Ei tohi oma flirtimiskatseid ja tähelepanuavaldusi suunata eemale neist, kelle puhul see ilmselgelt ei toimi? Säästa ennast igasuguse perspektiivita lantimisüritustest ja äraütlemisest? Miks sa küll nii arvad?
Meeste tähelepanu
-
Külaline
-
Simon says:
- Kontakt:
Homofoob oled või?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:38Ei tohi oma flirtimiskatseid ja tähelepanuavaldusi suunata eemale neist, kelle puhul see ilmselgelt ei toimi? Säästa ennast igasuguse perspektiivita lantimisüritustest ja äraütlemisest? Miks sa küll nii arvad?
-
Külaline
Mina enda kogemustele toetudes ütlen, et sa arvad endast liiga hästi ja oma puussepanemistest lihtsalt ei tea. Eriti ka tänapäeval, kus paljud riietuvadki esmajoones mugavalt, kontsakingad ja pliiatsseelikud pole noorte teema, lohvakaid T-särke-teksaseid kannavad nii tüdrukud kui poisid. Ja heterotel ei peagi mingit (täpset) gaydarit olema ja tihti ei olegi.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 12:01 Sul on vaba voli uskuda täpselt seda, mida sina tahad. Mina enda kogemusele toetudes võin kindlalt väita, et välimuse (mis koosneb nii riietusest kui ka soengust, ehetevalikust, kehakaunistustest, parfüümist, kehahoiakust, silmavaatest, žestidest, käitumisest jne.) põhjal SAAB 99% tõenäosusega tuvastada mitteheteroseksuaalse orientatsiooniga inimesed.
-
Külaline
Ei, vikerkaaresõdalane olen.Simon says: kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:46Homofoob oled või?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:38Ei tohi oma flirtimiskatseid ja tähelepanuavaldusi suunata eemale neist, kelle puhul see ilmselgelt ei toimi? Säästa ennast igasuguse perspektiivita lantimisüritustest ja äraütlemisest? Miks sa küll nii arvad?
-
Külaline
Sest pole veel puusse pannud ja endast peabki hästi arvamaKülaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 14:15 Mina enda kogemustele toetudes ütlen, et sa arvad endast liiga hästi ja oma puussepanemistest lihtsalt ei tea. Eriti ka tänapäeval, kus paljud riietuvadki esmajoones mugavalt, kontsakingad ja pliiatsseelikud pole noorte teema, lohvakaid T-särke-teksaseid kannavad nii tüdrukud kui poisid. Ja heterotel ei peagi mingit (täpset) gaydarit olema ja tihti ei olegi.
-
Külaline
Paned ikka täiega puusse. Välimuse järgi ei saa sa küll mitte midagi aru. Mul on lähedane inimene homo ja tema ja ta tuttavate välimuses ega käitumises ei ole mitte midagi homondusele viitavat. Täpselt sama võib öelda nii naiste kui meeste kohta. Neid stereotüüpse välimuse ja käitumisega homosid on vähe ja nii mõnigi sellise välimusega inimene ei pruugi homo isegi olla.Sul on vaba voli uskuda täpselt seda, mida sina tahad. Mina enda kogemusele toetudes võin kindlalt väita, et välimuse (mis koosneb nii riietusest kui ka soengust, ehetevalikust, kehakaunistustest, parfüümist, kehahoiakust, silmavaatest, žestidest, käitumisest jne.) põhjal SAAB 99% tõenäosusega tuvastada mitteheteroseksuaalse orientatsiooniga inimesed.
-
Külaline
Aga küsi siis oma "lähedase" käest, kuidas tema aru saab, kes on hetero ja kes mitte.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 15:58 Paned ikka täiega puusse. Välimuse järgi ei saa sa küll mitte midagi aru. Mul on lähedane inimene homo ja tema ja ta tuttavate välimuses ega käitumises ei ole mitte midagi homondusele viitavat. Täpselt sama võib öelda nii naiste kui meeste kohta. Neid stereotüüpse välimuse ja käitumisega homosid on vähe ja nii mõnigi sellise välimusega inimene ei pruugi homo isegi olla.
-
Külaline
Aga äkki see nn. heteromees on siiani kapis, et lööb mehelikele naistele külge?
-
Külaline
No see, et üks naine mingil suvalisel ajal ja suvalises kohas sellist riietust kannab, ei tähenda, et ta ainult ja ainult niimoodi ringi käib. Sellise välimusega naine võib muul ajal ja kohas vabalt kanda ka kleite ja lehvi peas. Seega mina küll ei kiirustaks sellise välimusega tundmatut naist nähes arvama, et ta on lesbi. Kui ta on näiteks minu kolleeg ja ma tõesti olen oma silmaga pikema perioodi jooksul ära näinud, et tööl, peol ainult ülikonnas käib, siis vist tõesti... Kõikidele meestele ei meeldi naiselikud lillekesed. Sarnane tõmbabki ju sarnast. Punkar mees vägagi tõenäoliselt on sisse võetud punkar naisest. Mõlemad kannavad ühesuguseid riideid. Teadurid leiavad endasuguse teise prillidega nohkari jne. Inimesi tõmbab eelkõige ikka iseloomude sarnasus. Välimus muutub suhtes teisejärguliseks.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 12:01Jajah, eks selliseid on ka kindlasti, nende mees peab samas kah paras frukt olema kui omasugusega elada tahab. Peole ja pulma minnes tõmbavad mõlemad ülikonnad selga ja lipsud ette. Jagada saab kogu garderoobi bokseritest üleriieteni. Eks igale potile on kaas olemas.Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 10:05 Mina tean mitut sellise välimusega naist, kes on täiesti heteroseksuaalsed. Ma arvan, et välimuse järgi liigitamisega võid väga rappa panna.
