Sa ka ju kohe kohe 60 täis. Mis edasi sinust saab, kas jätkad või lõpetad Kevadtormidel käimise ära.
Ajateenistus kaitseväes
-
Külaline
Siis mind enam kutsuda ei saa. Kaitseliidus saab ikka olla, aga varustuse kohta ei oska öelda.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Kas mingit partisanina osalemist ei saaks aretada?
Vabatahtlkult saab kohustada ei saa.
Reservõppekogunemisest mõjuva põhjuseta puudumise kooral saab trahvida kuni 300 trahviühikuga, samas osalemise korral on mingi pisike, alla 50eurine päevaraha ette nähtud.
Mul on ideid. Kirjuta: kapist kraban automaadi, sobib küll.Tõutäkk kirjutas: ↑22 Juun 2025 07:14
Olin sellel nädalal esmaspäevast reedeni õppekogunemisel Klooga polügoonil.
Tuli kutse ka septembri esimeseks nädalaks KRK kaudu.
Reservväelaseks ollakse ju kuni 60 eluaastani.
Mõtlesin välja oma rühmale rühmalaulu.
Võtsin nagist univormi, buutsid panin jalga.
Kapist võtsin automaadi, kuulivest läks selga.
Loonel ootasid mind kamraadid sõbrad ja kolleegid,
Kaasas Rapla kaitseplaanid, kuuliprits ja droonid.
Poolteist tsinki padruneid, rohkem pole vaja.
Sellega saab meie rühm polgu võtta maha.
Esimeses salmis on 2 korda võtsin, aga ma ei oska seda millegagi asendada, on kellelgi ideid?
Krabasin, haarasin on pikad, kraban pole samas vormis.Tolmukübe kirjutas: ↑11 Mai 2026 07:38Mul on ideid. Kirjuta: kapist kraban automaadi, sobib küll.Tõutäkk kirjutas: ↑22 Juun 2025 07:14
Olin sellel nädalal esmaspäevast reedeni õppekogunemisel Klooga polügoonil.
Tuli kutse ka septembri esimeseks nädalaks KRK kaudu.
Reservväelaseks ollakse ju kuni 60 eluaastani.
Mõtlesin välja oma rühmale rühmalaulu.
Võtsin nagist univormi, buutsid panin jalga.
Kapist võtsin automaadi, kuulivest läks selga.
Loonel ootasid mind kamraadid sõbrad ja kolleegid,
Kaasas Rapla kaitseplaanid, kuuliprits ja droonid.
Poolteist tsinki padruneid, rohkem pole vaja.
Sellega saab meie rühm polgu võtta maha.
Esimeses salmis on 2 korda võtsin, aga ma ei oska seda millegagi asendada, on kellelgi ideid?
-
Külaline
Minu arvates on praegune variant ka hea küllalt. Ei tule pähe teist sõna, mis sinna paremini sobiks, ning see "võtsin" kõlbab küll. Kordusena mõjuks see siis, kui oleks kahes lauses järjest "võtsin nagist" ja "võtsin kapist".
Alternatiiv oleks äkki "relvakapist automaat, kuulivest läks selga".
7 kuud pole kuigi suur ajaraisk, märkimisväärsuse tõenäosusega hakkab ta ülikoolis jooma ja raiskab oma elust paar aastat oluliselt mõttetumalt. Kui sõjaks läheb, siis on ajateenistuse läbinu parem olla kui mitteläbinu- need saadetakse suurema tõenäosusega kahurilihaks.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 13:18 Kellel pojad kaitseväes käinud, kuidas neile on meeldinud või tundunud, on sellest neile mingit kasu ka olnud või on seda tehtud puhtalt seadusest tulenevast kohustusest? Mul mees kunagi viilis ära mingitel tervislikel põhjustel, aga nüüd varsti on aeg poja käes ja mina olen kogu aeg arvanud, et see on täiesti normaalne asi, et ta seal ära käib ilma suurema kobinata, aga täna tuli jutuks ja tema arvamus asjast on umbes selline, et see on totaalne ajaraisk ja võtab tema elust 7 kuud ära ja et ta saaks varem ülikooli minna jmt. Et neile olla koolis rääkimas käidud, et see on täielik jama. Kuidas siis tegelikult on?
-
Külaline
ütled, et oled patsifist ja valid asendusteenistuse. lihtne ju.Guest kirjutas: ↑21 Juun 2025 13:19 Aga kuidas sellest saaks ära viilida?
-
Külaline
Kindlasti tasub kaitseväes ära käia. See õpetab noorele distsipliini, korda, meeskonnatööd ja seda et alati ei saa teha nii nagu tahan vaid peab tegema asju, mis mulle võib-olla ei meeldi.. Samuti on hiljem paljudel töökohtadel eelis, kui kaitsevägi on läbitud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 8 külalist