Guest kirjutas: ↑30 Juul 2025 08:52
Guest kirjutas: ↑30 Juul 2025 01:24
Guest kirjutas: ↑29 Juul 2025 10:45
Ootame endiselt huviga, mis põnev asutus see selline on, kus sa töötad ja kus asutuses sõidutatakse töötajaid massiliselt gei-uhkuse marsile Riiga ning mille kliendid pidavat geisid nii "raevunult vihkama", et lõpetavad lausa kliendisuhte? Otsese küsimuse peale vastasid sa ebamääraselt, et neid asutusi olla "palju", nimetades Teliat ja Swedbanki. No ma ei tea... Ehk on sul esitada statistika, kus mõni klient olevat Teliast lahkunud põhjusel, et Telia olevat (sinu väitel siis) kusagil oma homomeelsusest midagi rääkinud? Kui sul sellist statistikat esitada ei ole, siis pigem tasub tõele näkku vaadata ja tunnistada, et Telias on kõrged paketihinnad ja konkurendid pakkusid odavamalt ning pigem see oli lahkumise põhjus.
Kuule, mida sa tõmbled siin? Mul on täpselt null tuttavat homo ja mul on täpselt null huvi neid kuidagi toetada, aga ei mõista sinu vihatõmbluseid mitte kuidagi. Mu meelest öeldi sulle päris mitu korda, et erinevad firmad toetavad neid. Kui sina seda ignoreerid, siis olgu pealegi. Mina ei lähe nendega kuidagi kaasa, aga erinevalt sinust ei vihka ka neid.
Jah, seal asutuses, kus mina töötan, on palju kliente saatnud kirju, et lahkuvad meie asutusest, kuna meil on nii nõme homotoetav asutus. Kas nad ka reaalselt lahkusid, seda ma ei ole kontrollinud. Ja otseselt ei saagi seda kontrollida. Aga arvestades nende kirju, siis usun küll, et nad seda ka tegid.
Minu arust pandi sulle eespool juba selle kohta link. Jäi väheks?
https://uueduudised.ee/konservatiivsed- ... lt-saatma/
https://objektiiv.ee/swedbanki-eesti-es ... mise-lipu/
Peasponsor Nordea. Sponsor Wise...
Otseloomulikult on geidel tohutu hulk vihkajaid ja neid, kes neid kividega loobivad nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kui loll peab olema arvamaks, et kõik inimesed neid tolereerivad?
Või, mida sa nüüd öelda tahadki? Et kohe mitte kui mitte kedagi ei häiri need tegelased või see liikumine? Mis?
Loen ja ohkan. Muud sõna sa kirjutada ei oskagi kui viha ja vihkamine - kõik sinul muudkui vihastavad ja vihkavad ja sisisevad ning neil olla veel vihatõmblused ka. Ja seda juttu, et sul olla "null tuttavat homo", võid rääkida oma kassile. Mitte ükski inimene, kel pole homodest sõpru ega kes pole ka ise homo (selle viimase oled targu jätnud mainimata) ei lähe sedavõrd leili nagu sina.
Küsimus ei ole mingis vihkamises, saad aru. Vaid küsimus on selles, et homod ise on kimpus täpselt kõige sellega, milles nad teisi inimesi süüdistavad. Ehk siis äärmusliku sallimatusega. Õpetaja ei tohi märgata, et imelik lugu küll - vikipeedia järgi peaks trans-inimesi olema nii umbes viis protsenti, aga praegu on Eestis pea igas kooliklassis mõni tüdruk, kes tuleb õpetaja juurde ja teatab enesekindlalt, et tema on "tegelikult" poiss ning nõuab oma nime koolidokumentides muutmist poisipäraseks. Õpetaja näeb küll, et enamasti on selle taga hoopis muud vaimse tervise probleemid (nt ath, autistlikud jooned, seksuaalne väärkohtlemine millest tüdruk ka koolis rääkinud on jms). Kui ta nüüd julgeb öelda, et ei pea tüdruku nime muutmist koolidokumentides õigeks ega ka juriidiliselt korrektseks sammuks, siis saab ta kaela sõimuvalingu, et on "homofoob" ja "vihkavat homosid" ja "tõmblevat suures homovihas".
Minul on täpselt null sõpra-lähedast, kes on homod. Muidugi ma tean mõnda inimest, kes on homod - neid on avalikuelu tegelaste seas. Ja ka tööalaselt olen mõnega väga kaudselt kokku puutunud. Isiklikult puudub igasugune seos nendega. Ja puudub igasugune vajadus nende eest välja astuda. Ja seda ma ei teegi, vaid vastan paarile inimesele, kes raiuvad, et selliseid inimesi ei ole olemas, kes homosid või seksuaalkõrvalekalletega inimesi vihkavad. Tegelikult on ju see teemagi algatatud pisut halvustava alatooniga.
Homo- ja muude seksuaalsete kõrvalekalletega inimeste vihkajaid on uskumatult palju. Enamus seda liiga kõva häälega ei kuuluta. Mul oma mehe sõprade seaski on mitu sellist, kellel tõmbab käsi taskus rusikasse, kui sellest teemast juttu tuleb.
Mul oma vanatädi, kes on üliharitud, muidu laia silmaringiga, väärikas ja tasakaalukas inimene, käratas kord ühe lesbi intervjuud kuulates, et "mida sa lollitad naine, mehele tuleb minna ja lapsi teha. hakka ometi normaalseks, mitte ära aja lollust suust välja!".
Selle kohta sulle juba eespool vastati - see, et ka alaealiste seas on mõni, kes midagi imelikku nõuab, on lihtsalt mõni üksik erand, mitte mingisugune üldlevinud trend. Kindlasti ei toimu midagi sellist igas klassikomplektis.
Ma oma nelja lapse klassikaaslaste seas ja nende paralleelklassidest ei tea küll mitte ühtegi sellist. Laste väga laias tutvusringkonnas oli tõesti kaks last, kelle puhul oli juba lapsena aru saada, et ilmselgelt on väga poisilik tüdruk suurena omasooihar ja üks poiss oli midagi sarnast kui V Neigaus. Ja täpselt nii ka läks, kui nad said täiskasvanuks. Aga et nad oleks koolis käinud midagi nõudmas, seda ei olnud. Pigem kahtlustan, et nad pisut elasid üle seda, et nad ei olnud samasugused kui teised.