Sinu tõestusvajadus on juba päris meeleheitlik. Üldse sulle ei jõua kuidagi kohale, sinu eraelu ei huvita mitte kedagi, aga ikka hõõrud seda teistele nina alla kui äge sul see väljamõeldud elu on. Kas keegi peaks sinu noore ja kuuma mehe peale kadedad olema? Annaabi.comKülaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:12 Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
Meest, kes naist väga armastab?
-
Külaline
-
Külaline
Annaabi on põhikooli referaatide kogumik, mis sinna asja? Loll oled ikka 
-
Külaline
Mina vastasin lihtsalt teemasse- jah, ma mitte ei tahaks sellist meest, vaid mul on selline mees. Miks see mõnda ärritab, noh... ei huvita väga see hälbega isik.
-
Külaline
Kui miski on liiga ilus, et olle tõsi, siis ta tavaliselt ongi. Millest selline ülepingutatud jura? Kui mees on armunud, on kõik mehed sellised. Aga nagu juba enne öeldi, ma tahan ikka meest ise ka armastada, mitte ainult et tema armastaks, ühepoolsed värgid ei ole mulle. Kahepoolne armastus on ilus asi, siis ongi oma mees maailma parim ja See Õige. Aga üldiselt inimene võib olla inimene, ei pea punnitama olema mingi ideaalmees, keda arvad, et naised tahaks. Igaüks omamoodi.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?
-
Külaline
Küll nüüd valetab! Oleks sa nii õnnelikus suhtes, siis sa siin ei räuskaks. Su ainus suhe vastassooga on just nimelt siin foorumis.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 18:35Oi, kuidas võtab ikka kiunuma! Mina elan pereelu ja olen õnnelikus suhtes, mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine. Räuskajat tuleb ikka sul peeglist vaadata, kui hea elukogemuse, terve pereelu ja õnneliku suhte mainimne NII kibedaks ajab.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 12:09 Ikkagi miks sa nii palju räuskad? See on foorum, igaüks kirjutab siia oma elukogemus ja sina võtad siis õiguse räusata ja õelutseda? Mis need sinu vanavanemad siia puutuvad, meie ei ela nendega koos ega tahagi elada. Sind ei vali keegi? 5 aasta ajad sama katkist juttu juba PK ajast, kas sa pole mõelnud mõnda vaimuhaige rohtu võtta? Sind ei vali keegi, sind ei taha keegi, psaiko jutt.
Ja hullem veel, mina pole siin ainus, kellel hea mees on! Kellegi oli veel noorem ja kuumem mees![]()
-
Külaline
Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:12 Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:12 Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
Ah et kõik, kel läheb hästi, valetavad? Kui inimene ütleb, et ta ei valeta, siis ei valeta, lihtne. Millest sa aru ei saa? Krr, selline tont ei tohigi naistega suhelda, see pole ju normaalse inimese jutt, mida sa ajad. Manipuleeriv vaimne vägivaldur.
-
Külaline
Jube kole keelekasutus sul, nagu mingi tsoonis istunud vangi juttu lugeda.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:24Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:12 Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
Ah et kõik, kel läheb hästi, valetavad? Kui inimene ütleb, et ta ei valeta, siis ei valeta, lihtne. Millest sa aru ei saa? Krr, selline tont ei tohigi naistega suhelda, see pole ju normaalse inimese jutt, mida sa ajad. Manipuleeriv vaimne vägivaldur.
-
Külaline
Kus kohas ta siin räuskab? Kle, otsi abi, ausalt, su närvid on väga korrast ära!Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:55Küll nüüd valetab! Oleks sa nii õnnelikus suhtes, siis sa siin ei räuskaks. Su ainus suhe vastassooga on just nimelt siin foorumis.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 18:35Oi, kuidas võtab ikka kiunuma! Mina elan pereelu ja olen õnnelikus suhtes, mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine. Räuskajat tuleb ikka sul peeglist vaadata, kui hea elukogemuse, terve pereelu ja õnneliku suhte mainimne NII kibedaks ajab.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 12:09 Ikkagi miks sa nii palju räuskad? See on foorum, igaüks kirjutab siia oma elukogemus ja sina võtad siis õiguse räusata ja õelutseda? Mis need sinu vanavanemad siia puutuvad, meie ei ela nendega koos ega tahagi elada. Sind ei vali keegi? 5 aasta ajad sama katkist juttu juba PK ajast, kas sa pole mõelnud mõnda vaimuhaige rohtu võtta? Sind ei vali keegi, sind ei taha keegi, psaiko jutt.
Ja hullem veel, mina pole siin ainus, kellel hea mees on! Kellegi oli veel noorem ja kuumem mees![]()
-
Külaline
Natuke teemasse ka.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:44Kui miski on liiga ilus, et olle tõsi, siis ta tavaliselt ongi. Millest selline ülepingutatud jura? Kui mees on armunud, on kõik mehed sellised. Aga nagu juba enne öeldi, ma tahan ikka meest ise ka armastada, mitte ainult et tema armastaks, ühepoolsed värgid ei ole mulle. Kahepoolne armastus on ilus asi, siis ongi oma mees maailma parim ja See Õige. Aga üldiselt inimene võib olla inimene, ei pea punnitama olema mingi ideaalmees, keda arvad, et naised tahaks. Igaüks omamoodi.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?
Mina selle kirjutasin nii nagu tunded on mul ühe naise vastu. Tegelikult on mul tunded kordades tugevamad.
No ikka päris segane olen. Elu armastus vist. Kas enam sellist tulebki ja kas tahakski, sest hull piin, valu ja kannatamine on olnud nüüd juba üle kahe aasta. Natuke juba hakkab järgi andma vist.
Ma olen talle lilli ostnud, aga pole neid talle kinkinud.
Ma iga päev ütlen talle mõttes, et armastan teda ja muid ilusaid sõnu kui ma teda näen.
Midagi ta teab mõne sõnaga ja asi on ühepoolne.
-
Külaline
Püüa nüüd kuidagi leppida sellega, et ma pole see mees, kelle kaela sa valad oma viha kogu meessoo vastu. Lihtsalt ei ole.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:24Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:12 Sinu õnnetuseks ei pea mina valetama. Et seda sinusugusel raske uskuda on- me kõik saame aru, miks. Oleks sul endal midagigigi hästi, ei häiriks sind, kui teistel on hästi. Aga sul ei ole. Sul pole head suhet ega head naist ega eriti raha- siis arvadki, et kõik, kellel see olemas on, peavad ju valetama, muidu paistaks sa veel rohkem läbikukkuja. KAhjuks paistadki, mida rohkel sõimad, seda enam on hästi näha, mis sul endal kõik puudu on!
Muidugi ei valeta kõik, kellel hästi läheb. Kes seda ütles? Hääled su peas? Sina valetad. Lisaks ei lähe sul hästi, see on ju ilmselge.
-
Külaline
See ei ole armastus vaid kinnismõte!Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 23:50 Natuke teemasse ka.
Mina selle kirjutasin nii nagu tunded on mul ühe naise vastu. Tegelikult on mul tunded kordades tugevamad.
No ikka päris segane olen. Elu armastus vist. Kas enam sellist tulebki ja kas tahakski, sest hull piin, valu ja kannatamine on olnud nüüd juba üle kahe aasta. Natuke juba hakkab järgi andma vist.
Ma iga päev ütlen talle mõttes, et armastan teda ja muid ilusaid sõnu kui ma teda näen.
-
Külaline
Jaa, muidugi on-on, me usume. Rahune nüüd. Kindlasti on sul selline "John, lase vesi välja" - tüüpi mees, ega sinusugune erudeeritud ja nõudlik daam ju vähemaga ei lepiks.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 18:35Oi, kuidas võtab ikka kiunuma! Mina elan pereelu ja olen õnnelikus suhtes, mu ainuke "suhe" vastassooga ei ole foorumis sõimamine. Räuskajat tuleb ikka sul peeglist vaadata, kui hea elukogemuse, terve pereelu ja õnneliku suhte mainimne NII kibedaks ajab.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 12:09 Ikkagi miks sa nii palju räuskad? See on foorum, igaüks kirjutab siia oma elukogemus ja sina võtad siis õiguse räusata ja õelutseda? Mis need sinu vanavanemad siia puutuvad, meie ei ela nendega koos ega tahagi elada. Sind ei vali keegi? 5 aasta ajad sama katkist juttu juba PK ajast, kas sa pole mõelnud mõnda vaimuhaige rohtu võtta? Sind ei vali keegi, sind ei taha keegi, psaiko jutt.
