Pidulik kleit
-
Külaline
Pidulik kleit
Mitu korda kannate üht piduliku kleiti?
Mu laps lõpetas eelmine aasta gümnaasiumi. Nüüd on tal tulemas sõbrannade pulmad. Kuna ta ikka õpib ja on minu ülalpidamisel, siis vaja pulma uusi kleite. Selle kooli lõpetamise kleidiga ei saavat minna, sest see on juba kõigil nähtud kleit. Teatud mõttes ma mõistan. Ikka arutatakse seda, nt mis kleit oli külalisel seljas presidendi vastuvõtul. Et eelmine aasta oli sama kleit. Igasugune taaskasutus on küll nüüd juba tunnustatud tegevus. Aga naistel on raske seda teha siiski. Seega küsimus- kui ostate ühe kalli piduliku kleidi, mitu korda te seda kandnud olete? Kindlasti on teil olnud ka ühe aasta jooksul mitu pidulikku üritust olnud. Kas olete läinud sama kleidiga, millega olite eelmisel oma pidulikul üritusel?
Mu laps lõpetas eelmine aasta gümnaasiumi. Nüüd on tal tulemas sõbrannade pulmad. Kuna ta ikka õpib ja on minu ülalpidamisel, siis vaja pulma uusi kleite. Selle kooli lõpetamise kleidiga ei saavat minna, sest see on juba kõigil nähtud kleit. Teatud mõttes ma mõistan. Ikka arutatakse seda, nt mis kleit oli külalisel seljas presidendi vastuvõtul. Et eelmine aasta oli sama kleit. Igasugune taaskasutus on küll nüüd juba tunnustatud tegevus. Aga naistel on raske seda teha siiski. Seega küsimus- kui ostate ühe kalli piduliku kleidi, mitu korda te seda kandnud olete? Kindlasti on teil olnud ka ühe aasta jooksul mitu pidulikku üritust olnud. Kas olete läinud sama kleidiga, millega olite eelmisel oma pidulikul üritusel?
-
Külaline
Kui on enesekindlusest puudu, siis riietega seda auku ei lapi.
-
Külaline
Pulmas ei pea olema ülipidulik kallis kleit, suvine kena riietus on väga ok. Seega ei pea lõpukleidiga minema, aga ei pea ka uut kleiti ostma.
Kui see oleks majanduslikult keerukas väljaminek, siis laseks nii suurel lapselküll omal valida, kas kannab ema ostetud lõpukleiti või ostab omale uue kleidi oma raha eest. Võimalusel panustaks uude kleiti nt 50 eurot, aga mitte ilmtingimata.
-
Külaline
Olen käinud, kui on palju aega möödas või teine seltskond. Tegelikult on taaskasutus moes ja see on meie enda peas, et sama asja justkui ei võiks uuesti järgmisele üritusele panna. Lisada mõni uus aksessuaar ka ja voilaaa
-
Külaline
Puukallistaja hakkas jälle pihta.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 09:09 Kui on enesekindlusest puudu, siis riietega seda auku ei lapi.
Loogiline, et ühe ja sama kleidiga järjest ei käida. Tavaliselt on kapis mingi 5-10 kleiti ikka, mille vahel valida.
-
Külaline
Minul on tõesti üks pidulik kleit, maksis minu jaoks palju, üheks korraks oleks olnud seda jabur osta. Aga ma käin pidulikel üritustel suht harva, kord aastas jõulupeol, kord aastas mingil muul peol.. Ma usun, et see on ka üks asi, mis vanusega muutub, nooremana oleks erinevad kleidid kindlasti olulisemad. Lapsega räägiks, mis need uued kleidid maksta võiks, tegelikult saab pidulikke riideid ühel korral kandmiseks Temust päris odavalt. Mingeid kalleid kleite ma lapsele mitut kappi ei ostaks.
-
Külaline
Ee...miks? Kuidas see loogiline on? Mis juhtub, kui keegi näeb sind teist (kolmandat) korda samas riietuses?
-
Külaline
Lapsele taaskasutus ei sobi? Kui noorel vähegi silma on, siis Humanast, Ostast ja Yagast, Sõbralt sõbrale poest jm saab kleite mõnekümne sendi kuni mõnekümne euro eest. Jah, voib-olla tuleb käia rohkem kui kord Kaubamaja stangelt välja valides, aga saab võtta vabalt kasvõi igaks sündmuseks sobiva ja aksessuaarid juurde.
-
Külaline
Hihii, mul on 1 (üks) pidulik ülikond 30 aastat. Juubelid, pulmad, matused, ristsed.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 23:59Ee...miks? Kuidas see loogiline on? Mis juhtub, kui keegi näeb sind teist (kolmandat) korda samas riietuses?
-
Külaline
Saapaid, jopesid, mantleid on ka 1? Tööl käite ka iga päev samade riietega?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 23:59Ee...miks? Kuidas see loogiline on? Mis juhtub, kui keegi näeb sind teist (kolmandat) korda samas riietuses?
-
Külaline
Jah. Kui ilm on sama, siis samad riided. Iga päev. Kas see on paha?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 00:44Saapaid, jopesid, mantleid on ka 1? Tööl käite ka iga päev samade riietega?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 23:59Ee...miks? Kuidas see loogiline on? Mis juhtub, kui keegi näeb sind teist (kolmandat) korda samas riietuses?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 21:49
Puukallistaja hakkas jälle pihta.
Loogiline, et ühe ja sama kleidiga järjest ei käida. Tavaliselt on kapis mingi 5-10 kleiti ikka, mille vahel valida.
-
Külaline
lapsele kalleid leite ei ostaks. mingu tööle ja ostku ise, kui oluliseks peab. endale ostan riideid reisidelt ja kaltsukast. soodne ja hea kvaliteediga. ühe kleidi kandmist traagikaks ei pea, aga võimalik, et teeksin kaltsukatiiru ja ostaksin midagi huvitavat mõne euriga. kiirmoest ei arva midagi ja tippmoodi panustamist ei pea vajalikuks.
-
Külaline
Ütleme et ostate kalli disaineri kleidi. No keegi neid ju ostab. Kuidas on disainer mõelnud, et kaua seda kallist, erilist ja kvaliteetset kleiti kantakse?
-
Külaline
Mitu paari neid saapaid, jopesid ja mantleid peaks olema?Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 00:44Saapaid, jopesid, mantleid on ka 1? Tööl käite ka iga päev samade riietega?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 23:59Ee...miks? Kuidas see loogiline on? Mis juhtub, kui keegi näeb sind teist (kolmandat) korda samas riietuses?Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 21:49
Puukallistaja hakkas jälle pihta.
-
Külaline
Ei suuda ühtegi riietust ega kleiti meenutada, mida paar aastat tagasi lapse lõpetamisel nägin, mida mingid inimesed mu pulmas kandsid - pole aimugi. Ise käin suht samade asjadega igal üritusel kuna seltskonnad on erinevad ja ega kedagi vist väga ei huvita ka, mis teistel seljas on. Kui haiglaselt huvitaks, siis sellistel üritustel ei soovikski osaleda. Pole ka kuulnud, et keegi hiljem väga analüüsiks, mis kleit mingil suvalisel pidulisel seljas oli. Kui mingi päris suusakombe või ujumistrikooga kohale ei ilmu, siis peaks kõik sujuma. Lapsel laseks ise endale kleite osta, kui mingid kulukad erivajadused peaks tekkima.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2025 09:05 Mitu korda kannate üht piduliku kleiti?
-
Külaline
Saapaid minimaalselt 5, jopesid 3-5 (hooaja kohta), mantleid minimaalselt 3.
-
Külaline
Ja siis käid nende samadega iga nädal või???Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:03Saapaid minimaalselt 5, jopesid 3-5 (hooaja kohta), mantleid minimaalselt 3.
-
Külaline
Käin vastavalt ilmale, muude riiete värvile/materjalile ja tujule.
-
Külaline
Kõik on neid juba näinud ju!Külaline kirjutas: ↑20 Mär 2025 12:58Käin vastavalt ilmale, muude riiete värvile/materjalile ja tujule.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist