No 47 miljoni inimese meelest oli see väga huvitav saade, kui sina oled sellise peenema maitsega inimene, eks kuula siis mingit Mallukat või mis need eesti tegijad on, pole nendega kursis kahjuks.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 15:18Tõsiselt viitsib keegi siin Eestis 3 tundi Trumpi möla kuulataKülaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 11:22
Rogani podcast Trumpiga oli uskumatu, et see sellises pikkuses (3h!)toimus. Kuulasin selle kohe järgmisel päeval ka ära. Praeguseks on sellel ligi 50 miljonit vaatamist juba ja tuhandetest Roganite videotest on see teisel kohal vaatamiste poolest. Geniaalne PR käik Trumpi poolelt ja muidugi väga rahul, et Kamala Harris presidendiks ei saanud.![]()
Peab ikka igav elu olema…
Harris või Trump?
-
Külaline
-
Külaline
Tegelikult demokraatlik partei ei valinud ju harrist kandidaadiks. Ainuke kord kui ta eelvalimistel oli, siis ta kaotas mingi ühe osariigi hääletuse isegi dem. partei sees! Väga kummaline, et selline tühisus üldse kandidaadiks sai.
-
Külaline
Huvitav, et siin Eestis ka nii palju Trumpi pooldajaid on. Mida te temas näete? Minu arust on ta ebasümpaatne mölakas, päris rumal veel pealegi. Ei lähe kunagi meelest see pressikonverents, kus arvas, et äkki saab covidit ravida päikesevalgusega.
Oma vastaseid kutsub solvavate nimetustega, see näitab, et sisuliselt argumenteerida ei oska. Hiljuti ütles, et Harris on “very stupid person” no kuulge, see on ju 8-aastase tase. Rääkimata sellest, et on veel maksupettur ja naiste ahistaja.
-
Külaline
Harris ongi ju rumal.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:34 Huvitav, et siin Eestis ka nii palju Trumpi pooldajaid on. Mida te temas näete? Minu arust on ta ebasümpaatne mölakas, päris rumal veel pealegi. Ei lähe kunagi meelest see pressikonverents, kus arvas, et äkki saab covidit ravida päikesevalgusega.Oma vastaseid kutsub solvavate nimetustega, see näitab, et sisuliselt argumenteerida ei oska. Hiljuti ütles, et Harris on “very stupid person” no kuulge, see on ju 8-aastase tase. Rääkimata sellest, et on veel maksupettur ja naiste ahistaja.
Rumal on kogu nende partei tegevus olnud, alates seniili pukkiupitamisest. Inimestel on sellest woke'indusest ja ainult vähemuste probleemidest pasundamisest kõrini. Trump pole kuigi hea valik, aga kahest halvast siiski parem.
See siis lihtsalt minu arvamus. Palun mitte käntseldada ega vangi panna (nagu UKs juba tehakse, kui nn parempoolseid mõtteid SMis avaldad. Tühja sellest, et süüdimõistetud pedofiile ei saa vangi saata, sest "kohti pole", ja retsidivistid tuleb samal põhjusel vanglast koju saata. Aga katsu sa midagi värviliste kohta öelda - vangla! Kohti jätkyb!).
-
Külaline
Sul on täiesti õigus oma arvamusele. Ilmselgelt tarbid sa peavoolumeediat ilma igasuguse filtrita, aga miks ka mitte, see pole keelatud.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:34 Huvitav, et siin Eestis ka nii palju Trumpi pooldajaid on. Mida te temas näete? Minu arust on ta ebasümpaatne mölakas, päris rumal veel pealegi.
-
Külaline
Õnneks leidub ka keegi, kes pole Trumpi arvates loll - Putin.
https://www.politico.com/news/2022/02/2 ... n-00010923
https://www.politico.com/news/2022/02/2 ... n-00010923
-
Külaline
USAs hääletas Trumpi poolt 70-80 miljonit inimest, ju nad siis ei hoolinud, et ta kedagi lolliks nimetanud on.
-
Külaline
-
Külaline
Nad on ise ka lollid. Ülikooliharidusega inimesed valisid rohkem Harrist.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 17:05 USAs hääletas Trumpi poolt 70-80 miljonit inimest, ju nad siis ei hoolinud, et ta kedagi lolliks nimetanud on.
-
Külaline
Ega asjata öelda, et vanainimesed on nagu väikesed lapsed.
-
Külaline
Sildistamine, sõim, oma vastaste halvustamine - progressiivide "relvad", mis seekord mingit tulemust ei toonud, vaid mäekõrguse kaotuse.
-
Külaline
Ülikoolid ongi see wokismi kants.
-
Külaline
Jah, valged ülikooliharidusega valijad. Sest naine ju poolmust või poolvalve. Ei saa mitte valimata jätta. Sest vaja enda sooja tagumikualust kindlustada.