-
Külaline
Aga mina usun, et see on armastus. Ja loodan, et sul läheb selle naisega hästi. Järjekindel pead olema ja siis kui juba vedu hakkab võtma, tõmba natuke tagasi. Siis litsu jälle. See on selline peen mäng, edu sulle selles.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 08:00See ei ole armastus vaid kinnismõte!Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 23:50 Natuke teemasse ka.
-
Külaline
Mul pole meessoo vastu mingit viha, teiesuguste tontide vastu küll. Mingi valetamise ja sõnade suhu panemise jutt käib.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 01:40Püüa nüüd kuidagi leppida sellega, et ma pole see mees, kelle kaela sa valad oma viha kogu meessoo vastu. Lihtsalt ei ole.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:24Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57
Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.
Muidugi ei valeta kõik, kellel hästi läheb. Kes seda ütles? Hääled su peas? Sina valetad. Lisaks ei lähe sul hästi, see on ju ilmselge.
-
Külaline
See ei puutu kuidagi asja, kui mul tundeid pole. Isegi kui oleks tunded, mõjuks selline käitumine ahistavana.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2024 11:02 Naised, kas te tahaksite endale meest kes teid väga armastab? No ikka niiväga armastab, et tahab teid endale naiseks ja abielluda. Kingib teile hea meelega lilli ja räägib ilusaid sõnu. Meeldiksite mehele täiega sellisena nagu olete ja mees päriselt kohe tahab teid. Tahaksite meest, kellel on teie vastu tugevad tunded?
-
Külaline
Mida MINA valetan? Mina polnud selle kommentaari autor, keda sa valetajaks sõimasid. Mul läheb väga hästi, on alati läinud.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 01:40Püüa nüüd kuidagi leppida sellega, et ma pole see mees, kelle kaela sa valad oma viha kogu meessoo vastu. Lihtsalt ei ole.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:24Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57
Hästi paned, tõepoolest on selgelt näha, mis sul endal kõik puudu on. Pole sul meest, raha ega armastust, sellepärast käid siin ennast välja elamas.
-
Külaline
Kle mees, ta juba tegi sulle selgeks, et ei taha sind. (Kui sa oled see, kes siin ennegi jutustanud on. Kui mõni teine, siis võta julgus kokku ja kingi talle need lilled ja vaata, mis tema ka asjast arvab- vähe mõttetult masohhistlik on nii kangesti piinelda, samas kui ihaldusobjekt isegi ei tea, et sa olemas oled, sest pole endast märku andnud.) Maitea, kirjuta sahtlisse oma armastusromaanid või midagi, mis meid tüütad. Ja sinu jutt on oleks-poleks, tegelikult sa ainult arvad, et kõik aastad kannaks kätel ja tassiks lilli. Kui oleks kätte saanud, oleks juba ammu armuõhin üle läinud. Kogu välu ja valu ongi selles, et ta on kättesaamatu.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 23:50 Natuke teemasse ka.
-
Külaline
Ma ei saa sinna midagi teha, et vangide kasutuses olev "tont" on parim sõna, millega sind ja sinusugust mehelaadset kirjeldada. Haritud inimesele kohaselt on mu sõnavara rikkalik.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 22:40Jube kole keelekasutus sul, nagu mingi tsoonis istunud vangi juttu lugeda.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 21:24Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2024 20:57
-
Külaline
Oled ise olnud sellises olukorras? Mina olen. See ei ole mingi peen mäng, see on kinnisidee, obsessioon. Kui tunded ei ole vastastikused, siis selline soovimatu tähelepanu on ebameeldiv, pealetükkiv, ahistav ja kohati ka hirmutav. See ei tekita teises sinu suhtes positiivseid emotsioone vaid suurenevat vastumeelsust, isegi kui enne olid päris neutraalne või isegi täitsa ok inimene tema jaoks. Tegele iseendaga, kui sõbra tasandil suhtlemine on sinu jaoks välistatud, siis lõpeta suhtlemine ja anna endale aega unustada.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2024 10:01 Aga mina usun, et see on armastus. Ja loodan, et sul läheb selle naisega hästi. Järjekindel pead olema ja siis kui juba vedu hakkab võtma, tõmba natuke tagasi. Siis litsu jälle. See on selline peen mäng, edu sulle selles.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist