Kuniks ma luban sul elada

vana hea klassika
Külaline

Kuniks ma luban sul elada

Postitus Postitas Külaline »

Hea seriaal Jupiteris, vaadake.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mai 2025 00:39 Hea seriaal Jupiteris, vaadake.
Selles mõttes huvitav, et seriaali lõpuks vihkad ohvrit, mitte kurjategijat.
Külaline

Kuidas sa niimoodi aru said?
Külaline

Kas see päris naine oli autistlik või mängis näitleja ta selliseks?
Väga hea sari. Kusjuures see mees ei tapnud ainult seda modelli ära, vaid ka koos temaga olnud kaks meesterahvast. Seda sarjas ei olnud.
Külaline

Mis maa sari see on?
* Ma ei ela Eestis, Jupiteri vaatan harva. Lihtsalt, et kirjelduse järgi aiman, et tegu ühe Skandinaavia sarjaga, aga kindel pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 22:04
Mis maa sari see on?
* Ma ei ela Eestis, Jupiteri vaatan harva. Lihtsalt, et kirjelduse järgi aiman, et tegu ühe Skandinaavia sarjaga, aga kindel pole.
Guugel näitas:
https://jupiter.err.ee/1609627471/kunik ... -sul-elada
Külaline

Tõestisündinud lool põhinev lühisari Londonis elavast medõest Delia Palmerist (Anna Maxwell Martin), kes tutvub 1991. aastal sarmika puusepa John Sweeneyga (Shaun Evans) ning alustab temaga suhet. Ent armuõnn ei kesta kaua, sest John muutub vägivaldseks ning Delia avastab, et mehe minevikus on mitu sünget saladust.
Külaline

Pagan, Shaun Evans on üks mu lemmiknäitlejatest. Ülihea oli Endeavouris. Kas peaks teda pahategelasena üldse vaatama?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 00:27 Pagan, Shaun Evans on üks mu lemmiknäitlejatest. Ülihea oli Endeavouris. Kas peaks teda pahategelasena üldse vaatama?
Oskab ennast ikka täieliku tõprana välja mängida. Hea näitleja tõesti. Suurem osa näitlejaid mängib alati iseennast, aga temal on väga eriilmelised rollid ja alati on väga usutav.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mai 2025 18:17
Ma olen kolmanda osa juures, siiani on küll ohvrist kahju.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 07:09
Guest kirjutas: 13 Mai 2025 18:17
Ma olen kolmanda osa juures, siiani on küll ohvrist kahju.
Äkki peale miinustamise ka selgitad, miks ei tohi ohvrist kahju olla? Sinu arust on normaalne, mis temaga tehti?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 18:17Selles mõttes huvitav, et seriaali lõpuks vihkad ohvrit, mitte kurjategijat.
Vihkad, et ohver ellu jäi või?
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 11:38
Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 18:17Selles mõttes huvitav, et seriaali lõpuks vihkad ohvrit, mitte kurjategijat.
Pigem seda, et ta oma ohvrirolli uppus ja kõik oma ümber hävitas, ma pakun.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mai 2025 23:58Tõestisündinud lool põhinev lühisari Londonis elavast medõest Delia Palmerist (Anna Maxwell Martin), kes tutvub 1991. aastal sarmika puusepa John Sweeneyga (Shaun Evans) ning alustab temaga suhet. Ent armuõnn ei kesta kaua, sest John muutub vägivaldseks ning Delia avastab, et mehe minevikus on mitu sünget saladust.
Delia Balmer siiski. Neile, kes guugeldada otsustavad.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 12:05
Traumajärgselt võivad inimesed hakata käituma hoopis teisiti kui varem, lisaks ei olnud ta elu ennegi eriti suurepärane. Töökoht vilets ja ebakindel, tugivõrgustik puudus jne. Väga kummaline on siin ohvrit vihata ja kurjategijat temast sümpaatsemaks pidada.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mai 2025 12:55
Guest kirjutas: 14 Mai 2025 12:05
Traumajärgselt võivad inimesed hakata käituma hoopis teisiti kui varem, lisaks ei olnud ta elu ennegi eriti suurepärane. Töökoht vilets ja ebakindel, tugivõrgustik puudus jne. Väga kummaline on siin ohvrit vihata ja kurjategijat temast sümpaatsemaks pidada.
Jah, loomulikult võivad. Siin ongi küsimus, kas inimesel on mingi temaga juhtunud sündmuse tagajärjel ennastmõistetav õigus teisi halvasti kohelda ja kui kaugele selle tolereerimisega on normaalne minna. Siia võib mõtisklemiseks võtta kasvõi siitsamast Eestist ridamisi inimesi ja nende käitumist/käitumise õigustamist.
Külaline

Ta oli 40.a kui selle mehega kohtus. Sõpru tal ei olnud, käitus imelikult, töökohas teised töötajad samuti mainisid, et ta on imelik. Kõik see tema stiil ja korteri välja nägemine jne. olid mu arust väga autistlikule inimesele omased. See tõbras puusepp kasutas seda lihtsalt ära. Et kummaline kuju ja ronin ta korterisse ja elan täiega kukil. Isegi lõpukohtus, nõudis see kurjategija puusepp, et naine peab tulema kohtupinki tunnistama. Õnneks psühhiaater andis talle vabastuse. See värdjas mees teadis täpselt, kuidas seda naist mõjutada ja hulluks ajada.
Nüüdseks on ta üle 80a vana, reisib palju, ja see vist aitabki tal kogu seda õudust mõnekski ajaks unustada. Ellujääja.
iiR
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas iiR »

Väga hea sari oli, aitäh soovituse eest!
Täiesti arusaamatu, kuidas saaks keegi kõrvalseisja seda ohvrit vihata - ta kogemus oligi traumaatiline ju, ta koges äärmist ebaõiglust ja jõhkrat vägivalda. Muidugi sellise inimese lähedane olla oleks samuti kohutavalt väsitav ja traagiline ehk siis ütleks, et see värdjas mõrvar rikkus tegelikult ära ka igasuguse võimaluse, et Balmeril oleks saanud tekkida enamvähemgi normaalseid suhteid.
Külaline

Vaatasin nüüd pilte päris tegelastest ja see näitleja casting oli küll üsna mööda. See “sarmikas” lokkidega tapja nägi päriselus ikka suht lamp kiilanev veidrik välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Mai 2025 14:49Vaatasin nüüd pilte päris tegelastest ja see näitleja casting oli küll üsna mööda. See “sarmikas” lokkidega tapja nägi päriselus ikka suht lamp kiilanev veidrik välja.
Kas sa ei arva, et need lokid valiti sinu võlumiseks? Siingi näha, et vähemalt ühele mõrtsukas väga meeldis.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: libakägu, rucola ja 9 külalist