Tööl negatiivne õhkkond
-
Külaline
Noortest ja vanadest rääkides, siis olles ise ka varsti 60, teeb mind kadedaks noortele omane edasimõtlev suhtumine. Meil on küll nii, et hästi palju ollakse vanas kinni. Maailm aga muutub ja ka tööl asjad muutuvad. Noored suhtuvad sellesse rahulikult, mõtlevad kaasa, proovivad erinevaid asju. Vanad lihtsalt virisevad. (Ma ise olen seal vahepeal, enamus muutusi meeldib, aga aeg-ajalt virisen ka.)
-
Külaline
Paljudel tööandjatel pole töölekandideerijatest halli aimugi sest ostavad sisse töötaja värbamiseks teenuse vahendusfirmalt. See on ka põhjus, miks nii palju sobimatuid inimesi kollektiividesse satub ja sageli töö iseloomu arvestades ka oskamatu kaader ettevõtetesse satub.Guest kirjutas: ↑06 Mai 2025 23:00 Ega inimese olemust niimoodi ei muuda. Tööandjad peaks hoolikamalt kollektiivi kokku panema, aga selge see, et igas valdkonnas pole töötajaid jalaga segada.
Arukas firma palkab oma töötajad ise. Tööle kandideerides tasub sellega ka arvestada sest kui on vahendusfirma, on suur tõenäosus, et ei satu harmoonilisse kollektiivi.
-
Külaline
Ma ei tea, ma olen 50+ ja ilma telefonita ringi ei liigu. Kogu elu on ju telefonis. Ja ei saa aru sellest loogikast, et töö tegemine käib justkui muuseas. Kas see peaks siis käima kuidagi eriti raskelt ohkides või mis sellel viga on, kui töö käib nagu muuseas?Guest kirjutas: ↑03 Juun 2025 18:14 Sest noorte töötegemise suhtumine tundub vanematele olijatele vale. Telefonid on käe külge kleebitud ja töö tegemine käib justkui muuseas. Ja kui julged midagi öelda, siis solvuvad. Alguses need vanemad mutid ei ütle midagi. Jälgivad mängu. Aga kui selline töö tegemine muudkui jätkub, siis viskab lõpuks närvi üle ja lähedki vihaseks. Ja siis mutt süüdi, et kuri ja paha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist