Ainult väikefirmad ehk, suurfirmadest ei maksa keegi 10ndaks. Tundub et keegi raamatupidaja kes teeb oma raamatupidamist väikeklientidele, siis nii teevad kõik. Ei tee. Pole mina elus saanud palka 10ndal kuupäeval, aga ma olen kuulnud, et rendifirmades makstakse ja siis ka ehitusel. Aga see on ainult üks pisike osa.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 01:07Riigiasutused jah. Aga räägime ikka eraettevõtetest, need ju lõviosa. 10. on põhiline maksepäev ja see on väga ok!Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 00:25Riigiasutused maksavad küll. Ei tea, kas kõik, aga mitmed tõesti maksavad kuu viimasel päeval.
Üks erafirma, kelle heaks ma töötan, maksab töötasu 1. kuupäeval, mis on tõesti jama, aga kuna töölepingud on miskipärast nii sõlmitud, siis mis teha. Tihti peab seadust rikkuma.
kui töötasu hilineb
-
Külaline
-
Külaline
Töötasid viimati nõukaajal?
-
Külaline
Soomes pidi palk iga nädala reedel välja makstama, ehk siis 4x kuus. Avanssi makstakse ju tänapäeval ka.
-
Külaline
Avanssi üldiselt ei maksta, ainult avalduse alusel mõnele endaga mitte hakkamasaavale.
-
Külaline
Nõukaajal ma polnud veel sündinudki
-
Külaline
Kõik kokkuleppe asi.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 14:12 Avanssi üldiselt ei maksta, ainult avalduse alusel mõnele endaga mitte hakkamasaavale.
-
Külaline
Jälle see halvustamine.
-
Külaline
Ära valeta. Töötasin 1000 töötajaga ettevõttes, oli täpselt samamoodi 10-s kuupäev.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 13:54Ainult väikefirmad ehk, suurfirmadest ei maksa keegi 10ndaks. Tundub et keegi raamatupidaja kes teeb oma raamatupidamist väikeklientidele, siis nii teevad kõik. Ei tee. Pole mina elus saanud palka 10ndal kuupäeval, aga ma olen kuulnud, et rendifirmades makstakse ja siis ka ehitusel. Aga see on ainult üks pisike osa.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 01:07Riigiasutused jah. Aga räägime ikka eraettevõtetest, need ju lõviosa. 10. on põhiline maksepäev ja see on väga ok!Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 00:25
Riigiasutused maksavad küll. Ei tea, kas kõik, aga mitmed tõesti maksavad kuu viimasel päeval.
Üks erafirma, kelle heaks ma töötan, maksab töötasu 1. kuupäeval, mis on tõesti jama, aga kuna töölepingud on miskipärast nii sõlmitud, siis mis teha. Tihti peab seadust rikkuma.
Millises ettevõttes makstakse viimasel päeval? Kas raamatupidaja ootab, kui kell saab 5, et keegi pole puudunud. Sii kähku vaatab üle haiguspäevad ja puhkusepäevad ning kannab tunni aja jooksul üle?
-
Külaline
Miks sa seda kõike välja mõtled? Raamatupidaja ei otsusta ettevõttes mitte kui midagi, tema teeb nii nagu ettevõtja ütleb ja kui raamatupidaja on tööle palgatud, siis tema arvestabki palgad välja nagu ettevõtja soovib. Ettevõtja, kes hoolib oma töötajatest, maksab palga välja kuu viimasel tööpäeval ja nii on see valdavalt koguaeg olnud. Raamatupidaja ei tee seaduseid. Tee endale ettevõte ja kohtle oma töötajaid siis nii halvasti kui oskad, see on sinu ettevõte. Ära laienda oma halvustavaid arvamusi teistele ettevõtjatele.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:11Ära valeta. Töötasin 1000 töötajaga ettevõttes, oli täpselt samamoodi 10-s kuupäev.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 13:54Ainult väikefirmad ehk, suurfirmadest ei maksa keegi 10ndaks. Tundub et keegi raamatupidaja kes teeb oma raamatupidamist väikeklientidele, siis nii teevad kõik. Ei tee. Pole mina elus saanud palka 10ndal kuupäeval, aga ma olen kuulnud, et rendifirmades makstakse ja siis ka ehitusel. Aga see on ainult üks pisike osa.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 01:07
Riigiasutused jah. Aga räägime ikka eraettevõtetest, need ju lõviosa. 10. on põhiline maksepäev ja see on väga ok!
Millises ettevõttes makstakse viimasel päeval? Kas raamatupidaja ootab, kui kell saab 5, et keegi pole puudunud. Sii kähku vaatab üle haiguspäevad ja puhkusepäevad ning kannab tunni aja jooksul üle?
-
Külaline
Ma pole mingi raamatupidaja. Mul ongi tänaseks oma ettevõte. Nii rumalat juttu, kui sa suust välja ajad, pole varem kuulnudki.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:18Miks sa seda kõike välja mõtled? Raamatupidaja ei otsusta ettevõttes mitte kui midagi, tema teeb nii nagu ettevõtja ütleb ja kui raamatupidaja on tööle palgatud, siis tema arvestabki palgad välja nagu ettevõtja soovib. Ettevõtja, kes hoolib oma töötajatest, maksab palga välja kuu viimasel tööpäeval ja nii on see valdavalt koguaeg olnud. Raamatupidaja ei tee seaduseid. Tee endale ettevõte ja kohtle oma töötajaid siis nii halvasti kui oskad, see on sinu ettevõte. Ära laienda oma halvustavaid arvamusi teistele ettevõtjatele.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:11Ära valeta. Töötasin 1000 töötajaga ettevõttes, oli täpselt samamoodi 10-s kuupäev.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 13:54
Ainult väikefirmad ehk, suurfirmadest ei maksa keegi 10ndaks. Tundub et keegi raamatupidaja kes teeb oma raamatupidamist väikeklientidele, siis nii teevad kõik. Ei tee. Pole mina elus saanud palka 10ndal kuupäeval, aga ma olen kuulnud, et rendifirmades makstakse ja siis ka ehitusel. Aga see on ainult üks pisike osa.
-
Külaline
Oled ilmselt harjunud mustalt töötama.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:18Miks sa seda kõike välja mõtled? Raamatupidaja ei otsusta ettevõttes mitte kui midagi, tema teeb nii nagu ettevõtja ütleb ja kui raamatupidaja on tööle palgatud, siis tema arvestabki palgad välja nagu ettevõtja soovib. Ettevõtja, kes hoolib oma töötajatest, maksab palga välja kuu viimasel tööpäeval ja nii on see valdavalt koguaeg olnud. Raamatupidaja ei tee seaduseid. Tee endale ettevõte ja kohtle oma töötajaid siis nii halvasti kui oskad, see on sinu ettevõte. Ära laienda oma halvustavaid arvamusi teistele ettevõtjatele.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:11Ära valeta. Töötasin 1000 töötajaga ettevõttes, oli täpselt samamoodi 10-s kuupäev.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 13:54
Ainult väikefirmad ehk, suurfirmadest ei maksa keegi 10ndaks. Tundub et keegi raamatupidaja kes teeb oma raamatupidamist väikeklientidele, siis nii teevad kõik. Ei tee. Pole mina elus saanud palka 10ndal kuupäeval, aga ma olen kuulnud, et rendifirmades makstakse ja siis ka ehitusel. Aga see on ainult üks pisike osa.
-
Külaline
Raamatupidaja ei otsusta jah, aga siis tekibki olukord nagu üks eelnevatest postitajatest kirjeldas, et järgmisel kuul tehakse tasaarveldused. Raamatupidajale ilmselt lisatöö. Ma ei tea, mis päeval palka makstakse, mulle on oluline et see ikka igal kuul laekuks. Olen kogu elu töötanud erasektoris ja arvan, et palgapäevad on jäänud umbes 5. ja 7. kuupäeva vahele. Ühes väikefirmas kus ma pikka aega töötasin, saime palgapäevast aimu siis kui raamatupidaja firmasse kohale tuli, siis ta sisestas kõik arved ja arvestas välja palgad, aga alati oli see umbes 7. ja 10 kuupäeva vahel. Praegu töötan suuremas firmas ja arvan, et meil on 5. kuupäev palgapäevaks või siis sellele lähim tööpäev. Korra üks noor äsja tööle tulnud kolleeg kirjutas küll raamatupidaqjale, töl päeval saabus palk alles õhtul üsna hilja. Aga usun, et sel oli objektiivne põhjus.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:18Miks sa seda kõike välja mõtled? Raamatupidaja ei otsusta ettevõttes mitte kui midagi, tema teeb nii nagu ettevõtja ütleb ja kui raamatupidaja on tööle palgatud, siis tema arvestabki palgad välja nagu ettevõtja soovib. Ettevõtja, kes hoolib oma töötajatest, maksab palga välja kuu viimasel tööpäeval ja nii on see valdavalt koguaeg olnud. Raamatupidaja ei tee seaduseid. Tee endale ettevõte ja kohtle oma töötajaid siis nii halvasti kui oskad, see on sinu ettevõte. Ära laienda oma halvustavaid arvamusi teistele ettevõtjatele.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 15:11Ära valeta. Töötasin 1000 töötajaga ettevõttes, oli täpselt samamoodi 10-s kuupäev.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 13:54
-
Külaline
See palk kuu viimasel päeval on pigem riigisektori teema. Mina töötan erasektoris täiesti normaalses ja korralikus firmas, töötajate arv ca 250 inimest. Palgapäev on olnud nii 5 kuupäeva paiku. Vahel isegi 3 või 4, kui 5 kuupäev satub nädalavahetusele. Enne seda töötasin pikalt ühes teises firmas ja seal oli vist 10 kuupäev. Tegelikult ju väga vahet ei ole, kas 5 või 10 päev.
-
Külaline
Sa ei pea ju kirjutama 10 postitust kuidas sa jälle mõtled kõiki neid asju välja. Küll töötasid 100 töötajaga ettevõttes, küll 250. Milleks on vaja sedasi trollida? Toodad postitusi millel pole mingit sisu.
-
Külaline
Rahune nüüd maha, see oli minu ainus postitus selles teemas.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:10 Sa ei pea ju kirjutama 10 postitust kuidas sa jälle mõtled kõiki neid asju välja. Küll töötasid 100 töötajaga ettevõttes, küll 250. Milleks on vaja sedasi trollida? Toodad postitusi millel pole mingit sisu.
-
Külaline
Esimest korda postitasin. Tõmba end tagasi!Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:13Rahune nüüd maha, see oli minu ainus postitus selles teemas.Külaline kirjutas: ↑15 Dets 2024 18:10 Sa ei pea ju kirjutama 10 postitust kuidas sa jälle mõtled kõiki neid asju välja. Küll töötasid 100 töötajaga ettevõttes, küll 250. Milleks on vaja sedasi trollida? Toodad postitusi millel pole mingit sisu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline