Kui tihti suhtlete?
Kui tihti suhtlete?
Selles mõttes, et mitte kodustega, vaid oma sõprade, sugulaste ja tuttavatega? Kirja teel, telefoni teel, silmast silma? Mina suhtlen 1-2x nädalas, teinekord ka harvem. Minu arust just paras intervall. Eks ma olen ka introvertsem. Huvitav oleks teada, kas ennast ekstravertideks pidavad inimesed suhtlevad tihedamini kui mina, või samamoodi?
-
Külaline
ma ei tea, kas ma olen just puhas ekstravert - ma nimelt ei armasta võõraid inimesi ja seltskonda. aga kui ma olen sinna sunnitud minema, saavad kõik teada, mis ma asjadest arvan
mis suhtlemisse puutub, siis emaga helistame vahel igapäevaselt, vahel ülepäeviti. tütrega mõned korrad päevas, pojaga paar korda nädalas. kohtumine ja kohvitamine on ka vast kusagil kord nädalas, kuna elame üksteisest kaugel. tädiga helistame korra nädalas. paremate sõbrannadega kord nädalas kuni kord kuus. suvel kohtume tihemini, talvel vast korra.
mis suhtlemisse puutub, siis emaga helistame vahel igapäevaselt, vahel ülepäeviti. tütrega mõned korrad päevas, pojaga paar korda nädalas. kohtumine ja kohvitamine on ka vast kusagil kord nädalas, kuna elame üksteisest kaugel. tädiga helistame korra nädalas. paremate sõbrannadega kord nädalas kuni kord kuus. suvel kohtume tihemini, talvel vast korra.
-
Külaline
Kui tunnen, et tahan suhelda, siis kirjutan või helistan. Vahest jääb paar kuud sõbrannadega vahele, vahest suhtleme tihedamini. Sugulastega suhtlen tihedamini, meil üks mõnus kamp. Kirjutame praktiliselt iga päev oma grupis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist