Hais naabri juurest

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Hais naabri juurest

Postitus Postitas Külaline »

Mul on probleem, millele lahendust ei oska leida. Naaber haiseb. Täpsemalt - tema juurest tuleb läbi mingite mikropragude sageli jõledaid haisusid. Täna ta tõenäoliselt keetis oma pesu sest mingi valgendaja vm kemikaali haisu pressis. Ja see on nii jõhker, et elada ei saa :(
Kõige rohkem on vannitoas, elutoas ja sahvris.
Kas on olemas mingit tööriista, millega saaks kuidagigi kindlaks teha, kust see lebra tuleb? Temperetuurimuutusi saab ju mõõta. Saaks jaole, tihendaks ära.
No ei saa nii, et pesed hommikul hambaid ja ajab öökima sest naaber segab all mingit "väetist" kokku sest tal kasvuhoone ja aiamaa. Sahvris on toit, elutoas tekstiilid...
Eii

Postitus Postitas Eii »

Revolver kirjutas: 06 Juun 2024 19:25 Anonüümsetel võiks keelata teemade tegemise, need on kõik sisutud spämmteemad.
See on sinuarust. See, et sulle on sisutu, ei tähenda, et teistele on sisutu. Sina ignoreeri neid, sa ei pea vastama kõikidele teemadele.
Külaline

Revolver, ma tean vähemalt üht inimest kes siia foorumisse ei tule põhjusel, et sina oled siin. Ta ütles, et ei soovi oma päeva negatiivseid asju.
Kui vaadata kasvõi su postituste arvu siis sa vist oledki kogu aeg siin foorumis? Sa ei pea kõiki kommenteerima ja halvustama, püüa oma elu ka elada. Selline väike palve... Sest tõesti, täna olen ise ka nii mõndagi lugenud, mille kirjutamata oleksid võinud jätta.
Pandagu mulle kasvõi ban aga pidin selle siin välja ütlema. Miks peavad foorumist eemale hoidma kenad inimesed ja see kes neid oma postitustega riivab läbustab siin end hingetuks.
Külaline

Mõne klõpsuga on võimalik mittemeeldiva kasutaja postitused kõik ära peita, miks ei kasuta seda varianti?
Suslik
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Suslik »

Kas on olemas mingit tööriista, millega saaks kuidagigi kindlaks teha, kust see lebra tuleb?

Sellist tööriista küll ei tea. Äkki lähed uurid ise naabri käest, et mis asi tal haiseb, et sul lausa elada ei lase. Naaber ju ei tea, et kõik hais läbi seinte imbub. Mine teavita teda.
Külaline

Minu naabrite korterist tuli ka jõledat haisu. Aga õnneks ainult siis, kui ta korteriukse avas. Siis oli terve koridor haisu täis. Ja ka mingi kemikaalne lõhn oli. Hiljem sain teada, et selle pere naine tegeleb Amway või millegi taolise jubedusega. Ilmselt küüriti siis kodu mingi vahendiga, mis haises väga rõvedalt.
Kahurvägi

Postitus Postitas Kahurvägi »

Revolver kirjutas: 06 Juun 2024 19:25 Anonüümsetel võiks keelata teemade tegemise, need on kõik sisutud spämmteemad. Mis on sellel teemal seost kodunurgaga, see on jumalast rumal teema.
Sinu jutt on tihtipeale suvaline ärapanemine, naine ei taha enam :lol: ? Väga hyvitav teema, saab isegi teada nippe mida tulevikus selle probleemi puhul teha.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 19:45 Revolver, ma tean vähemalt üht inimest kes siia foorumisse ei tule põhjusel, et sina oled siin. Ta ütles, et ei soovi oma päeva negatiivseid asju.
Kui vaadata kasvõi su postituste arvu siis sa vist oledki kogu aeg siin foorumis? Sa ei pea kõiki kommenteerima ja halvustama, püüa oma elu ka elada. Selline väike palve... Sest tõesti, täna olen ise ka nii mõndagi lugenud, mille kirjutamata oleksid võinud jätta.
Pandagu mulle kasvõi ban aga pidin selle siin välja ütlema. Miks peavad foorumist eemale hoidma kenad inimesed ja see kes neid oma postitustega riivab läbustab siin end hingetuks.
Minumeelest on just tore, kui on palju erinevaid inimesi koos. Kui su tuttav nii nõrganärviline ja emotsionaalne on siks tekib küsimus kuidas ta reaalses elus üldse hakkama saab.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 06 Juun 2024 19:20 Mul on probleem, millele lahendust ei oska leida. Naaber haiseb. Täpsemalt - tema juurest tuleb läbi mingite mikropragude sageli jõledaid haisusid. Täna ta tõenäoliselt keetis oma pesu sest mingi valgendaja vm kemikaali haisu pressis. Ja see on nii jõhker, et elada ei saa :(
Kõige rohkem on vannitoas, elutoas ja sahvris.
Kas on olemas mingit tööriista, millega saaks kuidagigi kindlaks teha, kust see lebra tuleb? Temperetuurimuutusi saab ju mõõta. Saaks jaole, tihendaks ära.
No ei saa nii, et pesed hommikul hambaid ja ajab öökima sest naaber segab all mingit "väetist" kokku sest tal kasvuhoone ja aiamaa. Sahvris on toit, elutoas tekstiilid...
Sellist mõõdikut pole, aga kas Te (viisakalt) uurida ei saa tema enda käest et millega on tegu või kus ta neid asju kokku keedab täpselt? Äkki näitab ära ja saate siis enda korteri poole ära vooderdada.
Külaline

Minul tegi kunagi alumine naaber remonti ja meie korterisse imbus põrandalaki haisu pistikupesadest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist