Taara ja annetus
-
Külaline
Taara ja annetus
Kuidas tundub, kas taara annetuse raha läheb asja ette, et kõik lapsed saaks teatris käia? Kui ise koolis käisin, siis küll vaimustust neist ühiskülastustest polnud. See oli pigem kohustus.
-
Külaline
Minu meelest hea algatus. Teater on ju kultuurilise hariduse lahutamatu osa.Külaline kirjutas: ↑06 Mär 2025 07:42 Kuidas tundub, kas taara annetuse raha läheb asja ette, et kõik lapsed saaks teatris käia? Kui ise koolis käisin, siis küll vaimustust neist ühiskülastustest polnud. See oli pigem kohustus.
Samas on see paljude laste jaoks luksus, mida nende vanemad ei saa neile lubada.
-
Külaline
Vaadates teatripiletite röögatuid hindu, on tänapäeva Eesti lastel teatriskäimine tõeline luksus. Nii et minu meelest on see väga tänuväärne algatus. Kui kellelgi soovi ja on valmis oma taararaha annetama, lasku käia.
Samas tahaks siiski natuke rohkem teada, et mismoodi see raha päriselt lasteni jõuab ja kui suur osa rahast läheb administratiivkuludeks. Ilmselt päris nii ikka ei ole, et vajutad punast nuppu ja hopsti! läheb kusagil üks väike vaene laps nukuteatrisse. Mismoodi toimub selle raha lasteni toimetamine? Või ostab nende annetustega tegelev MTÜ ise teatripiletid ja kingid neid kuidagi lastele? Seal vahel on enne neid lülisid ilmselt palju ja kui annetusi küsitakse, siis võiks see süsteem olla ikkagi pisut läbipaistvam.
Samas tahaks siiski natuke rohkem teada, et mismoodi see raha päriselt lasteni jõuab ja kui suur osa rahast läheb administratiivkuludeks. Ilmselt päris nii ikka ei ole, et vajutad punast nuppu ja hopsti! läheb kusagil üks väike vaene laps nukuteatrisse. Mismoodi toimub selle raha lasteni toimetamine? Või ostab nende annetustega tegelev MTÜ ise teatripiletid ja kingid neid kuidagi lastele? Seal vahel on enne neid lülisid ilmselt palju ja kui annetusi küsitakse, siis võiks see süsteem olla ikkagi pisut läbipaistvam.
-
Külaline
Mina igatahes ei anneta midagi ja ei usu, et sealt mingit suurt raha üldse koguneb. Sest kui ma viitsin juba taarat minna viima, ju siis ikka pole nii palju raha, et oleks ükskõik. Muidu ma pistaks selle koti suvalisele prügikollile pihku, vanasti tegingi seda. Jätsin prügikasti kõrvale või midagi, viie minutiga oli läinud.
-
Külaline
-
Külaline
Pigem läheb see raha etendustele, mida korraldatakse lasteasutustes - lasteaedades, koolides.
https://rohe.geenius.ee/blogi/pandipake ... aha-laheb/
https://rohe.geenius.ee/blogi/pandipake ... aha-laheb/
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist