Ukrainas ka babuljad ei olnud nõus evakueeruma. Läksid keldrisse peitu. Vene sõdurid ajasid nad keldrist välja, rivistasid seina äärde ja lasid nad kõik maha. Ei tasu sul loota venelaste armule.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 06:49Kuhu te oma lemmiklooma siis jätate, neid ju keegi evakueerima ei hakka? Mina ei lähe küll kuhugi, kui mu koer jääb üksinda siia. Ja ilmselt ei lähe ka siis, kui ta kaasa võtta saaks. Olen liiga vana, et kuskil nullist pihta hakata.Guest kirjutas: ↑08 Nov 2025 21:35 Kui venelased ajavad piiridele 150 000 armee kokku ja alustavad sõda, siis evakueeritakse terve eesti, nii on eesti kaitseplaanid ette tehtud. Kedagi ei jäeta kuhugi, kus nad jääksid venelaste kätte ja kedagi ei jäeta ka kuhugi metsa elama. Evakueeritakse kogu rahvas, selleks on kokkulepped teiste riikidega olemas. Mida jutustate siin oma miinidest ja järvedest...
Rahvas pannakse praamidele, bussidesse ja nato õhujõud turvavad evakueerumist.
Gaasipliit eriolukorraks?
-
Külaline
-
Külaline
Vaata korraks kaardilt milline on Ukraina ja Eesti. Kuhu me Eestist bussiga sõidame kui Leedust, Lätist tiblad vastu tulevad. Ok, Narva elanikud võib ju Pärnusse vedada, aga millal see vedu algab, et kõik veetud saaks ja kuhu Narva 53 360 inimest Pärnus majutatakse, kuidas toidetaks?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 12:24Ukrainas ka babuljad ei olnud nõus evakueeruma. Läksid keldrisse peitu. Vene sõdurid ajasid nad keldrist välja, rivistasid seina äärde ja lasid nad kõik maha. Ei tasu sul loota venelaste armule.
-
Külaline
Narvakad jooksevad ise venelaste poole üle. Mis sa muretsed asjade üle, küll riigil on plaanid. Läheb nagu läheb.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 13:01Vaata korraks kaardilt milline on Ukraina ja Eesti. Kuhu me Eestist bussiga sõidame kui Leedust, Lätist tiblad vastu tulevad. Ok, Narva elanikud võib ju Pärnusse vedada, aga millal see vedu algab, et kõik veetud saaks ja kuhu Narva 53 360 inimest Pärnus majutatakse, kuidas toidetaks?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 12:24Ukrainas ka babuljad ei olnud nõus evakueeruma. Läksid keldrisse peitu. Vene sõdurid ajasid nad keldrist välja, rivistasid seina äärde ja lasid nad kõik maha. Ei tasu sul loota venelaste armule.
Samas venemaa ei ründa eestit, sest pole mingit mõtet. Neil on 100x mõtekam rünnata nato ja EL mitte seotud lõunaliiduvabariike kus on gaasi ja naftat. Eestis pole mitte midagi.
-
Külaline
Ei ole riigil miskeid asjalikke plaane. Pean ju ikka meedias õhutatava paanikaga kaasa muretsema. Tegelt mina ka aru ei saa mida head Eestit vallutades siit saada oleks. Ok, teed, hooned on, aga need ju tambitaks puru. Mis alles jääb, sitt ilmastik või?
-
Külaline
Miks oma riigist nii halvasti mõelda? Teised riigid tulevad meile appi, oma kogemuste ja tehnikaga.
-
Külaline
Vaata Eesti suurust ja siis mõtle mis enne appi tuleku otsustamist siin juba ära juhtub.
-
Külaline
33 aastaga pole mitte kui midagi juhtunud. Kas sul on elu igav, et sõjast unistad?Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 13:17 Vaata Eesti suurust ja siis mõtle mis enne appi tuleku otsustamist siin juba ära juhtub.
Siin on venelased ja territoorium.Guest kirjutas: ↑09 Nov 2025 13:11 Ei ole riigil miskeid asjalikke plaane. Pean ju ikka meedias õhutatava paanikaga kaasa muretsema. Tegelt mina ka aru ei saa mida head Eestit vallutades siit saada oleks. Ok, teed, hooned on, aga need ju tambitaks puru. Mis alles jääb, sitt ilmastik või?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Natoga kokku minna on venelaste jaoks liiga kallis lõbu. Eriti praegu kus ei jõuta piisavalt isegi tanke ega soomukeid toota. Ukrainas nad edenevad ainult tänu Hiina toele, Hiina annab neile ATVsid ja võrre jne. Kui Hiina tugi kukub, pole venelastel sedagi. Millega nad Nato vastu sõdiks? Rakettidega? Neid on NATOl ka väga palju. Tuumasõda? Eesti pärast?
-
Külaline
Ust-luga sadam läheb kohe rivist, Sosnovõi Bori tuumaelektrijaam rivist - Leningrad pime.
Eesti ründamisega on venelastel nii palju kaotada, lisaks Soome laht oleks ka neile suletud, sest neil pole nii palju laevugi Nato vastu panna.
Millega nad seda varilaevastikku liigutaks? Must meri läheks ka kinni.
Eesti ründamisega on venelastel nii palju kaotada, lisaks Soome laht oleks ka neile suletud, sest neil pole nii palju laevugi Nato vastu panna.
-
Külaline
Siin enamus arutab ratsionaalselt, et Eestit rünnata pole mõtet ja Venemaa saab siis nagunii lüüa jne. Aga kas teile tundub, et Venemaa arutleb sama ratsionaalselt, eriti Ukraina sõja valguses? Igatahes, kui ründab, siis arvestades meie väiksust, kahju ta jõuab meile ära teha., saab siis ta lüüa varem või hiljem. Hauas meil on juba täiesti ükskõik, kes võitis, kes kaotas.
-
Külaline
Veidi masohhistlik lähenemine...Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 15:33 Siin enamus arutab ratsionaalselt, et Eestit rünnata pole mõtet ja Venemaa saab siis nagunii lüüa jne. Aga kas teile tundub, et Venemaa arutleb sama ratsionaalselt, eriti Ukraina sõja valguses? Igatahes, kui ründab, siis arvestades meie väiksust, kahju ta jõuab meile ära teha., saab siis ta lüüa varem või hiljem. Hauas meil on juba täiesti ükskõik, kes võitis, kes kaotas.
-
Külaline
Mina küll ei usu, et natol neid väga palju on.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 13:27Millega nad Nato vastu sõdiks? Rakettidega? Neid on NATOl ka väga palju.
Pigem ikka väga vähe.
-
Külaline
Ma arvan, et keegi ei julge midagi teha. puutin ütleb tuumapomm ja kõik tarduvad. Eestit ei kaitse keegi.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 13:30 Ust-luga sadam läheb kohe rivist, Sosnovõi Bori tuumaelektrijaam rivist - Leningrad pime.
-
Külaline
Seda riikide sõbralikkust sai juba koroona ajal nähtud, kõik on ainult enda huvides.
-
Külaline
Eks erimeelsusi oli, aga need lahenesid. Lõpuks sai kõik korda.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 18:10 Seda riikide sõbralikkust sai juba koroona ajal nähtud, kõik on ainult enda huvides.
Muidugi, kui sõltuda kõiges teistest, siis on pettumus ka kiirelt tulema.
-
Külaline
Sõda lõpetas koroonapaanika jah päevapealt.Külaline kirjutas: ↑09 Nov 2025 18:17Eks erimeelsusi oli, aga need lahenesid. Lõpuks sai kõik korda.
-
Külaline
Tagantjärgi jah vist nendest maskidest palju kasu polnud. Kes jäi haigeks, see jäi.
Mille järgi sa ennustad, et polnud kasu? Kas kohvipaksu või linnusulgede pealt?Guest kirjutas: ↑09 Nov 2025 19:39Tagantjärgi jah vist nendest maskidest palju kasu polnud. Kes jäi haigeks, see jäi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Mille järgi sa ennustad, et oli kasu? Kohvipaksu pealt?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist