Guest kirjutas: ↑27 Jaan 2026 06:41
Seega hõiskasid enne õhtut ja jagasid laskmata karu nahka, nagu öeldakse. Mina olen ikkagi arvamusel, et selle kõige taga on midagi olulisemat, mis sa meile rääkimata oled jätnud. Kui juba Riigikohtusse edasi kaebama vaevuti - ega seda ikka päris ilmaasjata oma lõbuks omavalitsus ei tee.
Mulle tundus, et ,, lastekaitse,, juba arvestas, et poiss tuleb tagasi koju, sest kui eelnevalt keelduti last nädalavahetuseks, ehk ööbimisega, siis nüüd lausa pakuti, et poiss saaks kodus ,,harjuda,,.
Ma 2 nädlavahetust tagasi võtsin, siis ütlesin, et ma järgmist nädalavahetusel ei võta, vaid tulen ülejärgmisel nädalavahetusel päriselt järgi. Eelmise nädala alguses küsisin, et kuhu lasteaeda poiss esmaspäevast läheb, oli 2-3p vaikust ja siis tuli teade, et läks kaebus riigikohtusse. Kusjuures laste emale oli öeldud, ega nad ise ka ei looda, et Riigikohus selle menetlusse üldse võtab. Seega mulle tundub, et pigem on see, et lihtsalt venitatakse jõustumisega. Võib-olla Raplas pole vaba lasteaiakohta. Ei tahaks uskuda mingisse korruptsiooni a-la tehakse mingite rahade-toetuste pärast. Ma arvan küll Rapla ,,lastekaitsest,, halvasti, aga mitte nii halvasti.
Mis puutub hõiskamisse enne õhtut, siis ma ootasin nõuannet, et kas minul on nõus edasi kaevata või alustada eraldi asja.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.