Mis on elu mõte?
Mis on elu mõte?
Minu arust elu mõte on end hästi tunda ja oma andeid välja tuua, kui need on olemas.
-
Külaline
Tahaksid sa lähemalt oma annetest rääkida Tolmukube?
On olemas küll, aga rääkida ei taha, las säilib mingi privaatsus. Internet ei ole nii anonüümne midagi tegelikult.
Üks ilmas elamise mõte võiks olla järglaste soetamine ja nende üles kasvatamine ja õigele elurajale suunamine.
-
Külaline
elu mõte on see, et enne surma ei oleks talumatult valus valesti elatud elu pärast.
-
Külaline
-
Külaline
Nagu igal bioloogilisel liigil - hoida oma liiki välja suremast.
Viirused on ses osas üsna targad. Palju targemad kui inimesed. No mõni tundub suht loll ka, nt mõned enteroviirused, leetrid jne, mis lasevad end suht lihtsalt tappa ja kaovadki mõnest piirkonnast täielikult.
Ja mõned on ikka uskumatult targad. Jäävad imelikul kombel ellu ka siis, kui tapavad pea kõik oma peremehed ja hävitavad oma toiduallikad.
Viirused on ses osas üsna targad. Palju targemad kui inimesed. No mõni tundub suht loll ka, nt mõned enteroviirused, leetrid jne, mis lasevad end suht lihtsalt tappa ja kaovadki mõnest piirkonnast täielikult.
Ja mõned on ikka uskumatult targad. Jäävad imelikul kombel ellu ka siis, kui tapavad pea kõik oma peremehed ja hävitavad oma toiduallikad.
-
Külaline
Ma nagu ei tule selle pealegi, et mu elu mõte selles on.Külaline kirjutas: ↑15 Veebr 2025 22:27 Nagu igal bioloogilisel liigil - hoida oma liiki välja suremast.
Enamustel peredel meil 1 laps. Nad keegi ei mõtle liigist.
Me oleme sündinud siia ilma oma vanemate seksimise tagajärjel. Peale sündi me ei mõtle mingist elumõttest. Me lihtsalt oleme siin. Elame ja kasvame. Millalgi tekivad tahtmised millegi järgi. Lastel mänguasjade järgi, vanemaks saades millegi muu järgi. Aga mis oleks elu mõte? Surma ju ka ei taha. Aga, et ellu jääda on vaja toitu ja vett. Selleks kasvatatakse toitu ja teenitakse raha, et toitu saada. Et oleks lihtsam elada ja paremini end tunda mõeldakse välja asju. Aga mis oleks ikkagi elu mõte? Kas peabki mingi mõte olema? Võimalik, et me hingedena tulime siia ellu midagi õppima. Pigem meid juhivad tunded ja tahtmised või mitte tahtmised. Aga seda tunneme oma kehaga. Tekib tunne ja iha vastaspoole vastu, kui hästi läheb, siis teisel tekib ka midagi, siis seksitakse ja selletagajärjel võib sündida uus laps.
Ma ei ole siiani elanud nii mõtlemisega, et mis on elu mõte.
Mõte kui selline tuleb pähe, et nüüd teeks nii, sest ma tahan, tunnen oma maise kehaga, et ma peaks nii tegama või mitte tegema.
Elu mõte on siis see elu ära elada järjest paremini, et oleks endal parem tunne olla.
-
Külaline
Lapsed ei taha mänguasju kui asju, nad tahavad end teostada, areneda. See võib olla üks elu mõte.
-
Külaline
Ja äkki ongi nii, et endalegi teadmata või teadvustamata me teeme millegi tahtmise ja tunde järgi midagi, mis on elu mõte.Külaline kirjutas: ↑16 Veebr 2025 10:07Lapsed ei taha mänguasju kui asju, nad tahavad end teostada, areneda. See võib olla üks elu mõte.
Või midagi mis me oleme tulnud siia ilma õppima. Aga kes õpib. Hing? Siit ilmast lahkudes füusiline keha ju kaob.
A mõelge välja. Värskelt pensioneerununa võin öelda, et olen elanud pika ja õnneliku elu.
Miskipärast on mul tunne, et inimesed seavad endale mittejõukohaseid eesmärke ja on siis õnnetud.
Miskipärast on mul tunne, et inimesed seavad endale mittejõukohaseid eesmärke ja on siis õnnetud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist