Välimus suhtes olles vs vallalisena

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:28
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:04 Eks see ole depressiooni tunnus kui välimuse eest enam ei hoolitseta. See on vaimne allakäik. Alguses ei viitsi karvu ajada, siis pesta, lõpuks ei viitsita oma tuba koristada ja hakatakse prügi korjama.
Ma teen laias laastus samu hügieenitoiminguid nagu keskmine mees väljaarvatud habe ajamine.

Regulaarne dušš, hambapesu, juuste kammimine ja puhtad riided on enda eest hoolitsemine.
Igasugu muu tilulilu sinna juurde on oma hobi ja valik.
Karvade ajamine, juuste hooldamine on samuti hoolitsemine. Sa ei ela kiviajal.
Külaline

Ei saa aru, miks peaks kedagi segama kui keegi teine oma jalakarvu ei raseeri. Kui peetakse kinni hügieenist, et haisvana ja rasvaste juustega kuskile kollektiivi ei lähe, siis ülejäänu on ju ükskõik. Miks naeruvääristada naisi kes meiki ei kasuta. Või varbaküüsi ei laki. Laseme igal ühel olla nii nagu nad on. Ma ei naeruväärista ka inimesi kes raamatuid ei loe või kuulatavad minu jaoks vastuvõetamatud muusikat - kuniks nad sellega teisi otseselt ei häiri. Mis see minu asi, mis muusika kellelgi klapist tuleb või kas bikiinipiirkond raseeritud.
Veidike rohkem sallivust paluks - ela ja lase teistel elada.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:00
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:51
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:35

Ja sinu ainus eesmärk on hommikust õhtuni meestele meeldida? Sa peaks siis ju olems õnnelik, et konkurents väheneb.
Pöördu oma depressiooniga arstile, pole vaja seda siin välja elada. Soiguvad inimesed on jube nähtus.
Mina ei soiu, mul pole depressiooni ja ma olen endaga täitsa rahul. Soiuvad need, kes purtsatavad-sa ei kannagi meiki??? Kasvata endale vuntsid!! Äkki peaks need teraapiasse minema, kui minapilt on nii vildakas, et oma naturaalset nägu ei julge inimestele näidata.
Miks virised siin?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 12:32
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:00
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:51

Pöördu oma depressiooniga arstile, pole vaja seda siin välja elada. Soiguvad inimesed on jube nähtus.
Mina ei soiu, mul pole depressiooni ja ma olen endaga täitsa rahul. Soiuvad need, kes purtsatavad-sa ei kannagi meiki??? Kasvata endale vuntsid!! Äkki peaks need teraapiasse minema, kui minapilt on nii vildakas, et oma naturaalset nägu ei julge inimestele näidata.
Miks virised siin?
Näita, kus ma virisen.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 14:13
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 13:58
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 12:32
Miks virised siin?
Näita, kus ma virisen.
Sa oled nii negatiivne ja toksiline.
Sa oled siin ainult selleks, et vaidlusi provetseerida. Ausalt, ei huvita.
Külaline

A need,kes kannavad meiki....kas te julgete ilma meigita üldse välja minna? Ma vaatan oma töökaaslasi. Järjest vähem end meigitakse. Isegi ripsmeid ei värvita. Aga ma ei julge ilma ripsmeid värvimata küll tööle minna. on see nagu probleem minu enesehinnangiga või millega?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 12:14
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 09:04 Eks see ole depressiooni tunnus kui välimuse eest enam ei hoolitseta. See on vaimne allakäik. Alguses ei viitsi karvu ajada, siis pesta, lõpuks ei viitsita oma tuba koristada ja hakatakse prügi korjama.
Ma teen laias laastus samu hügieenitoiminguid nagu keskmine mees väljaarvatud habe ajamine.

Regulaarne dušš, hambapesu, juuste kammimine ja puhtad riided on enda eest hoolitsemine.
Sinu jaoks, miniseelikut ja miniteksat ma ei kanna. Mis mõttega ma neid jalakarvu ajama peaks? Ja mida sa hopldad neist juustest lisaks kammimisele ja pesemisele? Sry ma olen low maintenance, aega jääb rohkem kätte ja elu muretum.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:26 A need,kes kannavad meiki....kas te julgete ilma meigita üldse välja minna? Ma vaatan oma töökaaslasi. Järjest vähem end meigitakse. Isegi ripsmeid ei värvita. Aga ma ei julge ilma ripsmeid värvimata küll tööle minna. on see nagu probleem minu enesehinnangiga või millega?
Tööl selliseid naisi palju kes ühel päeval on meigiga, teine päev meigita. Tähele panen, teised ka, keegi pikali ei kuku. Inimene ei ole meigita kole, lihtsalt naturaalne. Noored kannavad järjest vähem, ripsmetušš vanemate inimeste komme.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 12:10
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 11:26
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 00:13
Ehk eelistad täismeiki või üldse värvimata nägu? Käid iga päev meikimata ringi, nagu laps?
Suht nii jah. Teiste arvamus ei huvita, kui olen puhas, elementaarselt hoolitsetud ja kasitud ei peaks rohkem kellegi asi olema.
Väga mõnna on otse duši alt puhtad riided selga panna ja välja minna. Mitte peegli ees nikerdada 10-20 minutit iga päev, hiljem tegele meigi mahavõtmisega, higistades ja vihmasaju kätte jäädes läheb tušš laiali. Meigita on nägu paistab noorem, nii enda kui teiste puhul märganud. Meiki lisades +10 aastat juures
Ju sa pole kena naine. Kena naine värvib ripsmed ja huuled ja on veelgi kenam. Midagi ikka pahasti, kui paarimintsane toiming võtaks 10-20 minutit ja lausa +10a juures. Pole ju ometi vaja end klouniks maskeerida.
Pole kena naine sest ma ei värvi nägu hommikuti? Vaesekene… neid kenasid naisi kortsus huultel punaseroosa huulepulgaga, mustade pikkade pudiseva ripsmetušiga, oranz kiht jumestuskreemi ja mõnus paks must silmalainer takkatippu on palju. Ise kindlasti peavad ennast kõige ilusamaks naiseks linnapeal.

Mulle ei meeldi kiht meiki näos. Maksimaalne meik mida kasutan on peitekreem, kulmupliiats/kulmugeel, põsepuna.
Seda ka nii kuis juhtub. Maailm keerleb samamoodi edasi, meeste huvi minu vastu on suurem meigita kui meigiga ja krohvituna.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:29

Sinu jaoks, miniseelikut ja miniteksat ma ei kanna. Mis mõttega ma neid jalakarvu ajama peaks? Ja mida sa hopldad neist juustest lisaks kammimisele ja pesemisele? Sry ma olen low maintenance, aega jääb rohkem kätte ja elu muretum.
Sest karvaste jalgadega naine on rõve. Trennis ja spaas ei käi? Mees tahab omasuguse karvase mehelaadsega olla? Ma kutsusin opijärgselt pediküürija ja depileerija koju, et hoolitsetud olla. Kuigi elan üksi, aga iseenda jaoks tahan samuti hea välja näha. Juukseid ei värvi? Juuksuris ei käi?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 15:37
Sest karvaste jalgadega naine on rõve. Trennis ja spaas ei käi? Mees tahab omasuguse karvase mehelaadsega olla? Ma kutsusin opijärgselt pediküürija ja depileerija koju, et hoolitsetud olla. Kuigi elan üksi, aga iseenda jaoks tahan samuti hea välja näha. Juukseid ei värvi? Juuksuris ei käi?
Sinuarust on rõve, fixed that for you :p. Muidugi käin trennis ja spaas. Lase ennast kontrollida kui sa lausa “karvane” ja “mehelaadne” välja näed raseerimata, muud ei oskagi öelda irw
Jalakarvad ei paista väljagi kui keegi just neid 20 cm kauguselt inspekteerima ei hakka.
Juukseid ei värvi, juukseid lõikan siis kui juukseotsad vajavad lõikust.
Mõned naised on omale lausa ise reeglid sättinud mida, kuidas ja kui regulaarselt tegema peab ja vihastavad, et teised naised reegleid ei järgi :D. Kes tahab oma aega sisustada karvade raseerimisega, lasku käia.
Külaline

Eks elab kusagil maal.
Külaline

Ma ei kujuta ette, kuidas trennis mõni naine teise naise jalakarvu uurib, või midagi veel...kas sa oled tõsine pervert või mis jõusaalis sa käidki, et saaks adminnile ära öelda, et ühel on imelikud huvid
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 16:42

Eks elab kusagil maal.
Tallinn on tõepoolest maal, ja Rootsi on Saksamaal nüüd.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 17:53
Eks elab kusagil maal.
Eks siin Tallinnas meil tõesti matse ka.
Külaline

Karvasel ja karvasel on ikka vahe. Õrnad udemed kus iganes ei häiri kedagi, aga mõni naine teeb oma karvakasvuga meestele ka silmad ette, vot see on küll midagi, millest on raske mööda vaadata.
Leevike
Teerajaja

Postitus Postitas Leevike »

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 20:43 Karvasel ja karvasel on ikka vahe. Õrnad udemed kus iganes ei häiri kedagi, aga mõni naine teeb oma karvakasvuga meestele ka silmad ette, vot see on küll midagi, millest on raske mööda vaadata.
Las teeb. Mõni mees on ka end üleni karvatuks lasknud teha, teeb ka mõnele naisele silmad ette. Las neil olla. Mõnel võib ka ebaintelligentsus näkku kirjutatud olla, ega sellepärast ei tasu vaatama jääda. Rohkem sallivust ja harjutada, et vaatad MÖÖDA kui midagi häirib. Kõigil lahedam, nii endal kui ka karvastel naistel.
Külaline

Miks teil on vaja avalikus kohas teiste karvu vahtida?
Lähetegi kodust välja mõttega teha teiste kehadele inspektsiooni?
Kui ma lähen spaasse, lähen sinna oma perega puhkama. Ma isegi lähe võimalusel teistele nii lähedale, et nende karvu näha. Saun on hämar, duši pesen seljaga teiste poole, vee all ka karvu ei näe... mis olukorras on võimalik spas kaugelt teiste karvu näha? Päriselt.
Ma saan aru kui mõnel mehel on karvane selg ja ta otse mu ees seisab, jääb silma. Aga kubeme ja jalakarvad. Kuidas?

Kõigi esteetide rõõmuks : Elan tallinnas, armastan igal pool käia, ka spas, ei laki, ei raseeri (kusagilt!), ja on haigust mille tõttu on mul kehal palju sinikaid. Õnn kaasa vahtijatele. Olgu teil mõni huvitav päev kui kokku satume. Tundub, et muidu on ikka väga igavad ja üksused päevad kui neid võõraste kehakarvadega sisustatakse.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 20:10
Külaline kirjutas: 18 Juun 2024 17:53

Eks elab kusagil maal.
Eks siin Tallinnas meil tõesti matse ka.
Tundud hästi kursis olevat. Good for you.
Külaline

Leevike kirjutas: 18 Juun 2024 21:14 Mõni mees on ka end üleni karvatuks lasknud teha
Kas mehed teil ajavad enda kubemekarvad ka maha? On sel teil vahet?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Semrush [Bot] ja 2 külalist