Ma võin olla kehv inimesetundja, kuid mitte halb kommentaatorite äratundja. Sa ju ometi ei taha, et ma hakkaksin siia kopima sinu kommentaare teistest teemadest? Ja erinevalt sinu enda väidetest, ei ole sa ka seal teistes teemades sugugi rohelisega kiidetud, vaid valdavalt ikka laidetud...Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 15:41Seda arvad sina, mis tähendab, et oled päris kehv inimestetundja.Külaline kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:58Ei ole sa teistes teemades mingeid laike saanud. Sa oled igas teemas üsna äratuntav.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 14:34
Siinsetest ei meeldi mulle mõned üksikud, enamik on normaalsed. Mitmetes teemades on mu vastustel palju laike, ehket meeldivad ka minu vastused.
Mutimeelsus
-
Külaline
-
Külaline
Mina olen täiesti teine kommentaator ja nõustun väga sellega, et see sõimleja on ju nii äratuntav paljudes teemades. Sõimab, ütleb väga halvasti, upitab ennast. Ja siis kiidab, kui tore inimene ta on ja kuidas teda siin kidietakse, palju sõpru tal on jne. Ei kiideta sind siin ju mitte sugugi. Ja tore inimene ta ka ei ole.Guest kirjutas: ↑23 Aug 2025 22:04Ma võin olla kehv inimesetundja, kuid mitte halb kommentaatorite äratundja. Sa ju ometi ei taha, et ma hakkaksin siia kopima sinu kommentaare teistest teemadest? Ja erinevalt sinu enda väidetest, ei ole sa ka seal teistes teemades sugugi rohelisega kiidetud, vaid valdavalt ikka laidetud...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Krissse ja 8 külalist