Miks keegi niiii ilust maja ära ei osta?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 22 Sept 2024 18:19 Kas seal külm pole? Kogu seda kupatust on seal kütma pandud mingi 12kw-ne maasoojuspump, aga ma küll ei usu hästi, et isegi, kui tal igasugu cop-id head on, sellest jätkuks kõige mugavalt soojashoidmiseks. Ja kes seda kõike seal koristada ja kasida jaksab? Aed-värgid-särgid? Mingi teenijaskond peaks seal olema, et ise ennast saaks mugavalt seal tunda ja elu nautida.
See ei lähegi nagu kokku. Elementmaja välimus, nagu mingi suvemaja või midagi sellist, mitte luksusvilla. Samas nii suur, et ise seda korras pidada ei jõua, pead mingid teenijad võtma, ülalpidamiskulud suured. Päris rikkale liiga lihtne, aga lihtsusearmastajale jälle liiga kulukas ja kallis. Ilmselt seal mugev ega mõnus elada pole, sellepärast keegi sees elada ei taha.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 22:32
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
Palegi ju kõige kallim ja meil rikkureid niikui muda.
Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.
No ju mindi lahku
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2024 08:20
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 22:32
Külaline kirjutas: 21 Sept 2024 15:39 https://www.kv.ee/muua-2018-a-valminud- ... 63793.html
Palegi ju kõige kallim ja meil rikkureid niikui muda.
Imelik jah. Ehitati valmis suur ja esinduslik residents, et see siis müüki panna? Maja välimus meeldib mulle väga, sisemus mitte eriti. Kuidagi slaavilik ja miksitud on stiile, mida mina sellise välimusega maja sisustades mitte mingil juhul ei kasutaks. Näiteks need maitsetud kuldse seljaosaga toolid söögitoas. Aga noh, maitse üle ei vaielda.
No ju mindi lahku
Võimalik, aga samas see hütike võiski olla ehitatud vaid selleks, et müügiga raha teenida.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Mammut ja 5 külalist