Sinusugune inimene on naljanumber. Soomes nimetati neid vanasti nimega kunnon kansalainen.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:10Jeje. See ongi sinus 90-ndatest, et sa petmist armastad optimeerimiseks nimetada. Nõme. Kulu sisu kohta valetamine on petmine. Kulu hulga vähendamine või kulu asendamine odavama samalaadse kulutusega on optimeerimine. Need pole sünonüümid, välja arvatud mammutite jaoks.
Kuidas siis meeldib meie riigiastuuste kokkuhoiupoliitika
-
Külaline
-
Külaline
Siis kui sa Kalevipoeg olid? Nunu. Viska veel mõni nali mittepetturite üle. Hästi naljakas on.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:14Sinusugune inimene on naljanumber. Soomes nimetati neid vanasti nimega kunnon kansalainen.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:10Jeje. See ongi sinus 90-ndatest, et sa petmist armastad optimeerimiseks nimetada. Nõme. Kulu sisu kohta valetamine on petmine. Kulu hulga vähendamine või kulu asendamine odavama samalaadse kulutusega on optimeerimine. Need pole sünonüümid, välja arvatud mammutite jaoks.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 16:55
Pean kulude optimeerimist tõesti elementaarseks, nii ettevõtjana kui eraisikuna.
-
Külaline
Selleks ei pea Kalevipoeg olema, et vastavaid väljendeid teada. Ma maksan igas kuus 1300 eurot tulumaksu, seega panustan kindlasti rohkem kui sina.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 18:30Siis kui sa Kalevipoeg olid? Nunu. Viska veel mõni nali mittepetturite üle. Hästi naljakas on.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:14Sinusugune inimene on naljanumber. Soomes nimetati neid vanasti nimega kunnon kansalainen.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 17:10 Jeje. See ongi sinus 90-ndatest, et sa petmist armastad optimeerimiseks nimetada. Nõme. Kulu sisu kohta valetamine on petmine. Kulu hulga vähendamine või kulu asendamine odavama samalaadse kulutusega on optimeerimine. Need pole sünonüümid, välja arvatud mammutite jaoks.
-
Külaline
Seda on küll palju. Kas maksad sulas või kaardiga?Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 19:46Selleks ei pea Kalevipoeg olema, et vastavaid väljendeid teada. Ma maksan igas kuus 1300 eurot tulumaksu, seega panustan kindlasti rohkem kui sina.
-
Külaline
Maksuametile w? Eks ikka ülekandega.
-
Külaline
Kogu su ettevõtte peale nii vähe tulumaksu kuus? Nõrk ... Pead ju ettevõtja olema, palgatöötaja ei maksa ise mingit maksu "ülekandega" igakuiselt, seda teeb tema eest tööandja.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 19:46Selleks ei pea Kalevipoeg olema, et vastavaid väljendeid teada. Ma maksan igas kuus 1300 eurot tulumaksu, seega panustan kindlasti rohkem kui sina.
-
Külaline
Meeskonnavaim on kahtlemata tore asi. Aga kas see tekib ainult hotellis pidu pidades? Metsas telkimine ja pikem matk ajaks ehk samuti asja ära?
-
Külaline
Oled kunagi üritanud 200+ töötajaga metsa telkima ja matkale minna? (Tervisekassale vihjan siin.)Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 07:41 Meeskonnavaim on kahtlemata tore asi. Aga kas see tekib ainult hotellis pidu pidades? Metsas telkimine ja pikem matk ajaks ehk samuti asja ära?
-
Külaline
No see on veel jubedam kui kohustuslikud "tänupäevad".Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 07:41Meeskonnavaim on kahtlemata tore asi. Aga kas see tekib ainult hotellis pidu pidades? Metsas telkimine ja pikem matk ajaks ehk samuti asja ära?
-
Külaline
Kui sa nüüd loogiliselt kogu korraldusele mõtleksid, siis 200 kontoritöötaja pikale matkale ja metsa telkima vedamine pole lihtsalt võimalik.Külaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 07:41 Meeskonnavaim on kahtlemata tore asi. Aga kas see tekib ainult hotellis pidu pidades? Metsas telkimine ja pikem matk ajaks ehk samuti asja ära?
Seda võib teha paarikümne töötajaga ettevõttes, kus kõik on võrdselt füüsiliselt võimekad nii matkama kui ka kogu varustust tassima ning üks matkajuht suudaks seltskonda hallata.
-
Külaline
See tulumaks on minu isikuga seotud maks-1. töötasult, 2. dividendidelt, 3. iga-aastane deklariga juurdemaksmine. Miks peaks ettevõttest rääkima, kuidas teiste inimeste makstud maksud minusse puutuvad?Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 23:31Kogu su ettevõtte peale nii vähe tulumaksu kuus? Nõrk ... Pead ju ettevõtja olema, palgatöötaja ei maksa ise mingit maksu "ülekandega" igakuiselt, seda teeb tema eest tööandja.Guest kirjutas: ↑06 Aug 2025 19:46Selleks ei pea Kalevipoeg olema, et vastavaid väljendeid teada. Ma maksan igas kuus 1300 eurot tulumaksu, seega panustan kindlasti rohkem kui sina.Külaline kirjutas: ↑06 Aug 2025 18:30 Siis kui sa Kalevipoeg olid? Nunu. Viska veel mõni nali mittepetturite üle. Hästi naljakas on.
-
Külaline
Ma ei läheks iial telgiga matkale, sest selleks peab vastav varustus ka olema. Lihtsalt peole lossis ma kleidi leiaks.
-
Külaline
Naljakas jutt nüüd ajakirjanduses, et miks Delfi midagi ei öelnud, kuigi lossiproua ju isiklikult töötab Delfis ja sai ka otsest kasu ja peo tulekust oli tal ju ülevaade juba ammusest ajast. No muidugi ta ei ütle mitte midagi, kui riigiasutuste peal see loss ju elabki. Lukas Ilves avaldas mingi tabeli, mis asutused kõik seal lossis üritusi on korraldanud. Küll oli seal Töötukassa mitmel-mitmel korral sel aastal, igasugu koolid jne, jne. Kõik need riigiasutused laristavad samamoodi, lihtsalt üks võeti nüüd hambusse. Ja ei tea sellest mitte midagi ei asutuse nõukogu ega keegi muu. Milleks see nõukogu üldse, kelle liikmed ei tea, mis ruumides Tervisekassa asub ega mitte midagi muud.
-
Külaline
Mulle tundub, et kellelgi on vaja Jollerit kangutada. Ja vbl Laanet ka. Selline tüüpiline poliitiline mudaloopimine on meedias lahti läinud täiesti mõttetust asjast.
-
Külaline
Jajah eriti agaralt piiksub Kõlvart. Kesikute kohvimasinad jäähallid jne tal meelest läinud.
-
Külaline
Noh vist tahab üks oma naisukesele kohta.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 13:46 Mulle tundub, et kellelgi on vaja Jollerit kangutada. Ja vbl Laanet ka. Selline tüüpiline poliitiline mudaloopimine on meedias lahti läinud täiesti mõttetust asjast.
-
Külaline
Need olid pisivargusedKülaline kirjutas: ↑07 Aug 2025 14:33 Jajah eriti agaralt piiksub Kõlvart. Kesikute kohvimasinad jäähallid jne tal meelest läinud.
-
Külaline
Tahavad vist ikka Jollerit kangutada: https://www.delfi.ee/artikkel/120395619 ... ulemustasu
-
Külaline
Aga kas teie meelest pole põhjust või?Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 15:09 Tahavad vist ikka Jollerit kangutada: https://www.delfi.ee/artikkel/120395619 ... ulemustasu
-
Külaline
No mis sellest muutub. Mitte midagi. Kas arvad, et kui keegi teine on minister, siis laristamine lõpeb. Muidugi on Tervisekassa juht hämmelduses. Eluaeg pidu peetud, enamus riigiasutusi laristavad, pole nemad ainsad, kes seal Wagenküllis käisid, aga nüüd õudne kisa. Üleüldse on üle mõistuse need riigiastuuste juhtide palgad, pidevad tulemustasud, lahkumistasud, autopark jne, jne, aga selle vastu võidelda pole ju kellelgi vähimatki soovi.Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 16:34Aga kas teie meelest pole põhjust või?Guest kirjutas: ↑07 Aug 2025 15:09 Tahavad vist ikka Jollerit kangutada: https://www.delfi.ee/artikkel/120395619 ... ulemustasu
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist