Äkki ta ongi tank?Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 08:26 Juust pole siia rajanud isegi mitte alternatiivelu, vaid lausa päriselu, oma äratuntava nimega, mida ta iga kord mitu korda rõhutab. Istub siin hommikust õhtuni ja pool ööd takkapihta, igas teemas on ekspert, igale postitusele vastab pikalt ja hoolikalt, ning pool oma eraalu on siin kirja pannud. Paar kaasakiitjat kah leidnud. Saab siin piisavalt teisi mõnitada, eriarvamusi ei talu, nagu tank läheb igast teemast läbi.
Eks näis, kaua jaksab.
Millise mehe või naise Te automaatselt(välimuse põhjal) välistaksite?
-
Külaline
-
Külaline
Sellised "vaadake-mind"-tüübid on minu jaoks päriselus hirmus väsitavad, eriti ebameeldiv on veel siis, kui sellele lisandub mingi varjatud või lausa varjamatult üleolev suhtumine teistesse. Ja ma ei saa aru, miks, aga selliseid inimesi on masendavalt palju. Võiksid olla justkui normaalsed täiskasvanud, aga on hullema tähelepanuvajadusega kui kolmeaastased. Mingi õudne enese eksponeerimine ja upitamine käib igal võimalusel. Natuke läheb siinsesse teemasse ka, ehkki ei puuduta otseselt välimust, aga taolised inimesed on lähema suhtlemise mõttes minu jaoks automaatselt välistatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 08:26 Juust pole siia rajanud isegi mitte alternatiivelu, vaid lausa päriselu, oma äratuntava nimega, mida ta iga kord mitu korda rõhutab. Istub siin hommikust õhtuni ja pool ööd takkapihta, igas teemas on ekspert, igale postitusele vastab pikalt ja hoolikalt, ning pool oma eraalu on siin kirja pannud. Paar kaasakiitjat kah leidnud. Saab siin piisavalt teisi mõnitada, eriarvamusi ei talu, nagu tank läheb igast teemast läbi.
Eks näis, kaua jaksab.
-
Külaline
Tema mehelik vaatevinkel oli teiste nimedega kutsumine, mode pidi kustutama tema kommentaare. Mõnest “arvamusest” pilt olemas. Mehe ja meeste arvamuse vastu pole kellelgi midagi. Näide tema “arvamustest” -> “Vanamutt, lase endale k”st peale, vanakestele seksteenuse osutaja, manipulaator, väljapressija”Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:57Juustup on äge. Ja see ninakas preili oli ka normaalne. Nagu ikka perekooli käod ristisid teda mustmiljon inetu nimega. Nüüd on see perekooli kisakoori ladvik siia jõudnud. Ja kombed ei ole muutunud. Kambakesti nokitakse ja kuna Juustub raiub oma tõde siis hakatakse solvama. Sama on Revolvriga. Revolvri häda on see, et ta on mees ja esitab asju mehelikust vaatevinklist ja nii nagu tema arvab. Pluss siis musta huumorit ja irooniat. Ja see töötab alati.Perekooli kisakõrid lähevad marru. Siis on siin veel paar meest. On nad mis on aga saavad nii, et tolmab. Kui mõenele ei meeldi vaktsiin siis on ta uhuuu ja mõrtsukas. Kas kuidagi nii ei saa, et need perekooli hullud saaksid eluagse interneti keelu.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:38 Miks Juustupil ei võiks enda arvamust olla, kõigil meil ju on. Mulle konihais ei meeldi, aga ei meeldi ka õllekõhud, millest jällegi Juustupil savi on. Minu jaoks peavad propotsioonid paigas olema, kui esmapilgu alusel otsustama peab. Hambad suus ja puhtad. Korralikult riides ja nii.
Sellest teema ongi, et millise mehe/naise välimuse põhjal eos välistate. Või mis?
Arvamus ja solvamine ei ole päris samatähenduslikud sõnad.
-
Külaline
Eksole, ja kui vastati samas suhtlusstiilis tembeldati “küberkiusajaks”. Mina võin aga teised vastu ei või. Tema kommentaare oli üsnagi vängeid, mõni polnud 15 minutitki üleval kui juba kustutati.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 07:32Ehk siis, mis mõttes tuleb tagasi? See kodanik on kõik teemad oma kiuslikku juttu täis kirjutanud. Ta on eranditult iga päev siin kohal. Moded on tema kommentaare kustutanud. Osad kommentaarid on ta ise ära muutnud ja postituse sisuks pannud "zzz" ja kõik - ehk siis, inimene saab ise ka aru, et ta kommentaarid ei ole ok-d ja need ise enne ruttu ära kustutanud, et teda foorumist üldse välja ei visataks. Ja sina unistad, et ehk tuleb ta kunagi tagasi - kas või külalisena???Juustup kirjutas: ↑26 Juun 2024 01:58Ma tänan komplimendi eest! Eks ma jäängi sellele kisakoorile jalgu, aga ma ei viitsi seda hinge üldse võtta. Inimesed ongi erinevad ja ma ei pea kellelegi siin pugema või meeldima. Revolver on ka äge, ma loodan, et ta kunagi kasvõi külalisena tuleb tagasi- see on ju kihvt kui siin eri vanusest ja soost rahvas liigub. Muidu teevad need kisakoori esindajat teemasid "mehed, vastake", aga ise söövad mehed välja.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 00:57
Juustup on äge. Ja see ninakas preili oli ka normaalne. Nagu ikka perekooli käod ristisid teda mustmiljon inetu nimega. Nüüd on see perekooli kisakoori ladvik siia jõudnud. Ja kombed ei ole muutunud. Kambakesti nokitakse ja kuna Juustub raiub oma tõde siis hakatakse solvama. Sama on Revolvriga. Revolvri häda on see, et ta on mees ja esitab asju mehelikust vaatevinklist ja nii nagu tema arvab. Pluss siis musta huumorit ja irooniat. Ja see töötab alati.Perekooli kisakõrid lähevad marru. Siis on siin veel paar meest. On nad mis on aga saavad nii, et tolmab. Kui mõenele ei meeldi vaktsiin siis on ta uhuuu ja mõrtsukas. Kas kuidagi nii ei saa, et need perekooli hullud saaksid eluagse interneti keelu.
See uhhuutamise teema on minu meelest lihtsalt nagu mingi enda lolluse demonstreerimine. Ise uhhuutavad ennast oma süstidega pooletoobisteks ja siis üritavad foorumist kõiki teisitimõtlejaid idiootideks tembeldada. Las üritavad, sellest pole mõtet välja üldse tehagi. Arutleme koos maailma asjade üle edasi ja ebameeldivaid isikuid saab ignoreerida või vastata sama lollilt kui nemad meile vastavad.
/Juustup
-
Külaline
Ta polen ju kuskile kadunud, iga päev istub siin. Võiks nagu olla, et kes kirjutab 10+ solvangut päevas võiks saada väikese puhkepausi foorumist järelemõtlemsieks, esialgu 3 päeva näiteks. Ja kui ei õpi, siis 5. Natuke kehv, kui moderaatorite kogu aur läheb ühele inimesele, kes valimatult solvab igas postituses.Tema mehelik vaatevinkel oli teiste nimedega kutsumine, mode pidi kustutama tema kommentaare. Mõnest “arvamusest” pilt olemas. Mehe ja meeste arvamuse vastu pole kellelgi midagi. Näide tema “arvamustest” -> “Vanamutt, lase endale k”st peale, vanakestele seksteenuse osutaja, manipulaator, väljapressija”
Arvamus ja solvamine ei ole päris samatähenduslikud sõnad.
-
Külaline
Ta ütles, et pruugib alkoholi ülearu. Ja kuigi ta enda sõnul see teda ei sega, siis selliseid inimesi iseloomustabki tihtipeale konfliktsus ja tüli norimine. Filtrit ka peal ei ole üldse. Väga iseloomulik.Juust pole siia rajanud isegi mitte alternatiivelu, vaid lausa päriselu, oma äratuntava nimega, mida ta iga kord mitu korda rõhutab. Istub siin hommikust õhtuni ja pool ööd takkapihta, igas teemas on ekspert, igale postitusele vastab pikalt ja hoolikalt, ning pool oma eraalu on siin kirja pannud. Paar kaasakiitjat kah leidnud. Saab siin piisavalt teisi mõnitada, eriarvamusi ei talu, nagu tank läheb igast teemast läbi.
Eks näis, kaua jaksab.
-
Juustup
Kõvad eksperdid on siin koos. Kui ma ütlen, et ma tunnen, et ma liigtarbin alkoholi siis olen ma paadunud joodik, kui ma ütlen et mu mees suitsetab, siis haisen ja kogu mu kodu haiseb. Kui ma foorumis oma kasutajanime rõhutan, olen ma "ekspertide" hinnangul jube enese eksponeerija ka argipäeviti.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 11:21Sellised "vaadake-mind"-tüübid on minu jaoks päriselus hirmus väsitavad, eriti ebameeldiv on veel siis, kui sellele lisandub mingi varjatud või lausa varjamatult üleolev suhtumine teistesse. Ja ma ei saa aru, miks, aga selliseid inimesi on masendavalt palju. Võiksid olla justkui normaalsed täiskasvanud, aga on hullema tähelepanuvajadusega kui kolmeaastased. Mingi õudne enese eksponeerimine ja upitamine käib igal võimalusel. Natuke läheb siinsesse teemasse ka, ehkki ei puuduta otseselt välimust, aga taolised inimesed on lähema suhtlemise mõttes minu jaoks automaatselt välistatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 08:26 Juust pole siia rajanud isegi mitte alternatiivelu, vaid lausa päriselu, oma äratuntava nimega, mida ta iga kord mitu korda rõhutab. Istub siin hommikust õhtuni ja pool ööd takkapihta, igas teemas on ekspert, igale postitusele vastab pikalt ja hoolikalt, ning pool oma eraalu on siin kirja pannud. Paar kaasakiitjat kah leidnud. Saab siin piisavalt teisi mõnitada, eriarvamusi ei talu, nagu tank läheb igast teemast läbi.
Eks näis, kaua jaksab.
Vastuseks teie suurele murele, miks ma ka öösiti siin olen- MA EI ELA EESTIS. Selle asja nimi on AJAVAHE. Ja jutt et ma olen pool oma elu siin ära kirjeldanud... No kullakesed, kui teie elulugu piirdub viie lausega on mul teist hale. Need mõned detailid mis ma olen välja toonud ei anna küll mitte kellelegi(peale nende kes mind reaalselt tunnevad) võimalust mind identifitseerida.
/Juustup
-
Külaline
ME TEAME, ET SA EI ELA EESTIS. Sa räägid sellest PIDEVALT. Aga kui sul on nii suur AJAVAHE, tuleks muret tunda, et miks sa siin päeval postitad.Juustup kirjutas: ↑26 Juun 2024 17:46Kõvad eksperdid on siin koos. Kui ma ütlen, et ma tunnen, et ma liigtarbin alkoholi siis olen ma paadunud joodik, kui ma ütlen et mu mees suitsetab, siis haisen ja kogu mu kodu haiseb. Kui ma foorumis oma kasutajanime rõhutan, olen ma "ekspertide" hinnangul jube enese eksponeerija ka argipäeviti.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 11:21Sellised "vaadake-mind"-tüübid on minu jaoks päriselus hirmus väsitavad, eriti ebameeldiv on veel siis, kui sellele lisandub mingi varjatud või lausa varjamatult üleolev suhtumine teistesse. Ja ma ei saa aru, miks, aga selliseid inimesi on masendavalt palju. Võiksid olla justkui normaalsed täiskasvanud, aga on hullema tähelepanuvajadusega kui kolmeaastased. Mingi õudne enese eksponeerimine ja upitamine käib igal võimalusel. Natuke läheb siinsesse teemasse ka, ehkki ei puuduta otseselt välimust, aga taolised inimesed on lähema suhtlemise mõttes minu jaoks automaatselt välistatud.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 08:26 Juust pole siia rajanud isegi mitte alternatiivelu, vaid lausa päriselu, oma äratuntava nimega, mida ta iga kord mitu korda rõhutab. Istub siin hommikust õhtuni ja pool ööd takkapihta, igas teemas on ekspert, igale postitusele vastab pikalt ja hoolikalt, ning pool oma eraalu on siin kirja pannud. Paar kaasakiitjat kah leidnud. Saab siin piisavalt teisi mõnitada, eriarvamusi ei talu, nagu tank läheb igast teemast läbi.
Eks näis, kaua jaksab.
Vastuseks teie suurele murele, miks ma ka öösiti siin olen- MA EI ELA EESTIS. Selle asja nimi on AJAVAHE. Ja jutt et ma olen pool oma elu siin ära kirjeldanud... No kullakesed, kui teie elulugu piirdub viie lausega on mul teist hale. Need mõned detailid mis ma olen välja toonud ei anna küll mitte kellelegi(peale nende kes mind reaalselt tunnevad) võimalust mind identifitseerida.
/Juustup
Nali. Üldse ei huvita.
-
Juustup
Sest mul on graafik sassis ja mul on igav. Kui õues on üle 30 kraadi varjus, siis nagu väga välja ei kisu. Istun oma propelleri all ja loen parem kuidas anonüümid mind siin solvavad või mingil mõttetul teemal enesevalitsuse kaotavad. Välja lähen öösel. Mulle meeldib see foorum, mul on siin lõbus.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 18:27ME TEAME, ET SA EI ELA EESTIS. Sa räägid sellest PIDEVALT. Aga kui sul on nii suur AJAVAHE, tuleks muret tunda, et miks sa siin päeval postitad.Juustup kirjutas: ↑26 Juun 2024 17:46Kõvad eksperdid on siin koos. Kui ma ütlen, et ma tunnen, et ma liigtarbin alkoholi siis olen ma paadunud joodik, kui ma ütlen et mu mees suitsetab, siis haisen ja kogu mu kodu haiseb. Kui ma foorumis oma kasutajanime rõhutan, olen ma "ekspertide" hinnangul jube enese eksponeerija ka argipäeviti.Külaline kirjutas: ↑26 Juun 2024 11:21
Sellised "vaadake-mind"-tüübid on minu jaoks päriselus hirmus väsitavad, eriti ebameeldiv on veel siis, kui sellele lisandub mingi varjatud või lausa varjamatult üleolev suhtumine teistesse. Ja ma ei saa aru, miks, aga selliseid inimesi on masendavalt palju. Võiksid olla justkui normaalsed täiskasvanud, aga on hullema tähelepanuvajadusega kui kolmeaastased. Mingi õudne enese eksponeerimine ja upitamine käib igal võimalusel. Natuke läheb siinsesse teemasse ka, ehkki ei puuduta otseselt välimust, aga taolised inimesed on lähema suhtlemise mõttes minu jaoks automaatselt välistatud.
/Juustup
Nali. Üldse ei huvita.
/Juustup
Teil siin veidi teemast mööda läinud. Lasin diagonaalselt üle ja no sorri, pean nõustuma, et ega ratastoolis meest tõesti pigem ju ei tahaks.
Välimuse põhjal välistaksin lühikese mehe. Ebasportliku mehe. Ei pea olema supervormis, aga see pigem selline ellusuhtumise küsimus. Meeldib tennist mängida ja suusatada ja mägedes kõndida, et mees võiks suuta tempot hoida. Jah, hambumus võiks ka pigem ok olla. Ja sirge seljaga, sellist lääbakil jalgu taga vedavat meest ka ei tahaks. Sellega vist ka nimekirja lõpetan, muidu läheb liiga kriitliseks ära ja keegi kommenteerib, et kas ise olen miss maailm, et sellised nõudmised.
Välimuse põhjal välistaksin lühikese mehe. Ebasportliku mehe. Ei pea olema supervormis, aga see pigem selline ellusuhtumise küsimus. Meeldib tennist mängida ja suusatada ja mägedes kõndida, et mees võiks suuta tempot hoida. Jah, hambumus võiks ka pigem ok olla. Ja sirge seljaga, sellist lääbakil jalgu taga vedavat meest ka ei tahaks. Sellega vist ka nimekirja lõpetan, muidu läheb liiga kriitliseks ära ja keegi kommenteerib, et kas ise olen miss maailm, et sellised nõudmised.
-
Külaline
Pesemata-kasimata ja hammasteta tüüp.
Tugevalt ülekaalus mees ei saa samuti löögile.
Tugevalt ülekaalus mees ei saa samuti löögile.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kiisu ja 8 külalist