Must ja valge

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 08:43
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 08:37
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 00:04 Ja vat tema on ka see inimene, kes väidab, et sellist tunnet nagu solvumine ei ole olemas.
Ma pakun, et selle tunde on nad enda jaoks peatanud vastava tehnikaga.
Nii peaks saama mistahes tunde peatada.
Solvumised on olemas, aga tema jaoks vast enam pole.
Poolenisti semantiline küsimus nagunii. Inimene millegipärast kardab sõna solvumine. Muidugi saab seda kirjeldada ka “kurbuse ja viha kombo”. Vahet pole eriti kuidas seda nimetada.
Ja tegelikult pole ka oluline kui see üks inimene tõesti ei ole võimeline solvumise kontseptsioonist aru saama. Igasuguseid häireid on olemas. Aga see on siiski erand. Üldpopulatsioonis on solvumine täiesti adekvaatne emotsioon. Jah, seda võib olla liiga palju. See võib olla tähelepanu otsimisega võimendatud, aga iseenesest ei ole solvumine mitte midagi valet või imelikku.
Seda kuidagi halvustada- pigem on see väga imelik käitumine. Eeldusel muidugi, et solvumine on vähegi põhjendatud, mida see petmise puhul kahtlemata on.
Väga hästi sõnastatud!

Kui sellist tunnet nagu solvumine, ei ole olemas, siis ei oleks ka sellist sõna olemas. Kuna see sõna on olemas, siis järelikult on selline nähtus ka olemas.

P S Täiesti haige, et pool teemat, kus ei ole mingeid ebavulgaarseid sõnu ega -kommentaare olnud, on lihtsalt ära kustutatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 09:52
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 23:07
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 21:56

Samas on Padari eksabikaasa üks kauneimaid naisi, keda minu silmad näinud on. Lihtsalt ongi ilus, meigiga ja meigita ning sealjuures meeldivalt tagasihoidlik, salapärane. Öelda, et ju ikka jäi kodus midagi puudu, no mida veel.
Just! Huvitav, mis nendel missidel ja supermodellidel siis puudu on, et neid petetakse? Vaevalt, et nad kodus lohakad välja näevad ja end käest lasevad. Vaevalt, et nad on igavad, laisad ja tühised kaaslased. Rahaprobleeme neil ka ei ole.

Mis sellistel naistel heaks naiseks olemisest puudu jääb? Tolle väite õhku viskaja ehk oska kommenteerida?
Empaatiavõime. Hoolivus. Sellistele on tähtis ainult tema ise. Ta võtab, aga ei anna. Kuniks mees läheb võtab puuduva mujalt.
Nii kole-pahast inimesest minnakse lahku, mitte ei käida kõrvalt võtmas. Ei?

Sinu jutu järgi ei ole ju asi selles, et PUUDUOLEV võetakse mujalt. Sellises suhtes on petja jaoks ju kõik puudu. Mille pärast peab siis koos elama?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:08
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:03
Külaline kirjutas: 06 Jaan 2025 01:08
Raske seletada, kui sa ei saa aru. Petetul pole mitte mingit pistmist petmisega all mõtlesin ma seda, et petetul pole selles süüd ja ta ei peaks murdma pead, miks petja otsustas petta ja kas ta siis polnud piisav, et nii juhtus.
Alandamist tunda on sama kui solvunud olla. See on mõlemal juhul inimese enda otsus. Mind pole näiteks võimalik solvata, võimle ning alanda, kuidas soovid. Petmise tagajärjel ränk läbielamine, kurbus, viha, pettumus-need emotsioonid loomulikult on ning see kõik teeb meeletult haiget.
Sina otsustasid, et selliseid tunded nagu kurbus, viha, pettumust on normaalne tunda, aga solvumist ja alandatust mitte?

Sina ei olegi võimeline inimlikke tundeid tundma. Miks sa eeldad, et teised inimesed on samasugused?
Postitus on kustutatud
Mis 30% on mööda?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:18
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:13
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:08
Postitus on kustutatud
Mis 30% on mööda?
Postitus on kustutatud
Kus sina minu "eelnevat" tead? Kui ma ütlen, et nähtus nimega solvumine on olemas. Ja solvumine on inimlik tunne, siis olen ma ebanormaalne?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:49
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:23
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:21

Kus sina minu "eelnevat" tead? Kui ma ütlen, et nähtus nimega solvumine on olemas. Ja solvumine on inimlik tunne, siis olen ma ebanormaalne?
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Mis nõia? Ma isegi ei tea, kes see neiu oli, tema sõnastus oli pihtas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 10 külalist