Muski 5000 last

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Muski 5000 last

Postitus Postitas Külaline »

Seoses pealkirjaga "Elon Musk plaanib saada 5000 last", kas kellelegi tundub ta mehena atraktiivne? Ja isegi kuim ei tundu aga järeltulija elu taja´haks kindlustada, kas siis sooviksite temaga sekisda et last saada? Ma tegelikult artiklit ei lugenud, ehk ta tahab lihtsalt iga päev oma spermadoosi annetada ja tulevane ema peaks kunstlikult viljastatud saama. Ma siiski oletan, et tal on mingid nõudmised ja piirangud nii lapse emale kui ka tulevasele kasvatusele, et kui isegi välimuselt või mille iganes poolest sobiks tema lapse emaks, siis meie kasvatusmeetodid ja väärtushinnangud ei pruugi ühtida.
Mulle on ta alati ebaatraktiivne tundunud nii välimuse kui ka väljaütlemiste põhjal juba ammu enne kui ta Trumpi kampaaniasse sukeldus. Viimane on asjad ikka väga üle võlli paisanud.
Külaline

Ei, ei ole atraktiivne ei füüsiliselt ega mentaalselt. Üheöösuhted ja lühisuhted pole niikuinii minu teema ning kohe kuidagi ei kujutaks midagi sellist ette veel ebameeldiva tegelasega.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Apr 2025 21:55 Seoses pealkirjaga "Elon Musk plaanib saada 5000 last", kas kellelegi tundub ta mehena atraktiivne?
Minu meelest ei ole ta kuskilt otsast atraktiivne. Pigem eemaletõukav. Nartsissist ja egotsentrik. Ma ei suuda siiani mõista, kuidas ta kõik need naised on leidnud, kes talle lapse(d) on sünnitanud. Mis trikiga?

Mulle jätab ta kohutavalt ebameeldiva, lausa hirmutava mulje.
Külaline

Psüühikahäired on suuresti päritavad, miks sellist iseloomu paljundada vaja on.
Külaline

EI ole aktraktiivne, aga kindlasti aktraktiivsem, kui 90% Eesti meestest. Kuna ta on tark, siis edestab selle porukkaa nagunii.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Apr 2025 22:44 Psüühikahäired on suuresti päritavad, miks sellist iseloomu paljundada vaja on.
Nõus! Ole seal kinnises asutuses ja loodan, et sa ei paljune.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Apr 2025 21:55 Seoses pealkirjaga "Elon Musk plaanib saada 5000 last", kas kellelegi tundub ta mehena atraktiivne? Ja isegi kuim ei tundu aga järeltulija elu taja´haks kindlustada, kas siis sooviksite temaga sekisda et last saada? Ma tegelikult artiklit ei lugenud, ehk ta tahab lihtsalt iga päev oma spermadoosi annetada ja tulevane ema peaks kunstlikult viljastatud saama. Ma siiski oletan, et tal on mingid nõudmised ja piirangud nii lapse emale kui ka tulevasele kasvatusele, et kui isegi välimuselt või mille iganes poolest sobiks tema lapse emaks, siis meie kasvatusmeetodid ja väärtushinnangud ei pruugi ühtida.
Mulle on ta alati ebaatraktiivne tundunud nii välimuse kui ka väljaütlemiste põhjal juba ammu enne kui ta Trumpi kampaaniasse sukeldus. Viimane on asjad ikka väga üle võlli paisanud.
Tõesti küsid seda eesti naiste käest või?
Miks ometi?
Kas meie naistest keegi peaks sellise utoopilise asja peale üldse mõtlema või?
Keegi meist ei tunne teda, pole näinud lähedalt, pole kuulnud, mida ta kohtingul võiks kellelegi rääkida või lubada.
Enne Trumpi kampaaniat oli ta vaid tegelane omas impeeriumis. Ja nüüd järsku selline teema 😄
Pole kunagi mõelnud, kas ma tahaksin mõne maailmskuulsa tegelsega seksida või veel vähem last saada. Neid on ikka palju üle maailma, kel on igal pool lapsi. Järjest ka pärast surma muudkui selgub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, xqwerty ja 3 külalist