Mis teete Arutlejad reede õhtuti

vana hea klassika
Külaline

Mis teete Arutlejad reede õhtuti

Postitus Postitas Külaline »

Kas lähete külla? võtate külalisi vastu? mõnulete teleka/arvuti ees?
Ma olen siin, kuigi kutsuti külla, aga ilm on nii õudne, et ei saanud minna. Nüüd tegin lihtsalt ajaviiteteema :)
Külaline

Istun teleka ees, arvuti süles ja dzinnikoks kõrval. Vahele sügan koera. Päris mõnus, samas seltsielust tunnen pisut puudust, ma vist oleks ka selle kehva ilmaga külla läinud.
Külaline

Mina tegin trenni ja nüüd luban endale ühe õlle.
Külaline

Jeerum, ja mul on juba neljas õlle. Tahaks nüüd tantsima minna, aga ei tea kuhu. Soovitage Tallinnas, head kohta mutile 50a :)
Külaline

Loen Realiseerimiskeskus OÜ e-poodi, sain alles täna selle olemasolust teada. Alkoholi ei taha, ei maitse.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 21:52Jeerum, ja mul on juba neljas õlle. Tahaks nüüd tantsima minna, aga ei tea kuhu.
Ma peale neljandat õlut ei soovita tantsima minna. Tantsimisest ei pruugi midagi välja tulla, sest suust tulev õllelõhn (duubelbock) peletab kavalerid eemale. Lisaks veel see pidev WC vahet lippamine. Enne tantsule minekut tuleb võtta konjakit, Larsen on hea valik. Mõnus konjakilõhn näitab tulevasele kavalerile, et naisel on hea maitse.
Külaline

Saatsin lapsed magama, ladusin nõud masinasse ja nüüd istun diivanil, passin telefonis ja vaatan natuke Verat. Kuna tegin päeval 4-tunnise uinaku, siis magama pole nii pea mõtet minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 21:52Jeerum, ja mul on juba neljas õlle. Tahaks nüüd tantsima minna, aga ei tea kuhu. Soovitage Tallinnas, head kohta mutile 50a :)
https://buffalo.ee/live/jaanuar/
Kas sinna nii suur tung, et lausa broneerida vaja?
Külaline

Panin 2h lapsi magama ja vaatasin tühja seina 15min nutt kurgus. Nüüd vaatan kiirelt, mis päeval toimunud, lähen hambaid pesema ja magama kuna ilmselt 5-6 vahel jälle äratus hommikul.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 22:00https://buffalo.ee/live/jaanuar/
Kas sinna nii suur tung, et lausa broneerida vaja
et seal selline muusika https://www.youtube.com/watch?v=o294Yvg6zrc
Külaline

Tegin kaminahju tule, panin dušikardina pesema, mängisin natuke klaverit ja natuke viiulit, vaatasin Aktuaalse Kaamera ära ja nüüd passin niisama.
Külaline

Vaatab järele Aktuaalse lõpuni ja läheb loeb lastele unejuttu, kes praegu koeraga möllavad, sest "homme ei pea vara üles tulema!" (koer arvatavasti on ikka 7 üleval...).
Külla lähme homme, ja ujuma.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 22:06 Panin 2h lapsi magama ja vaatasin tühja seina 15min nutt kurgus. Nüüd vaatan kiirelt, mis päeval toimunud, lähen hambaid pesema ja magama kuna ilmselt 5-6 vahel jälle äratus hommikul.
Ei ole sul ka kerge elu. Kell viis ülesse. Kas sa oled mõelnud selle peale, miks on jumal sind nuhelnud sellise eluga?
Külaline

Mina laisa KÜ elanikuna vaatan aknast kuidas teisel pool teed eramajade omanikud ikka veel lumelabidatega rallivad.
Külaline

Vedelesime diivanitel, vaatasime paar krimkat ära, käisime koertega jalutamas, siis laskesuusa etapp, nüüd Dakari ralli kokkuvõte.
Tunnen kaasa, kes lumetormi kaela said, meil hommikust saadik vaid vihm ja suur sula.
Külaline

Pidin õhtuses vahetuses tööl olema, aga tundsin end tõbisena ja jäin koju. Tegin ühe tiiru õues, aga tuul ja lumi peksid näkku ja pärast mõningast kõmpimist keerasin otsa ringi ja tulin koju tagasi.
Nüüd istun diivanil ja joon kummeliteed, taustaks Vera.
Külaline

Kas neid Vera osasid mis nüüd on uueks kuulutatud, on meil juba näidatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 23:55 Kas neid Vera osasid mis nüüd on uueks kuulutatud, on meil juba näidatud?
Ei ole. Ongi see kõige uuem ja viimane hooaeg, mis UKs umbes nädal aega tagasi eetris olid.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 00:12
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 23:55 Kas neid Vera osasid mis nüüd on uueks kuulutatud, on meil juba näidatud?
Ei ole. Ongi see kõige uuem ja viimane hooaeg, mis UKs umbes nädal aega tagasi eetris olid.
Ja ongi Vera kõige viimane hooaeg, rohkem ei tule.
Külaline

Lapse tuba remondin. Jõudsin tööpäeva järel seinad tapeetida. Tapeetimine on mu lemmik-remonditöö ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Baidu [Spider], dmy ja 9 külalist