-
Külaline
Mõlemad muhedad mehed jah. Sul õigus.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 17:05 Minu arust Trump on nagu meie oma Mart Helme.
-
Külaline
Miks keegi mõistlik inimene peaks valima seda tühisust? Mida ta on ära teinud? Mis oli tema programm? Ma ei oskaks küll mitte midagi nimetada.
-
Külaline
See mõistlik on individuaalne. Sinule pole, väga paljudele miljonitele on.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 18:50 Miks keegi mõistlik inimene peaks valima seda tühisust? Mida ta on ära teinud? Mis oli tema programm? Ma ei oskaks küll mitte midagi nimetada.
Mis on mõistlik? See midagi mis on sinu ajusse sisenenud. õpitud, kuuldud, räägitud jne.
Ja enamus rahvast on väärt oma valitsejaid.
-
Külaline
Mida ta on ära teinud? Milline oli tema programm, mida ta lubas ära teha? Mina küll ei tea. Biden oli väga möku president, aga Harris suutis olla temast ka veel mökum. Mitte üldse polnud teda näha ega kuulda, mitte midagi silmapaistvat.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 19:46See mõistlik on individuaalne. Sinule pole, väga paljudele miljonitele on.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 18:50 Miks keegi mõistlik inimene peaks valima seda tühisust? Mida ta on ära teinud? Mis oli tema programm? Ma ei oskaks küll mitte midagi nimetada.
Mis on mõistlik? See midagi mis on sinu ajusse sisenenud. õpitud, kuuldud, räägitud jne.
Ja enamus rahvast on väärt oma valitsejaid.
Või tead sina midagi? Paranda mind kui ma eksin.
-
Külaline
Mida see Espak ootab tasapisi Eestisse jõudma? Ma ei ole täheldanud et Eestis räägitaks mingist sajast soost vms. Espak on vist liiga palju USA sotsiaalmeediat jälginud ja ära unustanud et see kõik pole üks-ühele Maarjamaale ülekantav.Külaline kirjutas: ↑08 Nov 2024 17:57 ERR kirjutab https://www.err.ee/1609516531/peeter-es ... -pohijooni
Woke-ajastu lõpp
Ning kõige lõpuks võime vist üpriski suure kindlusega öelda ka seda, et vasakäärmuslik woke-ajastu olgu ülikoolides või üldse avalikus ruumis hakkab jõudma oma paratamatu lõpu poole nagu ikka ja jälle on juhtunud iga vasakäärmusliku revolutsiooniga inimkonna ajaloos.
Rohkem kui sajast soost saab jälle tagasi kaks: mees ja naine. Ning naiste poksis ei peksa edaspidi mehed enam olümpiatel naisi, koolides pole poiste tualettruumides tampoone ning ka koduplaneet ei ole peatselt enam püsivas hävimisohus.
Sugu ei ole enam fluiidne, mida saab nagu moodi igal aastaajal vahetada ning transideoloogia ning sellega kaasnev muuhulgas laste kehade peal läbiviidav meditsiiniline eksperimenteerimine muutub ka USA-s peatselt tabuks.
Kui demokraadid tahavad edaspidi USA-s veel valimisi võita, siis tõenäoliselt vasakäärmuslike identiteedipoliitikate pinnalt enam valmiskampaaniaid läbi ei viida ning selles vallas toimub üleüldine tagasiliikumine normaalkonda, mis hakkab tasapisi jõudma väikese hilinemisega ka Eestisse.
Kogu ajastut ehk jääbki iseloomustama vasakust äärest kuhugi billclintonlikku tsentrismi tagasi liikumine. Koos arusaamaga, et illegaalne sisseränne on ebaseaduslik, avatud piiride ajastu on läbi ning igal rahvusriigil on vankumatu õigus ise otsustada, keda ta oma territooriumile elama võtab.
Muideks, selle magasin täitsa maha et Trump lisaks muule ka Rahvusvahelise Olümpiakomitee esimeheks sai.
-
Külaline
Sajad miljonid ameeriklased nii ei arvanud. Kes oled sina maailma võimsama riigi rahva valikut arvustama. Pealegi eesti suurimat liitlast.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2024 16:34 Huvitav, et siin Eestis ka nii palju Trumpi pooldajaid on. Mida te temas näete? Minu arust on ta ebasümpaatne mölakas, päris rumal veel pealegi. Ei lähe kunagi meelest see pressikonverents, kus arvas, et äkki saab covidit ravida päikesevalgusega.Oma vastaseid kutsub solvavate nimetustega, see näitab, et sisuliselt argumenteerida ei oska. Hiljuti ütles, et Harris on “very stupid person” no kuulge, see on ju 8-aastase tase. Rääkimata sellest, et on veel maksupettur ja naiste ahistaja.
-
Külaline
Ameeriklased ei olegi nii kergesti manipuleeritavad kui meie rahvas: olen küll ideedeta tühisus, aga valige ikka, muidu tuleb EKRE/Trump 
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 5 külalist