Binturong Maimu või trulling Tõnu?
-
Külaline
Binturong Maimu või trulling Tõnu?
Kumb peaks saama aasta kangelaseks loomamaailmas? Plaanis on teha ka blogi, insta ja tiktok.
-
Teadjanaine
Kuulge, kas kellelgi on õnnestunud loomaaias seda binturongi päriselt näha ka? Ma olen kaks korda üritanud, ühe korra nägin võrkkiigest välja rippuvat saba. Binturong on aktiivne varahommikul, õhtul ja öösel. Siseekspositsioonid tehakse lahti kl 10, vihmametsa sissepääs on kuni 15:30. Et siis nagu... sebime endale eksootilise eksponaadi, reklaamime igas suunas ja korraldame nii, et külastajad seda looma kunagi aktiivsena ei näeks, aga nunnusid videoid saame postitada. Tänan väga, ei kutsu külastama.
Saksamaal sai ühes loomaaias binturong ilusti ära nähtud ja saab küll korraldada nii, et inimesed näevad päriselt ka, aga samas looma heaolu on tagatud.
Saksamaal sai ühes loomaaias binturong ilusti ära nähtud ja saab küll korraldada nii, et inimesed näevad päriselt ka, aga samas looma heaolu on tagatud.
-
Külaline
Oota, oled valesti aru saanud. Ega looma ei toodud siia selleks, et sina teda passiksid.Teadjanaine kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:26 Kuulge, kas kellelgi on õnnestunud loomaaias seda binturongi päriselt näha ka? Ma olen kaks korda üritanud, ühe korra nägin võrkkiigest välja rippuvat saba. Binturong on aktiivne varahommikul, õhtul ja öösel. Siseekspositsioonid tehakse lahti kl 10, vihmametsa sissepääs on kuni 15:30. Et siis nagu... sebime endale eksootilise eksponaadi, reklaamime igas suunas ja korraldame nii, et külastajad seda looma kunagi aktiivsena ei näeks, aga nunnusid videoid saame postitada. Tänan väga, ei kutsu külastama.
-
Külaline
See on täiesti teadlikult nii. Sa käid seal seal korduvalt, ostad iga kord pileti ja mõtled, et ehk seekord. Aga võta näpust! Pead veel oma raha viima neile. Mõtle, kui näeksid esimese korraga ära, kust siis raha sisse tuleb?Teadjanaine kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:26 Kuulge, kas kellelgi on õnnestunud loomaaias seda binturongi päriselt näha ka? Ma olen kaks korda üritanud, ühe korra nägin võrkkiigest välja rippuvat saba. Binturong on aktiivne varahommikul, õhtul ja öösel. Siseekspositsioonid tehakse lahti kl 10, vihmametsa sissepääs on kuni 15:30. Et siis nagu... sebime endale eksootilise eksponaadi, reklaamime igas suunas ja korraldame nii, et külastajad seda looma kunagi aktiivsena ei näeks, aga nunnusid videoid saame postitada. Tänan väga, ei kutsu külastama.
-
Külaline
Tegelikult toodi küll. Sest vastasel juhul las see asutus siis kasvatab ja säilitab neid loomi, aga tehku seda omaette ja ilma külastajateta. Või sa arvad, et inimesed käivad loomaaias selle lasterongiga sõitmas?Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:55Oota, oled valesti aru saanud. Ega looma ei toodud siia selleks, et sina teda passiksid.Teadjanaine kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:26 Kuulge, kas kellelgi on õnnestunud loomaaias seda binturongi päriselt näha ka? Ma olen kaks korda üritanud, ühe korra nägin võrkkiigest välja rippuvat saba. Binturong on aktiivne varahommikul, õhtul ja öösel. Siseekspositsioonid tehakse lahti kl 10, vihmametsa sissepääs on kuni 15:30. Et siis nagu... sebime endale eksootilise eksponaadi, reklaamime igas suunas ja korraldame nii, et külastajad seda looma kunagi aktiivsena ei näeks, aga nunnusid videoid saame postitada. Tänan väga, ei kutsu külastama.
-
Külaline
Ehei, loomadele näidatakse turvalises keskkonnas mihukesi inimesi on olemas. See teeb neile palju nalja ja toob nende ellu rõõmu ja vaheldust.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 16:49Tegelikult toodi küll. Sest vastasel juhul las see asutus siis kasvatab ja säilitab neid loomi, aga tehku seda omaette ja ilma külastajateta. Või sa arvad, et inimesed käivad loomaaias selle lasterongiga sõitmas?Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:55Oota, oled valesti aru saanud. Ega looma ei toodud siia selleks, et sina teda passiksid.Teadjanaine kirjutas: ↑08 Nov 2024 13:26 Kuulge, kas kellelgi on õnnestunud loomaaias seda binturongi päriselt näha ka? Ma olen kaks korda üritanud, ühe korra nägin võrkkiigest välja rippuvat saba. Binturong on aktiivne varahommikul, õhtul ja öösel. Siseekspositsioonid tehakse lahti kl 10, vihmametsa sissepääs on kuni 15:30. Et siis nagu... sebime endale eksootilise eksponaadi, reklaamime igas suunas ja korraldame nii, et külastajad seda looma kunagi aktiivsena ei näeks, aga nunnusid videoid saame postitada. Tänan väga, ei kutsu külastama.
-
Teadjanaine
Ma väga sooviksin end binturongile näidata ja talle nalja teha. Aga ei saa ju, kui ta magab.
-
Külaline
-
Külaline
Loomad vaatavad inimesi siis, kui nemad tahavad, mitte siis, kui inimene tahab. Kuidas sulle meeldiks, kui sind kell 3 öösel üles aetakse, et midagi näidata?Teadjanaine kirjutas: ↑09 Nov 2024 09:12Ma väga sooviksin end binturongile näidata ja talle nalja teha. Aga ei saa ju, kui ta magab.
-
Külaline
Millega see trulling on tähelepanu ära teeninud? Pole ju isegi püügi- ega söögikala, mingi mudamaim. Ma isegi ei teadnud varem sellenimelist kala.
-
Külaline
Trulling on esimene kala, kes oskab selges eesti keeles öelda "trullallaa", kukerpalli teha ja rahulolevalt ümiseda.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 11:11 Millega see trulling on tähelepanu ära teeninud? Pole ju isegi püügi- ega söögikala, mingi mudamaim. Ma isegi ei teadnud varem sellenimelist kala.