Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma ei ronigi enne voodisse, kui üldse tundeid mehe vastu pole. Järelikult, kui voodisse ronin olen juba veidi ikka armunud. Ja siis saan petta, sest mees on otsustanud mind lihtsalt ära kasutada.
Külaline

See ei pruugi alati nii minna. Aga selle eelduseks peab peaaegu alati olema see, et muud uksed on suletud. Ikka üks korraga. Elemetaarne või mis?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 14:32 Ma ei ronigi enne voodisse, kui üldse tundeid mehe vastu pole. Järelikult, kui voodisse ronin olen juba veidi ikka armunud. Ja siis saan petta, sest mees on otsustanud mind lihtsalt ära kasutada.
Aga mida sa põed. Seksite. Tuleb mis tuleb. Seksi on ju saadud. See ei kohusta millegiks. Seks ei tähenda ju suhet. Homme seksid kellegi teisega ja on äkki parem kui eelmine. Ei ole vaja ennast ühe mehe ja seksi pärast lukku lüüa.
Külaline

Ei sellised seksi. Ja kui seksivad siis on see ka nohh selline teismeliste seks. Tema vajab, et tal kätust kinni hoitakse kuude kaupa. Mees peab tõeama ja tõestama.
Või siis on see teine variant kes laseb hulgi endast üle käia. Teisel kohtumisel voodisse juba. Sest mida rohkem läbi proovida seda kiiremini saab härra õigeni :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 00:48
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 14:32 Ma ei ronigi enne voodisse, kui üldse tundeid mehe vastu pole. Järelikult, kui voodisse ronin olen juba veidi ikka armunud. Ja siis saan petta, sest mees on otsustanud mind lihtsalt ära kasutada.
Aga mida sa põed. Seksite. Tuleb mis tuleb. Seksi on ju saadud. See ei kohusta millegiks. Seks ei tähenda ju suhet. Homme seksid kellegi teisega ja on äkki parem kui eelmine. Ei ole vaja ennast ühe mehe ja seksi pärast lukku lüüa.
Täiesti nõme arusaamine. Mis mõte on seksil ilma tunneteta. Seks on hellitamine, füüsiline lähedus, üksolemine, naudingu pakkumine ja nautimine, USALDUS, orgaanilisus jne...
Orgasmi saan ma ise max paari minutiga, selleks pole meest vaja. Tunnete jagamiseks, läheduse ja hoituse tundmiseks küll.
Nii et see suvaline seks ei sobi mitte üldse, seal pole usaldust, sellest ei jää hinge midagi peale tühjuse.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:44 Ei sellised seksi. Ja kui seksivad siis on see ka nohh selline teismeliste seks. Tema vajab, et tal kätust kinni hoitakse kuude kaupa. Mees peab tõeama ja tõestama.
Või siis on see teine variant kes laseb hulgi endast üle käia. Teisel kohtumisel voodisse juba. Sest mida rohkem läbi proovida seda kiiremini saab härra õigeni :lol:
Kuna sinusuguseid ärakasutajaid ja valetajaid on väga palju, siis selleks, et haiget mitte saada, peabki kõigepealt leidma usalduse.
Aga vahet pole. Me pole teineteise jaoks. Mina (ja enamus naisi siin) tahame head seksi, mis kujuneb teineteist tundma õppides aja jooksul. Sina tahad lihtsalt (vabandust vulgaarse väljenduse eest) kotid tühjaks saada. Loodetavasti ei satu ma sinusuguse otsa kunagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 14:30
Külaline kirjutas: 27 Juun 2024 13:37 Aga kui tõesti pole ühtegi suhet käsil ja otsin sealt ja sattun sinusuguse otsa, kes mind lihtsalt ühekorra kepiks võtab. Ei julge proovidagi. Ma liiga usaldav ka, ei tunne neid kepivendi ära jutu järgi.
Siis on ebaõnn. Või hoopis kogemus. Meeldiv võib isegi olla. Mis siis, et jääb lühikeseks. Ega sa ju peale paari voodis käiku kohe ära armu ju.
Misasja? Ma armun ENNE voodisse jõudmist. Sellepärast naised ei usaldagi. See Tinder tundub järjest mõtetum koht, kust normaalset meest leida.
Külaline

Kuna sinusuguseid ärakasutajaid ja valetajaid on väga palju, siis selleks, et haiget mitte saada, peabki kõigepealt leidma usalduse.
Aga vahet pole. Me pole teineteise jaoks. Mina (ja enamus naisi siin) tahame head seksi, mis kujuneb teineteist tundma õppides aja jooksul. Sina tahad lihtsalt (vabandust vulgaarse väljenduse eest) kotid tühjaks saada. Loodetavasti ei satu ma sinusuguse otsa kunagi.
Siin mitu meest kogu aeg räägivad, kuidas iga päev mitmest naisest üle käivad ja nii tore on. No ei ole. Sellisele seksile mina eelistaks eneserahuldamist, jääb see nõmeda inimesega kokkupuude ära. Pärast veel mõnitab ka sind ja arvab, et ta on kuidagi üle sinust, kuigi ise on madalamast madalam. Mingit lähedust ei saa inimesega olla, keda sa esimest korda elus näed. Selline seks pole ju hea, muidu tahaks veel selle inimesega olla. Selline kotitaja ei teagi, milline on hea seks. Hea seks on sellise inimesega, kelle kohta sa tead, mis talle meeldib, tema teab sind, on usaldus, lähedus, ta meeldib sulle. Minu arust on suvaline seks ainult mingi nõme nühkimine, mille jätan küll hea meelega vahele. See ei tekita mingeid häid tundeid, vaid ainult vastikust selle inimese suhtes.
Külaline

Aga tutvujatel bioloogiline kell tiksub. Ei ole neil aega kuude kaupa inimest tundma õppida. Voodisobivus on vaja kiirelt selgeks teha, et teada kuidas edasi toimetada. Kui ei sobi saab edasi liikuda. Üldjuhul võetakse alkoholiga pinged maha. Nii teisel kolmandal kohtumisel ja jõutaksegi voodisse. Ja oote järjekorras on tavaliselt 2-3 meest kellega vaja asi ära vormistada.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:53
Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 10:44 Ei sellised seksi. Ja kui seksivad siis on see ka nohh selline teismeliste seks. Tema vajab, et tal kätust kinni hoitakse kuude kaupa. Mees peab tõeama ja tõestama.
Mis ära kasutaja. Kaks inimest saavad kokku. Naudivad teineteist ja lähevad laiali. Kui meeldis saavad ehk veel paar korda kokku ja kordavad asja. Siis vaibub vaikselt asi ära. Ja saab edasi liikuda. Kumbki mingeid lubadusi ei anna jne. Ja polegi mõtet kuna proua läheb koju oma kaaslase juurde või jätkab oma visiitsuhtega.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Ei õnnestu minul ka kuidagi Tinderist naist leida. Iga õhtu liigutan profiile vasakule-paremale, aga tulemusteta. Klappe praktiliselt pole, kui on siis kusagilt Aasiast.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 28 Juun 2024 15:52 Ei õnnestu minul ka kuidagi Tinderist naist leida. Iga õhtu liigutan profiile vasakule-paremale, aga tulemusteta. Klappe praktiliselt pole, kui on siis kusagilt Aasiast.
Tinderi õitseaeg tundub möödas olevat. Mingi viis aastat tagasi oli seal kvaliteetsemat kraami ka, tean mitut paari, kes nüüdseks abielus ja pere loonud. Praegu saab sealt parimal juhul kiiret keppi, aga enamasti lihtsalt skämmi (need sinu Aasia preilid näiteks). Suhte otsijatel sinna asja pole. Ei teagi, kust suhet üldse otsida saaks enam.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 28 Juun 2024 15:52 Ei õnnestu minul ka kuidagi Tinderist naist leida. Iga õhtu liigutan profiile vasakule-paremale, aga tulemusteta. Klappe praktiliselt pole, kui on siis kusagilt Aasiast.
Kasuta Amoremi ja MeetnFly. Seal sellised sinuvanused meeleheitel ja hädas naised. Vaata, et tünga ei saa. Paljudel mõlemas kontod.Ja paljudel kombeks paralleelseid suhteid pidada lootuses, et ehk järgmine on ehk parem. Nad nimetavad seda juhuse usuks.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 16:01
Kasuta Amoremi ja MeetnFly. Seal sellised sinuvanused meeleheitel ja hädas naised. Vaata, et tünga ei saa. Paljudel mõlemas kontod.Ja paljudel kombeks paralleelseid suhteid pidada lootuses, et ehk järgmine on ehk parem. Nad nimetavad seda juhuse usuks.
Kuidas sina nii hästi kursis oled?

/Juustup
Külaline

No see kepimees peletab oma siinse jutuga viimasedki naised sealt minema. Oled Tinderis, järelikult oled meeleheitel naine, hädas, endast liiga heal arvamusel, tagauks lahti, petja, perelõhkuja, ainult panemiseks, keegi ei taha sind, rasvamagu, veinilürpija jne. No kes see loll omale sellist kuvandit tahab? Varsti hakkab tal sama ring naisi jälle otsast peale, sest ülejäänud on lahkunud.
Tõutäkk, hiljaks jäid.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 19:20 No see kepimees peletab oma siinse jutuga viimasedki naised sealt minema. Oled Tinderis, järelikult oled meeleheitel naine, hädas, endast liiga heal arvamusel, tagauks lahti, petja, perelõhkuja, ainult panemiseks, keegi ei taha sind, rasvamagu, veinilürpija jne. No kes see loll omale sellist kuvandit tahab? Varsti hakkab tal sama ring naisi jälle otsast peale, sest ülejäänud on lahkunud.
Tõutäkk, hiljaks jäid.
Peletab tõesti. Aga mitte selles mõttes, et ma kardaks mingit imidžit, ma tean ju ise kes ma pole või ei ole. Aga sellepärast, et sellised mehed seal on. Ei taha selliseid kohata.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Juun 2024 19:20 No see kepimees peletab oma siinse jutuga viimasedki naised sealt minema. Oled Tinderis, järelikult oled meeleheitel naine, hädas, endast liiga heal arvamusel, tagauks lahti, petja, perelõhkuja, ainult panemiseks, keegi ei taha sind, rasvamagu, veinilürpija jne. No kes see loll omale sellist kuvandit tahab? Varsti hakkab tal sama ring naisi jälle otsast peale, sest ülejäänud on lahkunud.
Tõutäkk, hiljaks jäid.
Ära pane mulle sõnu suhu. Mina pole Tinderis olnud. Ja need pole ka minu sõnad "petja, perelõhkuja, ainult panemiseks, keegi ei taha sind, rasvamagu, veinilürpija jne" Ja ka ülejäänud tõenäoliselt mitte. Oled nartsissist vaimne vägivaldur kes üritab teisi inimesi halvustada. Kas tunned ennast nüüd paremini?
Aga, et sa lolli olukorda ei jääks siis näita kus ma olen midagi sellist lausunud nagu sina välja tõid.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 00:10
Tõutäkk, hiljaks jäid.
Ära pane mulle sõnu suhu. Mina pole Tinderis olnud. Ja need pole ka minu sõnad "petja, perelõhkuja, ainult panemiseks, keegi ei taha sind, rasvamagu, veinilürpija jne" Ja ka ülejäänud tõenäoliselt mitte. Oled nartsissist vaimne vägivaldur kes üritab teisi inimesi halvustada. Kas tunned ennast nüüd paremini?
Aga, et sa lolli olukorda ei jääks siis näita kus ma olen midagi sellist lausunud nagu sina välja tõid.
Aga see kepimees oled, jah, et end ära tundsid? Kust sa neid naisi siis leiad järjest? 2 kohtingut päevas ja ühe võib voodisse vedada, kellega tõmme tekib... Kui talle piisavalt veenvalt rääkida kõiki tuntud klišeesid ja et sul parasjagu pole kedagi. Nojah, polegi. Rohkem, kui paariks korraks pole, jah. Siis on vaja jälle ringi vaadata, äkki mõni uus on parem. Kas naisele ikka räägid, et sa lihtsalt kasutad teda?
Mul hakkab halb, ausalt.
Külaline

Aga see kepimees oled, jah, et end ära tundsid? Kust sa neid naisi siis leiad järjest? 2 kohtingut päevas ja ühe võib voodisse vedada, kellega tõmme tekib... Kui talle piisavalt veenvalt rääkida kõiki tuntud klišeesid ja et sul parasjagu pole kedagi. Nojah, polegi. Rohkem, kui paariks korraks pole, jah. Siis on vaja jälle ringi vaadata, äkki mõni uus on parem. Kas naisele ikka räägid, et sa lihtsalt kasutad teda?
Mul hakkab halb, ausalt.
No aga need naised ka ju samasugused. On suhtes ja purjus peaga seksivad suvalise tondiga. Ilmselt mees on voodis nii halb, et teist korda enam ei ole ega tule, muidu tahaks ju ikka veel selle inimesega mõne korra seksida, kui oleks hea olnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 12:16
Külaline kirjutas: 29 Juun 2024 00:10
Tõutäkk, hiljaks jäid.
Mul hakkab halb, ausalt.
Tõmme peab mõlemal tekkima. Muidu ei õnnestu. Kõik toimub vabatahtlikult. Ja mul polegi mitte kedagi kindlat. Ei suhet ega midagi sellist. Miks ma peaks naisele rääkima midagi sellist, et ma kasutan teda ära. Rumal oled või? Ja ma ei kasuta kedagi ära. Mina soovin, tema soovib. Mõlemad saavad oma ja lähevad laiali. Kas veel kohtuvad. Mõnikord jahh. Enamus kordi mitte. Mis mul viga on erinevalt naistest kellega ma suhtlen. Nemad on kuidagi paremad kui mina? Kusjuures mina olengi vaba. Paljud prouad pole ja seetõttu hoiavad ise peale nädalavahetuse romanssi eemale. Vaatd tema sotsiaalmeedia kontot ja näed sealt õnneliku pereelu. Üldjuhul nad ei räägi oma perest. Aga sina mine oksenda siis oma õelus ja sapp välja hakkab parem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline