Kas mehed on lojaalsed?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:08
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:03
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 14:59 Sellise suhtumisega kaovad ka uues suhtes tunded teisel aastal.
Keda huvitab? Mees saab alati uue naise leida.
Eks saab jah, aga hiljemalt 60+ on need naistevahetajad üksi, enam ei taha neid keegi. Siis see õudne kibestumine välja lööbki. Osadel lööb see sündroom juba palju varem välja, sest juba 50+ ollakse nagu vana näss.
Miks 60+ mees peaks naist tahtma? Sul on see lõputu katkine plaat kuidas keegi peab sind tahtma. 60 aastaselt eelistavad mehed üksi elada.
Eks sa ise oledki näss.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:12
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:08
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 15:03

Keda huvitab? Mees saab alati uue naise leida.
Eks saab jah, aga hiljemalt 60+ on need naistevahetajad üksi, enam ei taha neid keegi. Siis see õudne kibestumine välja lööbki. Osadel lööb see sündroom juba palju varem välja, sest juba 50+ ollakse nagu vana näss.
Miks 60+ mees peaks naist tahtma? Sul on see lõputu katkine plaat kuidas keegi peab sind tahtma. 60 aastaselt eelistavad mehed üksi elada.
Eks sa ise oledki näss.
Ju sina tead vist jah paremini, mis 60+ mees tahab. Mis sul enam naistega asja.
Külaline

Barbara kirjutas: 19 Juun 2024 14:38
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 14:34
Külaline kirjutas: 19 Juun 2024 08:47
Ta ei suhtlegi selliste naistega. Ja monogaami puhul on see oht ju palju suurem 😄
"Minu omale ka on oluline põhimõtteline vabadus, teiste tähelepanu jne
Aga ta vähemalt aus ja lubab mulle sama.
Kuni meil omavahel kõik hästi siis lepin.

Sinu kirjutis ju.
Loe veel korra läbi. Aeglaselt. Ja ürita kaasa mõelda.

Kui meest hoida monogaamia-ketis, on suurem oht, et ta päriselt teise naise juurde läheb. Kui selline vaba hing, käib korra ära ja tuleb oma naise juurdetagasi. MA ise ei tahaks sellist suhet, aga no mis mina.
Ei tea, mida sa öelda üritad, jube segane jutt sul. Mingit monogaamiaketti pole olemas, iga inimene teab ise, mida teeb. Vaba hing on enda sõnul vaba seni, kuni leiab naise, kes talle päriselt korda läheb ning kelle kõrvalt oleks kahju mujal käia.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

On küll normaalseid olemas, aga see nn "normaalsus" on hästi suhteline mõiste. Kõik sõltub inimeste omavahelisest sobivusest. Kui naisel on mingi kinnisidee mehe pikkuse, kaalu, rahaliste vahendite jms osas siis võibki juhtuda, et ta jääbki seda ootama. Toredaid ja ausaid Eesti mehi on palju ning väga paljud neist oleksid oma õigele ning armastatud partnerile truud.

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot], Triibu ja 1 külaline