Kes on optimist, kes pessimist. Pole vist vaja täpsustada, kes sina oled.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 00:35No aga sellel kellel juhtus läks päris sitasti ju. Vaevalt sind huvitab kuidas teistel läks sellises stsenaariumis
Rasestumisvastane vahend püsisuhtes
-
Külaline
-
Külaline
No ole siis. Mina ei oleks. Pole vaja mingit lollakat spiraali omale sisse suruda kui mul ei ole seda vaja ja siis riskida muu psagaKülaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 01:57Kes on optimist, kes pessimist. Pole vist vaja täpsustada, kes sina oled.
-
Külaline
Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 09:40No ole siis. Mina ei oleks. Pole vaja mingit lollakat spiraali omale sisse suruda kui mul ei ole seda vaja ja siis riskida muu psaga
-
Külaline
Sa ikka saad aru, et hormoonspiraal ja hormoonpill sisaldavad sama asja? Su tabletisöömise foobia on küll omaette tase, aga uuesti, aitab juba oma ibast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:49Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.
-
Külaline
Muidugi sisaldavad, hormoonides polegi probleem, vaid selles, et igapäevaselt teatud kell 40 aastat peab olema meeles tabletti võtta. Sinu puhul kondoomi peale toppida. Elu võiks olla lihtne ja murevaba.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:55Sa ikka saad aru, et hormoonspiraal ja hormoonpill sisaldavad sama asja? Su tabletisöömise foobia on küll omaette tase, aga uuesti, aitab juba oma ibast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:49Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 09:40
No ole siis. Mina ei oleks. Pole vaja mingit lollakat spiraali omale sisse suruda kui mul ei ole seda vaja ja siis riskida muu psaga
-
Külaline
See ei olegi nii keeruline. Või noh, ehk sinu jaoks on. Teiste jaoks pole.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 12:03Muidugi sisaldavad, hormoonides polegi probleem, vaid selles, et igapäevaselt teatud kell 40 aastat peab olema meeles tabletti võtta. Sinu puhul kondoomi peale toppida. Elu võiks olla lihtne ja murevaba.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:55Sa ikka saad aru, et hormoonspiraal ja hormoonpill sisaldavad sama asja? Su tabletisöömise foobia on küll omaette tase, aga uuesti, aitab juba oma ibast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:49
Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.
-
Külaline
Tabletisöömise foobia kui inimesel pole objektiivselt vajadust ega ka tahtmist mingeid tablette tarbida? Mingni pharma onu siia sattunud?Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:55Sa ikka saad aru, et hormoonspiraal ja hormoonpill sisaldavad sama asja? Su tabletisöömise foobia on küll omaette tase, aga uuesti, aitab juba oma ibast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:49Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 09:40
No ole siis. Mina ei oleks. Pole vaja mingit lollakat spiraali omale sisse suruda kui mul ei ole seda vaja ja siis riskida muu psaga
-
Külaline
Spiraalil on horomnaalne mõju lokaalne. Tablettides olev hormoon mõjutab kogu organismi. Nii ütles mulle kunagu mu günekoloog.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:55Sa ikka saad aru, et hormoonspiraal ja hormoonpill sisaldavad sama asja? Su tabletisöömise foobia on küll omaette tase, aga uuesti, aitab juba oma ibast.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 11:49Kuues spiraal ja õnnelik, tabletivaba elu ilma päevadeta. Null häda, nagu 99 protsendil. Null kondoomi, ma vist ei seksikski, kui peaks neid kasutama.Külaline kirjutas: ↑28 Sept 2024 09:40
Ma muidu võtsin ka pille aga kui avastati aih, siis pidin spiraali vastu välja vahetama. Ja mirena täitsa sobis.
-
Külaline
Fk loe teema pealkirja, vastasin. Tuli kisakoor “äää miks sa nagu pille ei võta ää mingi foobik ja antiväkser oled vää”
-
Külaline
Spiraal EI suurenda emakavälise tõenäosust. Niiet su hirmujutuke on täiesti aluseta mula (eriti kui naabrinaise spiraalk oli juba enne kadunud, kuidas see siis emakavälise sai põhjustada?)Külaline kirjutas: ↑27 Sept 2024 18:16 Naabrinaise spiraal lõpetas ei tea kus, emakaväline rasedus, munajuha kaotus, peaaegu verest tühjaksjooksmine.
Ja see, et hormoonspiraali toime on esmajoones lokaalne, pillidel süsteemne, see on günekoloogilt täiesti õige jutt. Miinustada õiget fakti ainult seepärast, et jutt ei meeldi, on kergelt juhm.
-
Külaline
Olen olnud terve elu väga tablettiusku, 20 aastat võtsin, kiitsin ja kõrvaltoimeid puudusid. Sel aastal sain aga rinnavähi diagnoosi ning östrogeen terveks eluks vastunäidlustatud. Naistearst ütles, et usub, et minu rinnavähi tekkel on seos sellega, et olen aastaid beebiblle tarvitanud. Seega oma kogemustest ütlen, et tasub siiski ettevaatlik olla 
-
Külaline
See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
Rahva Raamatust saab sel teemal nt põnevat lugemist tellida, kui kedagi huvitab:
https://rahvaraamat.ee/p/feminism-again ... 1800752023
Rahva Raamatust saab sel teemal nt põnevat lugemist tellida, kui kedagi huvitab:
-
Külaline
Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
Elu lihtne. Pole vaja tablettide meelespidamist ega valulikku spiraalipaigaldust ega ka piinlikku poenimekirja ("kui kondoomid otsas, siis mees kuival" - nagu ise seksi ei tahakski)
Elu lihtne. Pole vaja tablettide meelespidamist ega valulikku spiraalipaigaldust ega ka piinlikku poenimekirja ("kui kondoomid otsas, siis mees kuival" - nagu ise seksi ei tahakski)
-
Külaline
Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
-
Külaline
Omast kogemusest ütlen, et ega ei taha jah, kui rasestumisvastased hormoonid sees. Ma arvan, et peale minu on teisigi, kelle puhul need tekitavad absoluutse seksileiguse. Ja tekibki vastumeelsus + "rõveda orjastamise" tunne (ma küll päris nii äärmuslikult ei väljenduks, aga no olgu siis).Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:08Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
Teine (minu jaoks! ei räägi praegu kõigi eest) erakordselt rõve asi on mingeid traaditükke (spiraale) omale siseorganitesse toppida, et "iga kell" seksida saaks. Juba see mõte ajab (mind!) iiveldama, mis "heast" seksist siis veel juttu võiks olla?
Ja mis põhjusel sa pead ennast meeste meeleheaks sundima? Kas sa oled kusagil mingi perverdi käes vangis? Kas su pere on võetud pantvangi ja see on ainus võimalus neid päästa?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:31Omast kogemusest ütlen, et ega ei taha jah, kui rasestumisvastased hormoonid sees. Ma arvan, et peale minu on teisigi, kelle puhul need tekitavad absoluutse seksileiguse. Ja tekibki vastumeelsus + "rõveda orjastamise" tunne (ma küll päris nii äärmuslikult ei väljenduks, aga no olgu siis).Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:08Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
Teine (minu jaoks! ei räägi praegu kõigi eest) erakordselt rõve asi on mingeid traaditükke (spiraale) omale siseorganitesse toppida, et "iga kell" seksida saaks. Juba see mõte ajab (mind!) iiveldama, mis "heast" seksist siis veel juttu võiks olla?
-
Külaline
Kuidas naised seda kasutada saaks?? Ja kas peab vasekteerima IGA mehe, kellega naine seksida tahab?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
Seda isegi ei tehta kõigile.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 10:38Kuidas naised seda kasutada saaks?? Ja kas peab vasekteerima IGA mehe, kellega naine seksida tahab?Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.Ja kui paar kunagi (veel) lapsi tahab, siis ammugi see vahend ei sob.
-
Külaline
Naised teevad seda ikka meeletult palju rohkem meeste meeleheaks, kui vastupidi. Mõni teeskleb veel orgasme ja mõni teenib sellega lausa raha.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:08Ega jah naised ise ju seksi ei taha, teevad seda ainult meeste meeleheaks. Rõve orjastamine. Jube raske töö on see seksivärk.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2024 22:33 See naiste "vabastamine" rasestumisvastaste vahendite massilise kasutamise teel on naistele tegelikult ikka kohutava karuteene teinud. Lõppkokkuvõttes teenib see ju pigem meeste huve, kes siis piiramatult kohustusteta seksi saavad. Naistele jäävad "väheolulised" kõrvaltoimed ja "vabadus".
-
Külaline
Ja kui lahku minnakse, kuidas mees järgmise naisega lapsi saab? Olen naine, aga see on julm.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2024 09:04 Ma lisan siia veel ühe karjumist ja materdamist väärt vahendi, mis ei riku naise tervist ega vaja rahalisi kulutusi ning gaasimaskiga lillede nuusutamist - vasektoomia.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 22 külalist