagatud.
Külaline

Ma olen mingeid pilte eravestlusse jaganud ja nende piltide juures küll ei ole hiljem näha, et oleks jagatud kuhugi.
Ma ei saa aru, et kuidas osad on näha, kes-kuhhu on jaganud ja osad pole näha. Kui lähemalt klikata, siis on seal mingid privaatsussätted..., aga ma ei ole seda kohta veel üles leidnud, kus nii teha saaks.
Külaline

Mu meelest sel jagamise hetkel tuleb teema omanikule teade, et see inimene jagas sinu postitust. Hiljem näeb vaid jagajate arvu. Teised näevad ka vaid jagajate arvu.
Kui aga midagi oma seinale jagad, siis muidugi su sõbrad näevad seda seal seinal.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 10 külalist