Mis saab üksikust vanainimesest, kel pole oma kinnisvara?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kana kirjutas: 04 Veebr 2025 08:33
Külaline kirjutas: 02 Veebr 2025 17:15
kana kirjutas: 02 Veebr 2025 16:39 kui on lapsed, kolib nende juurde. kui lapsi pole, saab toimetulekutoetust. kui sellega ka hakkama ei saa, leiab kohalik omavalitsus talle vanadekodukoha ja maksab selle juurde, mis pensionist puudu jääb.
Aga kui lapsed ei taha enda juurde, või siis ise ei taha laste juurde?
Ma kavatsen ka tulevikus kuskil sots korteris ehk elada. Lastelt midagi ei taha.
Maal on need korterid odavad küll, aga kommunaalid vist päris röögatud?
maal korteris elu on ikka erakordselt mage. sel juhul juba privaatne metsaonn. korjad metsast kütteks agu ja tood allikast vett. aga mina mõtlen, et laste juures võiks päris mõnus olla. saaksin omale privaatse toa ja aitaksin lastel aeda kujundada. samas - mu pesamuna elab minu juures. kuna jätan talle enda korteri, võin ka seal elada, kui soovin. eks näis, mis vanamutti kõnetab :) seni aga nühin veel jupp maad tööd teha.
AGU?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 15:18
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 15:13
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 14:57
Ära andma? Hauda kaasa ju ei võta seda 😆.
Ega siin mõeldud, et enne surma ära antakse. See on küll loll tegu. Nähtud küll ja veel neid lugusid, kui vanurid kinkelepinguga enne surma heauskselt seda teevad ja siis on kuuse all. Ikka testament on see õige asi, kuidas toimida.
Ära andma-tähendab elu jooksul andmist. Pärast surma jätmine tähendab pärandamist.
No see inimene kirjutaski, et jätab oma korteri lapsele, keegi kommentaator hakkas ära andmise kohta pärima.
Kirjutas, et laps elab tema juures. Ja kuna jätab korteri lapsele, siis vast saab seal korteris ka edasi elada. See pole mingi pärand.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 16:55
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 15:18
Külaline kirjutas: 04 Veebr 2025 15:13
Ära andma-tähendab elu jooksul andmist. Pärast surma jätmine tähendab pärandamist.
No see inimene kirjutaski, et jätab oma korteri lapsele, keegi kommentaator hakkas ära andmise kohta pärima.
Kirjutas, et laps elab tema juures. Ja kuna jätab korteri lapsele, siis vast saab seal korteris ka edasi elada. See pole mingi pärand.
Oh, loe veel korra ja mõttega 🫣😁

Kuidas küll inimesed nii lihtsat asja ka ei mõista.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, libakägu, triin112 ja 14 külalist