Pöörased naised fb-s

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 14:48
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 13:53Ta ju tegutsebki laste nimel. Kas sa arvad, et ta hakkab laste raha kulutama? Ei, selle vältimiseks on Eestis väga tõhus järelevalve ning aruandluskohustus.
Mis krdi järelevalve ja aruandluskohus. Ta ei saa lihtsalt lastele kuuluvad (kinnis)vara ilma kohtuta müüa. Mingit aruandlust ta küll ei pea esitama.
Kohtu nõusolek: Teatud tehinguteks, mis väljuvad igapäevase majandamise raamest, on vaja kohtu luba. See kehtib näiteks lapsele kuuluva kinnisvara müügi, laenude võtmise või pärandvaraga seotud tehingute puhul.
Kasutamine ülalpidamiseks: Lapse vara (nt pärandust või toetusi) võib kasutada lapse ülalpidamiseks vaid juhul, kui vanemate endi vahenditest selleks ei piisa.

Sinu arust võtad muudkui lapse konto ette ja kukud kulutama? Ise pead maksma.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 19:02
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 17:11
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 15:11

Saab ikka pahaks panna. Kui mees pole esimese nelja aasta jooksul kodust ära tulnud, siis ta ei tulegi. Ka kõige rumalam naine peaks sellest aru saama. Seejärel pole enam lootus, vaid just see kullakaevamine.
Mis kulda see keskmine inimene kaevab? Nii imelik väljend selle kohta, et keegi on kellegi armuke :lol: Sa vist ei tea, mida see väljend tähendab.
Me ei räägi ju praegu keskmistest inimestest, vaid rikaste meeste armukestest!
Nõup, see inimene jaurab, et kõik armukesed on kullakaevajad.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 22:33
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 19:02
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 17:11

Mis kulda see keskmine inimene kaevab? Nii imelik väljend selle kohta, et keegi on kellegi armuke :lol: Sa vist ei tea, mida see väljend tähendab.
Me ei räägi ju praegu keskmistest inimestest, vaid rikaste meeste armukestest!
Nõup, see inimene jaurab, et kõik armukesed on kullakaevajad.
Ei jaura ma midagi. Rikaste meeste armukesed ongi enamasti ainult raha pärast kogu suhtes. Mis oleks muidu kogu ettevõtmise mõte? Rikkal mehel on sageli väga tihe graafik, palju käike ja pikad päevad. Reegelina neil ka palju lapsi, ehk siis kodune elu ja lapsed nõuavad ka aega. Armukesele jääb seda vähe -nagu siin keegi juba varemgi juba mainis, hea kui kord nädalas leiab aja. Varsti on selge, et lahutust ei tule, seega miks naine jätkab armukesena? Ikka nende kingituste, õhtusöökide, reiside, raha ja muu oreooli pärast. Kui mees peaks kõik raha kaotama ja tavalistes tunkedes külla tuleks, visatakse välja nagu aevastaja Covidi aegadel. :lol:

Ok, tavalise inimese armuke - see on kas töösuhe või kõrvalsuhe. Töösuhe, kui tegemist vastastikuse kasuga, kummagi paariline ei huvitu seksist. Või kõrvalsuhe, kui on tekitatud endale illusioon- ta armastab mind, ainult mind, ta naine ei mõista teda, ootame, kuni ta lapsed saavad suureks.... :lol:

Siinkohal tuli meelde Gordon Ramsey armuke. :D
Külaline

käguan kirjutas: 22 Veebr 2026 01:29
Guest kirjutas: 20 Veebr 2026 22:25
KKK kirjutas: 20 Veebr 2026 20:35 Vist ise olen mõned valed klikid teinud, aga viimasel ajal viskab pidevalt ette selliste tegelaste nagu KH ja TT postitusi fb-s. Emotsioonidest nõretavad, süüdistavad jne. ...tundub, et neil ka üksjagu sama vihaseid jälgijaid ja takkakiitjaid. Ma vist paras dinosaurus, aga millal muutus selline avalik tuulutamine ja oma musta pesu pesemine heaks nähtuseks?
Nii kahju on näha, kuidas täiskasvanud inimesed ei oska lihtsalt omavahel suhelda ja eriti valus on mõelda nende lastele. Piinlik tunne tekib, nii naisena kui emana - kuhu jääb naiste väärikus ja tekkinud olukorra osas vastutuse võtmine?
Huvitav, ka mina olen TT postitusi lugenud ja minu jaoks tunduvad need arukad. Pole ma mingi armukeseks olemisele takka kiitja, aga vot antud olukorras jääb igati mulje, et talle lihtsalt üritatakse kätte maksta. Kuna ta julges kohe alguses oma näo ja nimega asjast rääkida, mitte anonüümselt toimetada. Mulle on jäänud mulje, et PP ja TT näol oli tegu oli kahe kõva kiviga ja selle tagajärgi me praegu näeme.

Piinlik? Ei, mul ei ole piinlik. See on tänapäeva elu.
Jah, ta tundub üsna arukas ja tarmukas. Aga kui kogu lugu vaadata, siis tema eesmärgid ei tundu õiged. Võib olla ka arukaid ja tarmukaid, aga oma arukust ja tarmukust kahtlastel eesmärkidel kasutavaid inimesi.
Vaat, kui erinevalt inimesed asja ikka näevad! Minu arust ei ole ta kirjutised üldse arukad. Tohutu sõnadevaht ja -mulin, mille sisse kaob mõte ära. Kui seal üldse ongi mingit mõtet. Tema enda arvates hästi targalt ja vägevalt kirja pandud.

Millegipärast, minu fb lehele tulevad need ka, ehkki ma ei ole üldse ta jälgija.

Tarmukas on ta aga tõesti. Selle üle ei vaidle, aga täpselt samavõrra nõme ka!
Külaline

Vaat, kui erinevalt inimesed asja ikka näevad! Minu arust ei ole ta kirjutised üldse arukad. Tohutu sõnadevaht ja -mulin, mille sisse kaob mõte ära. Kui seal üldse ongi mingit mõtet. Tema enda arvates hästi targalt ja vägevalt kirja pandud.

Millegipärast, minu fb lehele tulevad need ka, ehkki ma ei ole üldse ta jälgija.

