Kõik valima
Kõik valima
Uuringufirmade põhjal on praegu kindel Sotsid 2 kohta, Ekre, Isamaa ja Ref 1 koht. Küsimus on selles, kas Kesk saab 1 mandaadi, ning kas Ref või Isamaa jäävad 1 mandaadiga.
Seega, kui sa ei soovi, et Jana Toom või Mihhail Kõlvart pääseb europarlamenti, siis anna oma hääl Isamaale või refile, nii lihtne ongi.
Kaljurand veab jälle Mikseri sisse ja Ekre ilmselt üle 1 mandaadi ei saa.
Seega, kui sa ei soovi, et Jana Toom või Mihhail Kõlvart pääseb europarlamenti, siis anna oma hääl Isamaale või refile, nii lihtne ongi.
Kaljurand veab jälle Mikseri sisse ja Ekre ilmselt üle 1 mandaadi ei saa.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Juba valitud. Aga Tõutäku üleskutse on kiiduväärt. Pole ju keeruline ka see e-hääletus ära teha.
Point on see, kas europarlamenti saab keskerakondlane või mitte. Sinu hääl loeb.
Aga erukindral? Pevkur?Revolver kirjutas: ↑03 Juun 2024 22:13 Mis vahet seal on? Kui valitsus tahaks, saaks ta Toomilt kodakondsuse võtta, aga valitsus ei tee seda, miks? Ju siis ta peab seal olema kus ta on ja Kõlvart hullem on kui Mihkelson või Paet? Paet oli valmis Tartu rahust loobuma, Mihkelson tegeles üldse jubedate asjadega. Sotse ei vali elus sees ja Madissoni naiste värgid tõmbasid tema aktsiad maha. Miks see Helme sinna trügib ja Reinsalu ja Ratas, no tänan ei. Pmst pole mitte kedagi valida.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Kas Terras või Madison - kes aitaks otsustada?
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Mingu siis Toom või Kõlvart, kuna need on sinu jaoks igatepidi etemad kui eelpooltodud valikud.Revolver kirjutas: ↑03 Juun 2024 22:41 Ei ei ei. Pehvkur oli ju sotsministes kui arstid ja õed streikisid ja palka ta neil ei tõstnud ja paljud hakkasid toona Soome minema. Sellest saadik hakkas ka süvenema meil arstide kriis. Erukindral, mida tema Eesti heaks siis teeks, ta on jutustaja. Kas ta mitte juba ei olnud seal? Mis me oleme kasu saanud temast? Pigem võiks Eesti mitte ühtegi inimest sinna saata, oleks õiglasem.
Viimati muutis Tõutäkk, 03 Juun 2024 22:45, muudetud 1 kord kokku.
Mina aitan. Terras kindlasti.
-
Juustup
-
Külaline
Ei valiks kumbagi, mõlemad osalesid piinlikus intsidendis ja kaklesid politseiga kusagil Prantsusmaal. Eriti häbi Terrase pärast - endine kaitseväe juhataja, vanust ka omajagu. Lisaks märatses lennujaamas https://www.delfi.ee/artikkel/93363917/ ... d-hairitud
Ise valin kedagi Isamaast, aga Terrase välistan 100 %.
-
Valija
Ainult et Isamaad ei saa ka valida. Sest muidu võib keskerakondlane ikka europarlamenti saada.
Väga raske on valida kui polegi nagu häid valikuid.
-
Külaline
Terras tundub tõesti väga äkilise iseloomuga olevat. Eeldaks, et kaitseväe juhataja on selline rahulik tüüp ega hakka ilmaasjata rapsima. Jumal tänatud, et ta praegusel äreval ajal reservis on. Temalt on tunda ka sellist mölakavibe’i, seega NO.
No tegelikult on ka Reinsalul võimalus sinna pääseda ja lubas ju sinna minna ka, kui valituks osutub.Külaline kirjutas: ↑03 Juun 2024 23:21Ei valiks kumbagi, mõlemad osalesid piinlikus intsidendis ja kaklesid politseiga kusagil Prantsusmaal. Eriti häbi Terrase pärast - endine kaitseväe juhataja, vanust ka omajagu. Lisaks märatses lennujaamas https://www.delfi.ee/artikkel/93363917/ ... d-hairitud
Ise valin kedagi Isamaast, aga Terrase välistan 100 %.
Aga samas samas on sinna ikka vaja ka kedagi kes aktiivselt Eesti seisukohtade eest seisaks ja ka sõna võtaks, mitte ainult hääletusnuppu vajutaks, nagu seda teeb lilleke Kaljurand. Ja need kes sõna seal võtsid olidki Madisson ja Terras, ehk ka Paet.
Ma olen muidu pigem Parempoolsete toetaja, kuid nende toetusprotsent on 3 ligi, aga parlamenti pääsemiseks peab olema ju 15%(vähemalt 10%), sellepärast läheks hääl kaotsi, siis ongi teine võimalus, kui reffe valida ei taha Ekre.Valija kirjutas: ↑03 Juun 2024 23:31Ainult et Isamaad ei saa ka valida. Sest muidu võib keskerakondlane ikka europarlamenti saada.
Väga raske on valida kui polegi nagu häid valikuid.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist