Nuuskamine
-
Külaline
Minu arust käib küll, kui jutt on lärinaga nuuskamisest ja sellest, et võiks minna peegli ette kontrollima, kas tatinire ei ripu ja kollid välja ei karga. TA kirjutab:Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:52Loed pika teema läbi ja ei saa üldse aru, et jutt ei käi ägedast nohust.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:46 Roppuste karjumine pidavat vaimne häire olema, ilmselt koleduste kirjutamine ka. Siin kirjeldatud kohutava nohuga istuvad inimesed kodus, mitte ei einesta kolleegidega kohvikus.
Kas sinu arust on inimesel põhjust lärinaga nuusata ja sealt tilgub mingeid niresid ja kolle, kui pole nohu?Ma juba eespool ütlesin, et igati ok on nina pühkida. Mul endal hakkab ka vürtsise toidu või kuuma supi peale nina tilkuma. Siis pühidki oma nina kuivaks. Teema tegin ma aga nuuskamisest - just suure lärinaga nuuskamisest, mitte sellest, et tilkuv nina vaikselt puhtaks tupsutatakse.
-
Külaline
Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 06:27Minu arust käib küll, kui jutt on lärinaga nuuskamisest ja sellest, et võiks minna peegli ette kontrollima, kas tatinire ei ripu ja kollid välja ei karga. TA kirjutab:Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:52Loed pika teema läbi ja ei saa üldse aru, et jutt ei käi ägedast nohust.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 22:46 Roppuste karjumine pidavat vaimne häire olema, ilmselt koleduste kirjutamine ka. Siin kirjeldatud kohutava nohuga istuvad inimesed kodus, mitte ei einesta kolleegidega kohvikus.
Kas sinu arust on inimesel põhjust lärinaga nuusata ja sealt tilgub mingeid niresid ja kolle, kui pole nohu?Ma juba eespool ütlesin, et igati ok on nina pühkida. Mul endal hakkab ka vürtsise toidu või kuuma supi peale nina tilkuma. Siis pühidki oma nina kuivaks. Teema tegin ma aga nuuskamisest - just suure lärinaga nuuskamisest, mitte sellest, et tilkuv nina vaikselt puhtaks tupsutatakse.
-
Külaline
Ei ole näinud ja ma ei ole ka selline hullunud kotkasilm.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 19:24Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.
-
Külaline
Saan ma nüüd õigesti aru - sa käid alati peegli ees nuuskamas?Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 19:24 Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.
Huvitav teema, nii palju põnevaid twiste.
-
Külaline
Ei, täiskasvanud inimene ei pea nina nuuskama peegli ees. Kuna mul on allergia ja nina tilgub vahel seetõttu, siis tean rääkida, et mingeid kolle ja niresid sellise seisundiga ei kaasne.Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.
-
Külaline
Kust sa tead, kui sa pärast nuuskamist peeglisse ei vaata?Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:15Ei, täiskasvanud inimene ei pea nina nuuskama peegli ees. Kuna mul on allergia ja nina tilgub vahel seetõttu, siis tean rääkida, et mingeid kolle ja niresid sellise seisundiga ei kaasne.Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.
-
Külaline
Kujutad ette, mul ei ole ninas mingeid kolle. Kollid on ärakuivanud tatt, aga mina nuuskan oma nina, nii ei saagi mingid kollid seal ära kuivada. Ma ju tunnen, kui mu ninas midagi on või nina on tatiga koos. Sinu jutt on täiesti haige. Ei saagi aru, kas meeldib jaurata ja oled mingi järjekordne foorumi "elavdaja" või päriselt oled tiba koputada saanud.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:35Kust sa tead, kui sa pärast nuuskamist peeglisse ei vaata?Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:15Ei, täiskasvanud inimene ei pea nina nuuskama peegli ees. Kuna mul on allergia ja nina tilgub vahel seetõttu, siis tean rääkida, et mingeid kolle ja niresid sellise seisundiga ei kaasne.Üldse ei pruugi nohu olla. Mõnel inimesel on allergia, mis sunnib aegajalt nuuskama. Kollid ja nired ei pea ninast välja rippuma, vaid võivad jääda nina otsa pärast nuuskamist. Sa ei ole mitte kunagi näinud kellelgi kollikest ninaaugust välja piilumas? Mina küll olen. Täiskasvanud inimestel. Seda ei juhtuks, kui inimene teeks toimingut peegli ees.
-
Külaline
Ma arvan, et ta on Halloweeni lainel, plaanib ennast ninakolliks riietada ja elab selliselt rolli paremini sisse.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:46Kujutad ette, mul ei ole ninas mingeid kolle. Kollid on ärakuivanud tatt, aga mina nuuskan oma nina, nii ei saagi mingid kollid seal ära kuivada. Ma ju tunnen, kui mu ninas midagi on või nina on tatiga koos. Sinu jutt on täiesti haige. Ei saagi aru, kas meeldib jaurata ja oled mingi järjekordne foorumi "elavdaja" või päriselt oled tiba koputada saanud.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:35Kust sa tead, kui sa pärast nuuskamist peeglisse ei vaata?Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 20:15
Ei, täiskasvanud inimene ei pea nina nuuskama peegli ees. Kuna mul on allergia ja nina tilgub vahel seetõttu, siis tean rääkida, et mingeid kolle ja niresid sellise seisundiga ei kaasne.