Tarmukas on ta aga tõesti. Selle üle ei vaidle, aga täpselt samavõrra nõme ka!
Täiesti nõus. Mina ka ei näe seda arukust, mida siin kiidetakse. Ja pidevalt lipsab sisse tõeline pale: kibestunud vananev Eve, tädi Eve, kes nüüd talle rahaga kätte maksab jne, jne. Kuidas P teda armastas, aga miks ta küll nii tegi, ei tea tõesti. Lisaks see märtri mängimine, et kas kui ta oleks mees, kas siis tehtaks ka nii. Halloo, kui sa oleks mees, ei saaks kellegi voodipartneriks olemise eest mitte sentigi. Kõik see raha, mis sa oled saanud, on saadud selle eest, et sa oled noor ja kena naine. Kui oleks mees, oleks pidanud ise ka elus midagi tegema. Kunstrindade ettekeevitamsiega sa siis raha ei teeniks.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 08:59Täiesti nõus. Mina ka ei näe seda arukust, mida siin kiidetakse. Ja pidevalt lipsab sisse tõeline pale: kibestunud vananev Eve, tädi Eve, kes nüüd talle rahaga kätte maksab jne, jne. Kuidas P teda armastas, aga miks ta küll nii tegi, ei tea tõesti. Lisaks see märtri mängimine, et kas kui ta oleks mees, kas siis tehtaks ka nii. Halloo, kui sa oleks mees, ei saaks kellegi voodipartneriks olemise eest mitte sentigi. Kõik see raha, mis sa oled saanud, on saadud selle eest, et sa oled noor ja kena naine. Kui oleks mees, oleks pidanud ise ka elus midagi tegema. Kunstrindade ettekeevitamsiega sa siis raha ei teeniks.
Ega tema ju ei saagi midagi, lapsed saavad. Ja armukeseks olevad mehed teadupärast ju tuleviku tagamiseks lapsi ei saa sünnitada.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 09:24
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 08:59Täiesti nõus. Mina ka ei näe seda arukust, mida siin kiidetakse. Ja pidevalt lipsab sisse tõeline pale: kibestunud vananev Eve, tädi Eve, kes nüüd talle rahaga kätte maksab jne, jne. Kuidas P teda armastas, aga miks ta küll nii tegi, ei tea tõesti. Lisaks see märtri mängimine, et kas kui ta oleks mees, kas siis tehtaks ka nii. Halloo, kui sa oleks mees, ei saaks kellegi voodipartneriks olemise eest mitte sentigi. Kõik see raha, mis sa oled saanud, on saadud selle eest, et sa oled noor ja kena naine. Kui oleks mees, oleks pidanud ise ka elus midagi tegema. Kunstrindade ettekeevitamsiega sa siis raha ei teeniks.
Ega tema ju ei saagi midagi, lapsed saavad. Ja armukeseks olevad mehed teadupärast ju tuleviku tagamiseks lapsi ei saa sünnitada.
Siia ni on ta ju saanud kenasti laste najal ära elada. Tänu lastele on tal elukoht ja on tulevikuski midagi loota. Eks ikka tahab endale ka kindlustatust. Sünnitas lapsed ja soovib selle najal eluaeg miljonär ise ka olla. Seega on tal meeste ees suur eelis, nii et see hala, et kui ta oleks mees, siis temaga nii poleks käitututd, on täielik jamps. Kui ta oleks mees, polekski tal kellegi käest midagi saada, ise pead enda eest hoolitsema.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 09:27Siia ni on ta ju saanud kenasti laste najal ära elada. Tänu lastele on tal elukoht ja on tulevikuski midagi loota. Eks ikka tahab endale ka kindlustatust. Sünnitas lapsed ja soovib selle najal eluaeg miljonär ise ka olla. Seega on tal meeste ees suur eelis, nii et see hala, et kui ta oleks mees, siis temaga nii poleks käitututd, on täielik jamps. Kui ta oleks mees, polekski tal kellegi käest midagi saada, ise pead enda eest hoolitsema.
Eks neid gigolosid on ikka olnud, kes pärast lahkuminekut naiselt hiigelsummasid nõudma on hakanud, et oma elujärge samal luksuslikul tasemel jätkata. Aga see pole Eesti teema (veel).
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 16:56 Armutakse inimesse, mitte rahasse.
Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 12:26
Külaline kirjutas: 21 Veebr 2026 16:56 Armutakse inimesse, mitte rahasse.
Pilt
Ma olen selliseid paare vaadanud ja imestanud, et kuidas noor naine suudab sellisega voodisse minna. Olen proovinud olla mehega, kes on tore, aga pole erilist seksuaalset tõmmet. Isegi siis juba ei suuda. Aga kui mees on täiesti vastumeelne, isegi raha eest ei suudaks sellisega seksida või teda oma keha ligi lasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 12:45Ma olen selliseid paare vaadanud ja imestanud, et kuidas noor naine suudab sellisega voodisse minna. Olen proovinud olla mehega, kes on tore, aga pole erilist seksuaalset tõmmet. Isegi siis juba ei suuda. Aga kui mees on täiesti vastumeelne, isegi raha eest ei suudaks sellisega seksida või teda oma keha ligi lasta.
Eks tuleb Inglismaale mõelda. Mind over matter.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 22:30
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 13:53Ta ju tegutsebki laste nimel. Kas sa arvad, et ta hakkab laste raha kulutama? Ei, selle vältimiseks on Eestis väga tõhus järelevalve ning aruandluskohustus.
Mis krdi järelevalve ja aruandluskohus. Ta ei saa lihtsalt lastele kuuluvad (kinnis)vara ilma kohtuta müüa. Mingit aruandlust ta küll ei pea esitama.
Kohtu nõusolek: Teatud tehinguteks, mis väljuvad igapäevase majandamise raamest, on vaja kohtu luba. See kehtib näiteks lapsele kuuluva kinnisvara müügi, laenude võtmise või pärandvaraga seotud tehingute puhul.
Kasutamine ülalpidamiseks: Lapse vara (nt pärandust või toetusi) võib kasutada lapse ülalpidamiseks vaid juhul, kui vanemate endi vahenditest selleks ei piisa.

Ja sinu arust peab lapsega luksuskruiisile minemiseks kohtult luba küsima?

Aga see on õige küll, et kui lastega suhted hapuks lähevad, siis võivad nad memme vabalt kohtusse kaevata, kui too liiga palju oma kunstküüntele kulutab. Aga jällegi - kust emme uue rikka abielumehe mehe muidu leiab? Valikud, valikud.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 22:30Kohtu nõusolek: Teatud tehinguteks, mis väljuvad igapäevase majandamise raamest, on vaja kohtu luba. See kehtib näiteks lapsele kuuluva kinnisvara müügi, laenude võtmise või pärandvaraga seotud tehingute puhul.
Pane paar tsitaati aruandluse kohta kah. Kui tihti ja millal tuleb aruanne esitada?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 13:41
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 22:30Kohtu nõusolek: Teatud tehinguteks, mis väljuvad igapäevase majandamise raamest, on vaja kohtu luba. See kehtib näiteks lapsele kuuluva kinnisvara müügi, laenude võtmise või pärandvaraga seotud tehingute puhul.
Pane paar tsitaati aruandluse kohta kah. Kui tihti ja millal tuleb aruanne esitada?
No Kelli Sildarul on isaga praegu see arutlus kohtus käsil. Tema isa arvas ka, et Kelly raha on rohkem nagu tema raha, aga tutkit.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 13:41
Lapse päritud raha läheb lapse kontole, mille kasutamiseks on vaja kohtu luba.
"Kui laps pärib rahasumma, siis tuleb lisaks eeltoodule arvestada, et kui lapse raha ei ole vaja tema ülalpidamiseks, vara valitsemiseks või muude jooksvate kulude katmiseks, peab vanem selle paigutama Eesti või mõne teise lepinguriigi krediidiasutuses oma varast eraldi. Paigutamisel tuleb teha märge, et konto käsutamiseks on vaja kohtu nõusolekut."

https://www.juristaitab.ee/et/kui-parijaks-alaealine
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 13:35
Külaline kirjutas: 22 Veebr 2026 22:30

Ja sinu arust peab lapsega luksuskruiisile minemiseks kohtult luba küsima?

Aga see on õige küll, et kui lastega suhted hapuks lähevad, siis võivad nad memme vabalt kohtusse kaevata, kui too liiga palju oma kunstküüntele kulutab. Aga jällegi - kust emme uue rikka abielumehe mehe muidu leiab? Valikud, valikud.
Jeesus, kes paneb tänapäeval kunstküüsi? Või see on sinu väikese ajukese väljamõeldis oma küünte eest hoolitsemise kohta, mida teeb iga naine?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 14:13No Kelli Sildarul on isaga praegu see arutlus kohtus käsil. Tema isa arvas ka, et Kelly raha on rohkem nagu tema raha, aga tutkit.
Kohus juba läbi?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 14:26Jeesus, kes paneb tänapäeval kunstküüsi? Või see on sinu väikese ajukese väljamõeldis oma küünte eest hoolitsemise kohta, mida teeb iga naine?
Kas sa oma väikese ajukesega kuidagi neist kunstküüntest kaugemale suudad ka mõelda?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 14:25
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 13:41
Lapse päritud raha läheb lapse kontole, mille kasutamiseks on vaja kohtu luba.
"Kui laps pärib rahasumma, siis tuleb lisaks eeltoodule arvestada, et kui lapse raha ei ole vaja tema ülalpidamiseks, vara valitsemiseks või muude jooksvate kulude katmiseks, peab vanem selle paigutama Eesti või mõne teise lepinguriigi krediidiasutuses oma varast eraldi. Paigutamisel tuleb teha märge, et konto käsutamiseks on vaja kohtu nõusolekut."

https://www.juristaitab.ee/et/kui-parijaks-alaealine
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 14:30
Külaline kirjutas: 23 Veebr 2026 14:26Jeesus, kes paneb tänapäeval kunstküüsi? Või see on sinu väikese ajukese väljamõeldis oma küünte eest hoolitsemise kohta, mida teeb iga naine?
Kas sa oma väikese ajukesega kuidagi neist kunstküüntest kaugemale suudad ka mõelda?
Sinul on väike aju, ainult kunstküüned ja kunstripsmed. Maakas?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 10 külalist