Öige mehe auto

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 07:52
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.
Ei mõtlegi meelega kriimustamist, aga kes pargivad 2 kohta kinni neid kohe tahaks kriimustada.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Okt 2025 08:16
Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 07:52
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 20:30 Millegipärast kallite autode omanikud pargivad 2 kohta kinni, et mitte kriimukest saada. Kardavad.
no ja siis? teiste kriimustamine ei ole normaalse inimese käitumine. selle taustal on kahe koha kinniparkimine isegi vähem tobe.
Ei mõtlegi meelega kriimustamist, aga kes pargivad 2 kohta kinni neid kohe tahaks kriimustada.
Mina ei pargi kaks kohta kinni, aga kriime on palju, mõlk on uksel. Kõik on teinud kallid kaaskodanikud parklas. Ei tea kas meelega või heameelega. Aga see hirm on täitsa õigustatud. On väga palju inimesi, keda teiste vara ei huvita. Nägin kord ema, kes parkis auto väga lähedale teisele autole ja tema laps tuli põmaki sealt välja, lõi uksega vastu teist autot. Tühje kohti oli väga palju, kui inimene ei suuda oma last kontrollida, oleks võinud parkida teistest eemale. Kui tahtsin selle emaga rääkida, aga see kamandas ruttu lapse peale ja sõitis minema. Tegin ta autost pildi ja panin teise auto kojameeste vahele, ei tea, mis pärast sai.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 18:53 Kui linnades ringi vaadata, siis sõidavad inimesed ikka korteritega ringi (auto hinna eest saaks enam-vähem korteri ka juba kätte.) Mis see siis on, kui mitte eputamine? Keegi ei vaja ju tegelikult edasi liikumiseks mitukümmend tuhat maksvat autot. Loll jutt, et kui tuttuut autot ei osta, siis ainult töökoja vahel vurad.
Sa ei tea vist audodest üldse midagi. Kus sa näed massiliselt neid 200 000 maksvaid autosid, mis on keskmine korteri hind? 20 tuhandega tõesti midagi ei saa, 50 000 saab juba enam-vähem viisaka kasutatud auto.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 19:27
Guest kirjutas: 21 Okt 2025 21:40
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 20:33 Sportauto omamine paneb küll inimese väärtushinnangutes kahtlema.
Näitab, et mehel on raha, tal on hea maitse, piisavalt enesekindlust, elurõõmu ja edevust. Milline neist on väärtushinnang?
Eestis? Päriselt?
Jah, loomulikult. Selline auto ostetakse teiseks autoks ja sõidetakse suvel. Tean mitmeid kortermaju, mille alumine garaaž on selliseid iludusi täis. Igati mõistlik, elu tulebki nautida, mitte vingus näoga ringi käia nagu selleski teemas näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 19:30
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 14:54
Külaline kirjutas: 23 Okt 2025 14:48 Kui on suur maastur, siis mõtlen, et sel mehel on kusagil metsa vahel maakodu. Üldse selline, kes palju looduses liigub. Elektriauto omanik on kindlasti selline, kes tahab keskkonda säästa. Mopeedauto omanik on tõenäoliselt vaene. Ma isegi tunnen paari madalapalgalist meest, kel on mopeedauto.
Kõik odavate autodega-Opel, Citroen, Ford, Honda, KIA, Skoda jms sõitjad on vaesed. Vastasel juhul ei valiks selliseid autosid keegi, eriti mehed.
Päris kurb, kui enesehinnang on nii madal.
Mina arvan, et hoopis sinu enesehinnang on madal, kui auto on vaid liiklusvahend, riie ja jalats vaid sooja pärast, kodu mingi laminaadiga õudus. Mingil põhjusel tead sa, et pole paremat väärt, eks?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 08:11
Guest kirjutas: 23 Okt 2025 19:50

Eestis? Päriselt?
Postitus on kustutatud
Minusuguse roti hinnang on see, et selline auto ostetakse ainult sellesama auto näitamiseks, mitte mingit praktilist põhjendust sellele ei ole.
Sa vist pole kunagi sportautoga sõitnud, et ei tea, miks neid ostetakse?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Okt 2025 15:33
Guest kirjutas: 21 Okt 2025 21:40

Näitab, et mehel on raha, tal on hea maitse, piisavalt enesekindlust, elurõõmu ja edevust. Milline neist on väärtushinnang?
Eestis? Päriselt?
Jah, loomulikult. Selline auto ostetakse teiseks autoks ja sõidetakse suvel. Tean mitmeid kortermaju, mille alumine garaaž on selliseid iludusi täis. Igati mõistlik, elu tulebki nautida, mitte vingus näoga ringi käia nagu selleski teemas näha.
Aga miks käiakse lõbustuspargis, spas, reisimas. Ikka lõbu pärast. Mina ka aru ei saa neist, kes sportautosid maha teevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 17:25
Guest kirjutas: 24 Okt 2025 15:33

Eestis? Päriselt?
Aga miks käiakse lõbustuspargis, spas, reisimas. Ikka lõbu pärast. Mina ka aru ei saa neist, kes sportautosid maha teevad.
Siinsed ei käi ei spaas, reisimas ega kuskil. Istuvad oma jubedas urkas ja kiruvad valitsust.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 15:37

Postitus on kustutatud
Minusuguse roti hinnang on see, et selline auto ostetakse ainult sellesama auto näitamiseks, mitte mingit praktilist põhjendust sellele ei ole.
Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surun 😄. Suurem vb jah naudiks, kuna on "Sport" ja kiire.
Lastega inimesena ma olen ikka praktiline ka ostan mugava auto. Pigem eelistaks siis juba mingit kõrget maasturit.
Külaline

Sportauto? Linnades on kiiruspiirang 50, maanteedel enamuses 90. Kus sa naudid seda kiirust ja sporti? Paar korda aastas Poola kiirteedel?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 19:23

Ma ei ole ka. Aga ma ei kujuta ette, et ma oma kaks last sinna sportautosse surun 😄. Suurem vb jah naudiks, kuna on "Sport" ja kiire.
Lastega inimesena ma olen ikka praktiline ka ostan mugava auto. Pigem eelistaks siis juba mingit kõrget maasturit.
Miks sa neid lapsi sinna suruma pead? Lastega sõitmiseks on loomulikult teine auto ka olemas. Sportautoga sõidetakse üksi, sõbraga või kaaslasega.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Okt 2025 15:37

Postitus on kustutatud
kui on piisavalt raha ja motivatsiooni autodega jännata, võib olla ju ka sportauto, uunimkum, kabriolett...aga kui rääkida praktilisest vajadusest, siis selleks, et auto ei laguneks, maakoju sõites porri kinni ei jääks, oleks turvaline, mugav ja näeks hea välja - valisin mina volvo xc 60. järgmiseks ostan ilmselt volvo xc 90 - mahutab rohkem. vahel ei taha taimed hästi ära mahtuda :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 21:52

Miks sa neid lapsi sinna suruma pead? Lastega sõitmiseks on loomulikult teine auto ka olemas. Sportautoga sõidetakse üksi, sõbraga või kaaslasega.
Aga ma ei taha kahte autot.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 11:25

See on juba sinu probleem. Mõni sõidab pereski trolliga, sest kahepeale on üks auto. Päris jube elu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 12:33

See on juba sinu probleem. Mõni sõidab pereski trolliga, sest kahepeale on üks auto. Päris jube elu.
Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussiga 😃
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 13:05Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussiga 😃
Ja ega sa ainuke pole. Bussid rahvast täis, kel sellega probleemi pole. Kel probleem see neil endil peas.
Ma ise ei mäleta millal bussiga sõitsin ja niipalju olen mugavaks muutunud, et kui võimalus on, siis sõidan autoga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 13:05
Külaline kirjutas: 25 Okt 2025 12:33

Aga mul ei olegi sellega probleemi. Hetkel mul ei olegi autot. Pole vajadust ja oh õudust sõidan bussiga 😃
On tõesti õudus. Need korrad, kui ma autoga ei sõida-teatrisse, kontserdile, restorani või peole-sõidan taksoga. Ühistransporti ei roni, milleks?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 07:50 Mul on teile provotseeriv küsimus - milline on õige mehe auto? Kas meest tunneb autost?
See ei ole mingi näitaja. Ta võib olla selle auto oma viimaste kopikate eest liisinud või siis vastupidi, suure tööga teenitud raha eest ostnud. Sääraste teemade puhul meenub mulle alati see "poliitik", kes riigikokku saades omale esimese asjana suure Hummeri ostis.
Külaline

Guest kirjutas: 31 Okt 2025 10:07
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 07:50 Mul on teile provotseeriv küsimus - milline on õige mehe auto? Kas meest tunneb autost?
See ei ole mingi näitaja. Ta võib olla selle auto oma viimaste kopikate eest liisinud või siis vastupidi, suure tööga teenitud raha eest ostnud. Sääraste teemade puhul meenub mulle alati see "poliitik", kes riigikokku saades omale esimese asjana suure Hummeri ostis.
On ju Ida-Euroopa. Kuskil arenenud riigis poleks sellisel parlamenti asja, rahva halvakspanu oleks nii suur, aga siin kiidetakse takka, et eks ostaks isegi rahva raha eest, kui saaks, tubli mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 31 Okt 2025 10:07
Ja mis vahet seal on, kas maksin 100K v'lja või maksan igas kuus 3K liisingut. Mõlemal juhul saab inimene endale seda lubada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], xqwerty ja 5 külalist