Miks te mõne teise inimesega ei suhtle ja kas see võib muutuda

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ahistajatega on karm, ei tea iial mis neile pähe võib karata. Olin noor neiu kui üks vana töökaaslane minule tähelepanu hakkas pöörama. Töötasime eri ruumides, püüdsin teda vältida. Ta oli minu silmis nagu mingi kole kärnkonn. Lühike, inetu ja joodik. Aga suure enesekindlusega, ta oli kunagi nooruses päris kuulus sportlane olnud.
Kord kui pikalt poeretkelt (nõukaaegne vabadus) tulin, sain teada, et Jüri olevat tuletõrje kutsunud, et minu tähelepanu saavutada. Debiilik!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 16:39 Ahistajatega on karm, ei tea iial mis neile pähe võib karata. Olin noor neiu kui üks vana töökaaslane minule tähelepanu hakkas pöörama. Töötasime eri ruumides, püüdsin teda vältida. Ta oli minu silmis nagu mingi kole kärnkonn. Lühike, inetu ja joodik. Aga suure enesekindlusega, ta oli kunagi nooruses päris kuulus sportlane olnud.
Kord kui pikalt poeretkelt (nõukaaegne vabadus) tulin, sain teada, et Jüri olevat tuletõrje kutsunud, et minu tähelepanu saavutada. Debiilik!
Kas sõnaliselt pikalt ei saatnud? Alguses viisakalt ja siis karmilt? Mõni inimene ei mõista vihjeid, ja mõni inimene jällegi jätab vihjed ähmaseks (ei taha "jah" öelda, aga "ei'' sõnaga nagu ka haavata ei soovi) . Kui ikka lähenemiskatsed ei meeldi, siis tuleks seda, kasvõi teiste kuuldes, valjusti, selgelt ja otsekoheselt väljendada. Enamik inimesi saab sellest aru. Väga väike osa segaseid ei saa.
Külaline

Ega ta mind kuhugi ei kutsunud, vahtis nilbe näoga, püüdis koridoris kokku sattuda. Mina püüdsin eirata. Ei saanud aru ka, et ma kohe nii oluline talle olen. Brrr, jälk meenutadagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 12:49
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 00:12
Ja selline mölisemine ei ole ahistamine? Põhimõtteliselt muidugi, sõna on vaba, aga milleks on vaja sellist asja öelda?
Mis toimub selle inimene elus, kes tunneb rõõmu kellegi sellisest madalast paikapanemistest?
Mis siin täpsemalt mölisemine on? Kas sulle tundub, et Tolmukübe pole üksik naisterahvas ehk rahvakeeli vanatüdruk?
Kas sulle ei tundu, et tal on selle mehe suhtes kinnisidee?

Mis toimub minu elus - olen 18 aastat oma kalli abikaasaga koos olnud, meil on kaks toredat last. Mul on kõik väga hästi, tänan huvi tundmast!
Sellised meeleheitel ennast alandavad tädid ajavad mind naerma, muud midagi. :)
Mulle pigem tundub, et sinul on Tolmukübeme vastu kinnisidee ausalt öeldes.
Kui sul elus kõik nii hästi on, kuidas siis ometi juhtus, et sa oled nii vissis?
Uskumatu jah, mõni inimene on elus tõesti pidanud paksust ja vedelast läbi käima, aga ometi suudab säilitada lahkuse ja positiivsuse. Ja mõnel on elu nagu lill nii et ei pea elamagi, aga seest on üleni usse täis.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 17:02 Ega ta mind kuhugi ei kutsunud, vahtis nilbe näoga, püüdis koridoris kokku sattuda. Mina püüdsin eirata. Ei saanud aru ka, et ma kohe nii oluline talle olen. Brrr, jälk meenutadagi.
Võib olla ei olnudki nii oluline? Seegi äkki võimalik? Oled kindel, et sinu pärast tuletõrje kutsus? Võib olla vabalt lost in translation juhtum, ehk siis märke mõisteti valesti. Me ei ole ju kõik kehakeeleeksperdid ja mõtetelugejad, ja inimesi on teine kord väga raske mõista, aga väga kerge valesti mõista.
Külaline

Ei mina ei lugenud märke. Kui lõunalt tagasi jõudsin, siis teised ütlesid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 12:49
Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 00:12
Ja selline mölisemine ei ole ahistamine? Põhimõtteliselt muidugi, sõna on vaba, aga milleks on vaja sellist asja öelda?
Mis toimub selle inimene elus, kes tunneb rõõmu kellegi sellisest madalast paikapanemistest?
Mis siin täpsemalt mölisemine on? Kas sulle tundub, et Tolmukübe pole üksik naisterahvas ehk rahvakeeli vanatüdruk?
Kas sulle ei tundu, et tal on selle mehe suhtes kinnisidee?

Mis toimub minu elus - olen 18 aastat oma kalli abikaasaga koos olnud, meil on kaks toredat last. Mul on kõik väga hästi, tänan huvi tundmast!
Sellised meeleheitel ennast alandavad tädid ajavad mind naerma, muud midagi. :)
Mulle tundub ka, et mölised. Kui kõigil pole nii nagu sul, siis ajab see sind naerma. Võid selle naeru jätta oma kallile abikaasale.
Külaline

Tolmukübe ja Kaamerapervert on täpselt nagu Juustup ja Vesipea :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Dets 2024 23:13 Tolmukübe ja Kaamerapervert on täpselt nagu Juustup ja Vesipea :lol:
Püüad foorumit elavdada?
Külaline

Hea ju kui siia keegi elu viitsib tekitada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 5 külalist