Elame koos nagu sõbrad
-
Külaline
Tänapäeval ongi vist targem üldse mitte abielluda, palju vähem sekeldusi, kui probleemid tekivad.
Ok, kui mees on jõukam ja lapsed, siis ilmselt on see naise huvides, aga kui naine on rikkam, iseseisev ja märkimisväärse karjääriga, siis mitte tingimata. Mul kahel sõbrannal on huvitaval kombel just mehed olnud need tõrkujad, otsese põhjuseta, kuigi lapsed olemas kõigil. No üks neist paaridest läks nüüd lahku naise algatusel, sai mehe käitumisest villand ja polnud mingit jama, lihtsal kolis välja (lapsed suured ja nüüd juba uus mees). Mees muidugi ei saa siiani aru, tema jaoks tuli kõik ootamatult, nagu ikka.
Ok, kui mees on jõukam ja lapsed, siis ilmselt on see naise huvides, aga kui naine on rikkam, iseseisev ja märkimisväärse karjääriga, siis mitte tingimata. Mul kahel sõbrannal on huvitaval kombel just mehed olnud need tõrkujad, otsese põhjuseta, kuigi lapsed olemas kõigil. No üks neist paaridest läks nüüd lahku naise algatusel, sai mehe käitumisest villand ja polnud mingit jama, lihtsal kolis välja (lapsed suured ja nüüd juba uus mees). Mees muidugi ei saa siiani aru, tema jaoks tuli kõik ootamatult, nagu ikka.
-
Külaline
Kas siis mehele põhjust ei öeldud?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2026 15:17No üks neist paaridest läks nüüd lahku naise algatusel, sai mehe käitumisest villand ja polnud mingit jama, lihtsal kolis välja (lapsed suured ja nüüd juba uus mees). Mees muidugi ei saa siiani aru, tema jaoks tuli kõik ootamatult, nagu ikka.
Nojah, ta ennetavalt ei räägi, et kui sa ei abiellu, siis jätan su maha. Muidugi mees ei saa aru, miks maha jäeti, niisama kõlbab (kõlbas) ju ka koos elada.. Inimene peab ikka konkreetselt suu lahti tegema, aga see naine ei tahtnud ebameeldivat vestlust pidada, lihtsam oli teine maha jätta.
-
Külaline
Noh, mina rääkisin mehega sel teemal aastaid. Tema ainult ladus mingeid üldtuntuid trafaretseid vastuseid selle peale, et mis vahet seal on jne. Kui ma ta maha jätsin, siis oli plaksti sõrmusega platsis. Nuttis ja palus. Aga siis oli juba hilja.
-
Külaline
Ma môtlen, et kui mees naist ära võtta ei taha, pole naisel väga mõtet seda meest ise kosima hakata.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Jaan 2026 07:57 Nojah, ta ennetavalt ei räägi, et kui sa ei abiellu, siis jätan su maha. Muidugi mees ei saa aru, miks maha jäeti, niisama kõlbab (kõlbas) ju ka koos elada.. Inimene peab ikka konkreetselt suu lahti tegema, aga see naine ei tahtnud ebameeldivat vestlust pidada, lihtsam oli teine maha jätta.
-
Külaline
Ma olen ka selles suhtes vanamoodne, et minu arust võiks ettepaneku ikka mees teha.Guest kirjutas: ↑30 Jaan 2026 08:35Ma môtlen, et kui mees naist ära võtta ei taha, pole naisel väga mõtet seda meest ise kosima hakata.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Jaan 2026 07:57 Nojah, ta ennetavalt ei räägi, et kui sa ei abiellu, siis jätan su maha. Muidugi mees ei saa aru, miks maha jäeti, niisama kõlbab (kõlbas) ju ka koos elada.. Inimene peab ikka konkreetselt suu lahti tegema, aga see naine ei tahtnud ebameeldivat vestlust pidada, lihtsam oli teine maha jätta.
Selle abiellumisega on konks. Näitas telekas vanapaari, naine tahtis abielluda, mees ei tahtnud, ütles, et paber ei hoia. Aga mehel võivad lapsed olla, kui abiellub, siis naine on ka pärija, ei taha lapsi ilma jätta, seepärast ei abiellu. Mul oli elatanud sugulane, sigines pruut, sugulane küsis täditütre käest, et kas abielluda, aga see ütles, et mis sa nüüd, sul on lapsed, ja see abielu jäi katki. Niisama saab ka koos elada, pole vaja võõrale vara kinkida. Veri on paksem, kui vesi.
-
Külaline
Naine ei ole pärija, kui teed testamendi ja teda sinna ei pane.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Jaan 2026 08:53 Selle abiellumisega on konks. Näitas telekas vanapaari, naine tahtis abielluda, mees ei tahtnud, ütles, et paber ei hoia. Aga mehel võivad lapsed olla, kui abiellub, siis naine on ka pärija, ei taha lapsi ilma jätta, seepärast ei abiellu. Mul oli elatanud sugulane, sigines pruut, sugulane küsis täditütre käest, et kas abielluda, aga see ütles, et mis sa nüüd, sul on lapsed, ja see abielu jäi katki. Niisama saab ka koos elada, pole vaja võõrale vara kinkida. Veri on paksem, kui vesi.
See nii lihtne ei ole. Invaliidistub vahepeal, siis vist tal on õigus testamendist sundosa saada. Testamente saab ju vaidlustada. Paber annab ikka mingid õigused. Ja kui mees juba abiellub, kas ta siis testamenti tegema hakkabki, mõtleb, et kuidas ma nüüd teise selja taga...
-
Külaline
Sundosa on pool sellest, mida oleks saanud ilma testamendita. Testamendi tegemises ei ole mitte midagi halba ja seda ei pea selja taga tegema.Tolmukübe kirjutas: ↑30 Jaan 2026 09:23 See nii lihtne ei ole. Invaliidistub vahepeal, siis vist tal on õigus testamendist sundosa saada. Testamente saab ju vaidlustada. Paber annab ikka mingid õigused. Ja kui mees juba abiellub, kas ta siis testamenti tegema hakkabki, mõtleb, et kuidas ma nüüd teise selja taga...
-
Külaline
Kui mees ei tee naisele abieluettepanekut, siis ta ei tahagi niivaga seda naist. Ja midagi pole teha kui tundeid ei ole abiellumiseks. Sobib lihtsalt kooselamiseks. Mõtetes võib olla, et ehk leiab kunagi kedagi teise kes meeldib rohkem.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 08:51Ma olen ka selles suhtes vanamoodne, et minu arust võiks ettepaneku ikka mees teha.
-
Külaline
Ainult madala enesehinnanguga naised defineerivad end mingi abielu järgi.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 23:13Kui mees ei tee naisele abieluettepanekut, siis ta ei tahagi niivaga seda naist. Ja midagi pole teha kui tundeid ei ole abiellumiseks. Sobib lihtsalt kooselamiseks. Mõtetes võib olla, et ehk leiab kunagi kedagi teise kes meeldib rohkem.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 08:51Ma olen ka selles suhtes vanamoodne, et minu arust võiks ettepaneku ikka mees teha.
-
Külaline
Siis on aus naine kui ollakse abielus.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 23:19Ainult madala enesehinnanguga naised defineerivad end mingi abielu järgi.
-
Külaline
Aga kui naine on abielus teise naisega?
-
Külaline
Siis on eriti aus.
-
Külaline
See mees oli sellise suhtumisega, et temal on kõiges õigus ega võtnud kuuldagi mingeid muid arvamusi, alati oli süüdi keegi teine, kui midagi untsu läks. Naine ei hakanud siis rääkimagi, et sa oled vilets nii voodis, kui tavaelus.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 06:41Kas siis mehele põhjust ei öeldud?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2026 15:17No üks neist paaridest läks nüüd lahku naise algatusel, sai mehe käitumisest villand ja polnud mingit jama, lihtsal kolis välja (lapsed suured ja nüüd juba uus mees). Mees muidugi ei saa siiani aru, tema jaoks tuli kõik ootamatult, nagu ikka.
-
Külaline
Kellest sa räägid? T. L-st? Ta ei paista küll välja selline pujään. Pigem alati lõbus rõõmurull.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 14:28See mees oli sellise suhtumisega, et temal on kõiges õigus ega võtnud kuuldagi mingeid muid arvamusi, alati oli süüdi keegi teine, kui midagi untsu läks. Naine ei hakanud siis rääkimagi, et sa oled vilets nii voodis, kui tavaelus.Külaline kirjutas: ↑30 Jaan 2026 06:41Kas siis mehele põhjust ei öeldud?Külaline kirjutas: ↑29 Jaan 2026 15:17No üks neist paaridest läks nüüd lahku naise algatusel, sai mehe käitumisest villand ja polnud mingit jama, lihtsal kolis välja (lapsed suured ja nüüd juba uus mees). Mees muidugi ei saa siiani aru, tema jaoks tuli kõik ootamatult, nagu ikka.
-
Külaline
Mees pidi ise aimama mida naine tunneb voodis olles?Külaline kirjutas: ↑31 Jaan 2026 14:28Naine ei hakanud siis rääkimagi, et sa oled vilets nii voodis,
-
Külaline
Sa nagu ise üldse aru ei saa, kas naisel on voodis hea või mitte? Puhta üllatus tuleb sinu jaoks, et oled täitsa jama voodis?
-
Külaline
No ju sellepärast ongi mees halb voodis, et teda väga ei huvita see naine seal kõrval. Peaasi, et ise oma kätte saab, muust savi.Guest kirjutas: ↑31 Jaan 2026 15:40Sa nagu ise üldse aru ei saa, kas naisel on voodis hea või mitte? Puhta üllatus tuleb sinu jaoks, et oled täitsa jama voodis?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist