AGU?kana kirjutas: ↑04 Veebr 2025 08:33maal korteris elu on ikka erakordselt mage. sel juhul juba privaatne metsaonn. korjad metsast kütteks agu ja tood allikast vett. aga mina mõtlen, et laste juures võiks päris mõnus olla. saaksin omale privaatse toa ja aitaksin lastel aeda kujundada. samas - mu pesamuna elab minu juures. kuna jätan talle enda korteri, võin ka seal elada, kui soovin. eks näis, mis vanamutti kõnetabKülaline kirjutas: ↑02 Veebr 2025 17:15Aga kui lapsed ei taha enda juurde, või siis ise ei taha laste juurde?
Ma kavatsen ka tulevikus kuskil sots korteris ehk elada. Lastelt midagi ei taha.
Maal on need korterid odavad küll, aga kommunaalid vist päris röögatud?seni aga nühin veel jupp maad tööd teha.
Mis saab üksikust vanainimesest, kel pole oma kinnisvara?
-
Külaline
-
Külaline
Kirjutas, et laps elab tema juures. Ja kuna jätab korteri lapsele, siis vast saab seal korteris ka edasi elada. See pole mingi pärand.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 15:18No see inimene kirjutaski, et jätab oma korteri lapsele, keegi kommentaator hakkas ära andmise kohta pärima.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 15:13Ära andma-tähendab elu jooksul andmist. Pärast surma jätmine tähendab pärandamist.Külaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 14:57
Ära andma? Hauda kaasa ju ei võta seda.
Ega siin mõeldud, et enne surma ära antakse. See on küll loll tegu. Nähtud küll ja veel neid lugusid, kui vanurid kinkelepinguga enne surma heauskselt seda teevad ja siis on kuuse all. Ikka testament on see õige asi, kuidas toimida.
-
Külaline
Oh, loe veel korra ja mõttegaKülaline kirjutas: ↑04 Veebr 2025 16:55Kirjutas, et laps elab tema juures. Ja kuna jätab korteri lapsele, siis vast saab seal korteris ka edasi elada. See pole mingi pärand.
Kuidas küll inimesed nii lihtsat asja ka ei mõista.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, libakägu, triin112 ja 14 külalist