Miks keegi teiega koos on?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 19:47
Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 18:35
Guest kirjutas: 10 Okt 2025 10:01 Ja sa ise oled veel uhke oma ebakindluse ja loogikapuuduse üle. Su mehe ainus hea omadus oli füüsiline truudus ja kui see kadus, siis tegid päevapealt lõpu? Ainult nii võiks selles käitumises mingi loogika olla.
Mis mõttes ma olen uhke? Ei! Vastupidi! Ma olen väga kurb ja õnnetu, et minu lähedane inimene niimoodi tegi.

Jah, tegin päevapealt lõpu, sest minu jaoks on ebausaldusväärsed inimesed ja petjad põlastusväärsed. Niimoodi arvasin ma verinoorena, kui mehega suhtesse astusin kui ka nüüd, keskealisena.
Ah ära pane neid trolle tähele. Mina ise mõtlen täpselt samamoodi nagu sina ja teeks samamoodi.
Mehed just selliste naiste pärast "ah mis see 3 min nühkimist võõra ostas ikka on" südematuga petavadki. Sest 90% annab andeks või peidab pea liiva alla, et jumala eest mehe lõhn majas oleks.
Isegi kui aastakümneif hiljem selline reetmine välja tuleb, ei tee see seda olematuks ega ka vähem valusaks. Point jääb ikka samaks.
Just! Nii paljudele on oluline mehelõhn majas! :D Ja sellistele ei mahugi pähe, et kuidas, mis mõttes, mees pettis, ja sa jätad oma "imeilusa" elu maha :D :D :D
Külaline

Vastupidi-sellise naine enesehinnang on kõrge. Loomulikult ei tolereeriks armukese pidamist või täiesti petvat meest, aga kui suhte korral mõned korrad juhtub, pole väga vahet.
Milline see täiesti pettev mees on mitte nii täiesti pettev mees? Midagi ei juhtu, see on otsus petta. Mees pole ahv, kellel eneseregulatsioon puudub, ei maksa neid sellisel tasemel võtta. Pigem lepivad sellise asjaga naised, kes arvavad, et ega nad paremat nagunii ei saa. Nii mõnigi kriiskab siin lakkamatult, et kõik petavad, kõik petavad, kõik petavad. Ei peta kõik. Et sina pead petisega leppima ja proovid endale seda kuidagi söödavaks teha, ei tähenda, et teistel niisama halvasti on.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 19:45
Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 00:15
Guest kirjutas: 07 Okt 2025 23:26

Kui mees on hea mees, siis mingi teise inimesega magamine teda halvemaks ei tee. Magagu, jumala ükskõik. Elus on targematki teha, kui mingi seksi pärast halada.
Mõtlen, et KUI madala enesehinnanguga ja meeleheitel peab olema naisterahvas, kes niimoodi mõtleb! Õudne!

Mingi seksi pärast? Seks on suhtes väga oluline komponent. Mõnes mõttes mõistan sinu arusaama, kui sind ennast seks ei huvita ja sulle endale see midagi ei paku. Siis ma saan isegi aru, et sinu jaoks on seks lihtsalt "mingi seks" ja "jumalaeest!" mees tehku seda kellega tahab.
Vastupidi-sellise naine enesehinnang on kõrge. Loomulikult ei tolereeriks armukese pidamist või täiesti petvat meest, aga kui suhte korral mõned korrad juhtub, pole väga vahet.
Täpselt nii. See naine teab, mida tahab ja oskab teha vahet olulisel ja ebaolulisel probleemil. Minugi jaoks oleks hoopis suurem probleem see, kui kuuleksin, et mees kuskil mind halvustaks või seljataga klatšiks. See näitaks sisulist probleemi meievahelises suhtes.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 21:24
Milline see täiesti pettev mees on mitte nii täiesti pettev mees? Midagi ei juhtu, see on otsus petta. Mees pole ahv, kellel eneseregulatsioon puudub, ei maksa neid sellisel tasemel võtta. Pigem lepivad sellise asjaga naised, kes arvavad, et ega nad paremat nagunii ei saa. Nii mõnigi kriiskab siin lakkamatult, et kõik petavad, kõik petavad, kõik petavad. Ei peta kõik. Et sina pead petisega leppima ja proovid endale seda kuidagi söödavaks teha, ei tähenda, et teistel niisama halvasti on.
Aga mis on üldse petmine? Kas petmine on penetratsioon? Aga kui istub terve õhtu koos teise naisega ja räägib kirjandusest, ise samal ajal mõeldes, et "uhhh, kuidas tahaks seda naist panna", kas siis ei ole petmine? Või - aaa - sinu mees ei mõtleks iial nii, fuihh :D
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 19:54 Just! Nii paljudele on oluline mehelõhn majas! :D Ja sellistele ei mahugi pähe, et kuidas, mis mõttes, mees pettis, ja sa jätad oma "imeilusa" elu maha :D :D :D
Jajah, mehelõhn. Sina abiellusid ju mehelõhna pärast, eks? Et oleks ikka majas. Eks seepärast seda siin ka mõõdad.
Külaline

Teate, kui mul on muidu pere jaoks olnud hea mees, siis ma annan andeks selle ühekordse purjus peaga tehtud kepi. Ma ei taha ennast edasi õigustada, aga me elame koos 23a peale seda juhtumit ja nii ongi.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 19:52

Mõtlen, et KUI madala enesehinnanguga ja meeleheitel peab olema naisterahvas, kes niimoodi mõtleb! Õudne!

Mingi seksi pärast? Seks on suhtes väga oluline komponent. Mõnes mõttes mõistan sinu arusaama, kui sind ennast seks ei huvita ja sulle endale see midagi ei paku. Siis ma saan isegi aru, et sinu jaoks on seks lihtsalt "mingi seks" ja "jumalaeest!" mees tehku seda kellega tahab.
Tõesti? Aga jõudu Teile! Ja ühtlasi soovitaks otsida abi kelleltki, kes pakub midagi oma enesehinnangu tõstmiseks!
Enesehinnanguga peaksid tegelema sina. Oma rumalusega ka. Aju ja elu tajumine nagu lasteaialapsel.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 22:06

Tõesti? Aga jõudu Teile! Ja ühtlasi soovitaks otsida abi kelleltki, kes pakub midagi oma enesehinnangu tõstmiseks!
Enesehinnanguga peaksid tegelema sina. Oma rumalusega ka. Aju ja elu tajumine nagu lasteaialapsel.
Noh, pigem nagu tiinekal, kus uksed pauguvad ja mõistusel ning mõistlikkusel puudub igasugune sõnaõigus.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 22:35

Noh, pigem nagu tiinekal, kus uksed pauguvad ja mõistusel ning mõistlikkusel puudub igasugune sõnaõigus.
Üldse ei saa enam aru, millist seisukohta viimane kommenteerija pooldab, kui üle pika aja lugema tulla. Muudkui tsiteeritakse pikki tekste, minnakse isiklikuks, aga kõik need eelmised tekstid ju kaasa ei tule.
Suht jama lugenine.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 00:00
Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 22:35
Üldse ei saa enam aru, millist seisukohta viimane kommenteerija pooldab, kui üle pika aja lugema tulla. Muudkui tsiteeritakse pikki tekste, minnakse isiklikuks, aga kõik need eelmised tekstid ju kaasa ei tule.
Suht jama lugenine.
Ega see meetriste vaidluste kaasa lohistamine parem variant pole. Mina valin kahest halvast alati selle, kus vähem tekstimüra kaasas veetakse. Saad ju eestpoolt üle lugeda, kui meelest läinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 22:06 Teate, kui mul on muidu pere jaoks olnud hea mees, siis ma annan andeks selle ühekordse purjus peaga tehtud kepi. Ma ei taha ennast edasi õigustada, aga me elame koos 23a peale seda juhtumit ja nii ongi.
Arusaadav. Ilmselt paljud nii ka mõtlevad(nagu rohelistest pöialdest näha on).
See ongi ju sügavalt inimese enda asi, kas saab sellise asjaga edasi elada või ei.
Aga ma ei saa aru, miks siin seda üht nii maha tehakse, kes ei ole sellise reetmisega nõus.
Mina ei suudaks. Ma mõtleks koguaeg, kui palju neid veel on, kes välja tulnud ei ole või kes veel tulemas on.
Või siis mina isiklikult võin kõrvutada selle löömisega. Oh jah, korra purjus peaga pani laksu kirja. Aga vot siis hirm ju jääbki, millal see laks uuesti tuleb.
Mina sellist elu ei taha. Ka mitte 40,50 + vanuses.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 00:29
Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 22:06 Teate, kui mul on muidu pere jaoks olnud hea mees, siis ma annan andeks selle ühekordse purjus peaga tehtud kepi. Ma ei taha ennast edasi õigustada, aga me elame koos 23a peale seda juhtumit ja nii ongi.
See ongi ju sügavalt inimese enda asi, kas saab sellise asjaga edasi elada või ei.
Aga ma ei saa aru, miks siin seda üht nii maha tehakse, kes ei ole sellise reetmisega nõus.
Mina ei suudaks. Ma mõtleks koguaeg, kui palju neid veel on, kes välja tulnud ei ole või kes veel tulemas on.
Või siis mina isiklikult võin kõrvutada selle löömisega. Oh jah, korra purjus peaga pani laksu kirja. Aga vot siis hirm ju jääbki, millal see laks uuesti tuleb.
Maha tegi teiste arvamust tema. Tema oli see, kes asus ahhetama ja solvama. Ja sai vastu. Asja eest sai.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 01:18
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 00:29
Maha tegi teiste arvamust tema. Tema oli see, kes asus ahhetama ja solvama. Ja sai vastu. Asja eest sai.
Kuidas? Et endale kindlaks jäi, et tema jaoks on normaalne 38a abielu lõpetada, kui teised seda ei mõistnud miks? 🫣😆
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 01:26Kuidas? Et endale kindlaks jäi, et tema jaoks on normaalne 38a abielu lõpetada, kui teised seda ei mõistnud miks? 🫣😆
Mina ka ei saanud aru, miks. Ei halvusta, aga aru ka ei saa. Kirjutas, et sai teada väga ammu toimunud juhtumist. Kogu see aeg oli väga hea suhe ja mõnus seksuaalelu, kõik oli korras. Mees ei armunud kellessegi uude, ei muutunud hoolimatuks oma naise suhtes, elu oli tore ja hea mitmeid aastaid. Kuni naine avastas, et ükskord ammu juhtus midagi.
Ja siis viskas kogu eelneva ilusa abielu minema.
Ma oleks mõelnud just vastupidi - mina olin talle alati tähtsam. Ta ei tahtnud mind kellegi teisega asendada.
See naine ju elas väga head elu kõik need 38 aastat!
Mees tegelikult ju ei muutunud kuidagi halvemaks ega hoolimatumaks. Oli samasugune nagu alati.

Kui ma avastaks, et mu mees mind just praegu petaks, siis jah, astugu välja ja elagu oma elu üksi edasi, aga kui see oleks juhtunud aastaid tagasi ja olen tundnud, et meie suhe oli pärast seda ikka väga hea, siis ei, ma ei lahutaks mitte iial.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 10 Okt 2025 21:29

Täpselt nii. See naine teab, mida tahab ja oskab teha vahet olulisel ja ebaolulisel probleemil. Minugi jaoks oleks hoopis suurem probleem see, kui kuuleksin, et mees kuskil mind halvustaks või seljataga klatšiks. See näitaks sisulist probleemi meievahelises suhtes.
Jah, enesehinnang on kõrge. Mingi 3 min nühkimist ei tõmba vaipa jalge alt ära, saab edasi toimida. Selline naine ei põe seda truudusetuse fakti. Juhtus, siis juhtus, siis vaatabki, kas elada edasi, või lahku minna. Kui suhe on hea, saab edasi elada. Aga kui suhtest austus puudub, see on teine asi, siis enam head suhet pole.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 02:06
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 01:26Kuidas? Et endale kindlaks jäi, et tema jaoks on normaalne 38a abielu lõpetada, kui teised seda ei mõistnud miks? 🫣😆
Mina ka ei saanud aru, miks. Ei halvusta, aga aru ka ei saa. Kirjutas, et sai teada väga ammu toimunud juhtumist. Kogu see aeg oli väga hea suhe ja mõnus seksuaalelu, kõik oli korras. Mees ei armunud kellessegi uude, ei muutunud hoolimatuks oma naise suhtes, elu oli tore ja hea mitmeid aastaid. Kuni naine avastas, et ükskord ammu juhtus midagi.
Ma oleks mõelnud just vastupidi - mina olin talle alati tähtsam. Ta ei tahtnud mind kellegi teisega asendada.
Mees tegelikult ju ei muutunud kuidagi halvemaks ega hoolimatumaks. Oli samasugune nagu alati.

Kui ma avastaks, et mu mees mind just praegu petaks, siis jah, astugu välja ja elagu oma elu üksi edasi, aga kui see oleks juhtunud aastaid tagasi ja olen tundnud, et meie suhe oli pärast seda ikka väga hea, siis ei, ma ei lahutaks mitte iial.
Inimene läks heast elust lolliks, muud ei midagi. On, kellel pole kedagi olnud; on, kellel mees peksab, solvab, tööl ei käi, rahaliselt ei panusta, hingelisest soojusest rääkimata - need oleksid ju väga õnnelikud, kui selline mees ja seksuaalne sobivus oleks, mis see väike libastumine, annaksid hea meelega andeks. Nad oskaks seda hinnata, mis neil on olemas.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 21:37
Guest kirjutas: 10 Okt 2025 19:54 Just! Nii paljudele on oluline mehelõhn majas! :D Ja sellistele ei mahugi pähe, et kuidas, mis mõttes, mees pettis, ja sa jätad oma "imeilusa" elu maha :D :D :D
Jajah, mehelõhn. Sina abiellusid ju mehelõhna pärast, eks? Et oleks ikka majas. Eks seepärast seda siin ka mõõdad.
Ei, mina jätsin petva mehe maha. Minule ei ole mehelõhn vajalik. Mulle on oluline, et ma elan koos mehega, keda ma saan usaldada.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Okt 2025 22:06 Teate, kui mul on muidu pere jaoks olnud hea mees, siis ma annan andeks selle ühekordse purjus peaga tehtud kepi. Ma ei taha ennast edasi õigustada, aga me elame koos 23a peale seda juhtumit ja nii ongi.
Võib-olla on ta järgmised korrad lihtsalt hoolikam olnud? Ja ei ole rohkem vahele jäänud?

Mida tähendab purjus peaga tehtud? Kas purjus pea on kuidagi leevendav asjaolu? Ikka vastupidi ju!? Vähe sellest, et petab! Lisaks veel joob ka!

Ja selline mees teab, et edaspidi võib purjus pead ilusti vabanduseks tuua, ja saab andeks ka, sest purjus pea on ju pehmendav asjaolu.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 02:06

Mina ei saa aru, kuidas see petmist kui tegu väiksemaks muudab, et see oli tehtud kunagi aastaid tagasi? Tegu on tehtud. Usaldus on kadunud. Täpselt, nagu keegi siin kirjutas, et sa ei tea mitte kunagi, millal järgmine petmine tuleb. Miks peaks keegi viitsima sellist elu elada, kui saab ka paremini?

Ja see on minu arvates väga alaväärne jutt, et tuleks olla õnnelik, et mees pärast petmist valis ikka minu. No mis mõttes nagu? Las ta siis valis pärast petmist minu. Mina teda enam ei vali!

Mees, kes petab, ei saa mitte kunagi olla väga hea.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 11 Okt 2025 07:56
Külaline kirjutas: 11 Okt 2025 02:06

Inimene läks heast elust lolliks, muud ei midagi. On, kellel pole kedagi olnud; on, kellel mees peksab, solvab, tööl ei käi, rahaliselt ei panusta, hingelisest soojusest rääkimata - need oleksid ju väga õnnelikud, kui selline mees ja seksuaalne sobivus oleks, mis see väike libastumine, annaksid hea meelega andeks. Nad oskaks seda hinnata, mis neil on olemas.
Naisega käitutakse nii, nagu ta endaga käituda laseb. Kui see naine, keda pekstakse või petetakse, astub suhtest välja, siis järelikult ta ei lase endaga nii käituda. Ja nii ongi! Kui naine jätkab kooselu sellise mehega, siis käitub mees temaga samamoodi edasi.

Aga, miks peaks naine laskma endaga nii käituda, kui saab ka teisiti? Ehk siis, kõik on valikute küsimus. Saan aru, et sinule sobiks ükskõik milline mees, peaasi, et oleks olemas - kas või teise naise mees. Minule niisugune elu ei sobi. Ja pigem olen üksinda, kui mehega, keda ei saa usaldada või kes muul moel sigatseb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist