Tahan kindaid osta, aga
-
Külaline
Tahan kindaid osta, aga
kuidas ma aru saan millistel sõrmed pikemad on? Ja kas nii odavad on ikka päris nat. nahast?
https://kaup24.ee/et/search?q=naiste+na ... B3%5D=OC41
https://kaup24.ee/et/search?q=naiste+na ... B3%5D=OC41
-
Külaline
muidugi ei ole täisnahast, kena kunstnahk, rebeneb ka kenasti.
Ise ostan ka selliseid, sest mulle kuulub kindakaotaja vähemalt esikümne koht. Nii kui autost tõusen nii nad ka maha pillan, tavaliselt veel ühe, seega võin korraldada ühe kinda oksjoni, müügil nii parema- kui ka vasaku käe kindad.
Ise ostan ka selliseid, sest mulle kuulub kindakaotaja vähemalt esikümne koht. Nii kui autost tõusen nii nad ka maha pillan, tavaliselt veel ühe, seega võin korraldada ühe kinda oksjoni, müügil nii parema- kui ka vasaku käe kindad.
-
Külaline
kui seal on kirjas "nahk" siis tähendab, et see ikka mingi nahk on. ilmselt küll madalama kvaliteediga, kui 150.- kinnastel. mina otsisin ka veits aega tagasi nahkkindaid. käisin kaubamajas - seal olid kindad, mida oleksin nõus kandama 150.- ja no midagi erilist nad nüüd ka ei olnud. valik oli väike, et mitte öelda - olematu. läksin balta turule ja ostsin 25.- igati naksikud nahkkindad. mitte kehvema istuvuse ja väljanägemisega, kui kapsis. aga ma tahaks neid enne ostu ikka näha ja proovida.
-
Külaline
No Eestis ikka nii ei saa teha, et kirjutad, naturaalnahk ja siis tegelikult on kunstnahk. Ju ta siis on nahk, aga netist jah on raske osta, kuigi saab ju ka tagasi saata. Ma ostsin kunagi odavad nahast kindad, olid okei kvaliteediga, aga hais oli väga jube, ei saanudki kanda sellepärast.
-
Külaline
Vabalt saabKülaline kirjutas: ↑18 Apr 2025 10:05 No Eestis ikka nii ei saa teha, et kirjutad, naturaalnahk ja siis tegelikult on kunstnahk. Ju ta siis on nahk, aga netist jah on raske osta, kuigi saab ju ka tagasi saata. Ma ostsin kunagi odavad nahast kindad, olid okei kvaliteediga, aga hais oli väga jube, ei saanudki kanda sellepärast.
-
Külaline
Olen TA, sain Prismast ilusad nahkkindad, 25€, oli ka odavamaid. Seal saab ise proovida ilma, et mingi moor juures vahiks. Ja on suuur valik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Semrush [Bot], Tutiga Täi, xqwerty ja 11 külalist