Sul on vaba voli uskuda täpselt seda, mida sina tahad. Mina enda kogemusele toetudes võin kindlalt väita, et välimuse (mis koosneb nii riietusest kui ka soengust, ehetevalikust, kehakaunistustest, parfüümist, kehahoiakust, silmavaatest, žestidest, käitumisest jne.) põhjal SAAB 99% tõenäosusega tuvastada mitteheteroseksuaalse orientatsiooniga inimesed.
Mu mees oli palju aastaid veendunud, et üks tema headest sõpradest on homo. Kuna tema puhul oli teada vaid üks koolipõlve pruta. Mingit suurt huvi naiste vastu peale seda ei täheldanud. Kui keegi tuttavatest proovis talle aeg-ajalt mõnda tuttavat toredat neiut tutvustada, siis hirmutas need jämedate solvangutega minema. Ja siis äkki 47-aastaselt tekkis talle kõvasti noorem pruut. Nüüd on abielus ja eeskujulik lapse isa.
-
Külaline
Igatahes mitte riietuse järgi, see on just geidar, mis töötab. Milleks heterole geidar?Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 16:29 Aga küsi siis oma "lähedase" käest, kuidas tema aru saab, kes on hetero ja kes mitte.
-
Külaline
Mõtlemisorgan on liiga madalal...Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 13:38Ei tohi oma flirtimiskatseid ja tähelepanuavaldusi suunata eemale neist, kelle puhul see ilmselgelt ei toimi? Säästa ennast igasuguse perspektiivita lantimisüritustest ja äraütlemisest? Miks sa küll nii arvad?
-
Külaline
Ja ilma geidarita ongi asi lihtsalt eelarvamus, et iga ruudulist meestesärki kandev naine on lesbi
-
Külaline
Selge siis, ilmselt tõesti ongi asja uba siis selles, et kõigil inimestel gaydar ei tööta või polegi teist. Mu enda 100% heterotest tuttavad kinnitavd küll kõik ka mingil tasemel funkava gaydari olemasolu aga ju nad on siis erandid. Müsteerium lahendatud.
-
Külaline
Müsteeriumit siin polegi. Nad tõlgendavad iga õiget määramist eduna ja eksimused jätavad tähelepanuta või ei saagi neist teada. See, mida inimene ise enda kohta arvab, ei pruugi olla tõsi. Suurem osa inimesi arvab endast, et on väga läbinägelikud, tunnevad ülihästi inimesi, on keskmisest targemad, näevad eakaaslastest nooremad välja jne, jne. Tegelikult on neil lihtsalt kallutatud reaalsustaju, mis aitab tegelikkusega paremini leppida.Külaline kirjutas: ↑15 Aug 2024 11:23 Selge siis, ilmselt tõesti ongi asja uba siis selles, et kõigil inimestel gaydar ei tööta või polegi teist. Mu enda 100% heterotest tuttavad kinnitavd küll kõik ka mingil tasemel funkava gaydari olemasolu aga ju nad on siis erandid. Müsteerium lahendatud.
Ilmselt siis pole silmnähtav ja tuvastatav. Ja paljudele meestele meeldivad erilised naised, kes käituvad või riietuvad teistmoodi.Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 09:55 Mis toimub meeste peas, kes üritavad ära rääkida ja löövad külge silmnähtavalt ning välimuse põhjal tuvastatavalt ilmselgelt lesbilistele naistele? Maskuliinselt riietuvatele ja käituvatele, tihti ka neist endast "isasematele" naisteleVõi siis ka mittebinaarsetelele inimestele.
Parem on Cis jmt. terminoloogiat tavainimeste hulgas üldse mitte kasutada!Külaline kirjutas: ↑14 Aug 2024 07:44Ei selgitanud kuna eeldasin, et kui inimene juba mingeid väljendeid otsustab kasutada, siis on ta võimeline iseendale ka nende tähenduse korralikult selgeks tegema. Näpukaid ikka juhtub nagu ka seda, et kogemata ei väljendata end kõige selgemalt. Aga kui tõesti ise ei leia siis:Külaline kirjutas: ↑13 Aug 2024 21:58 Norid ikka. Sa ei selgita midagi. Cis tähendab, et inimene on kindel oma soolises kuuluvuses. Samuti hetero on huvitatud vastassoost, ta pole soovoolav. Kui arvad kuidagi teisiti, siis loen huviga. Ma tõesti pole teemasse sügavalt süvenenud.
Cis- ehk paiksoolisus on olukord, kus inimese sooidentiteet kattub ja on kogu aeg kattunud tema bioloogilise sooga. Ehk siis oled sündinud mehena, elad mehena ja identifitseerid end mehena. Kellest sa huvitatud oled või mis su seksuaalne orientatsioon on, ei puutu sellesse absoluutselt mitte kuidagi.
Hetero/homo/bi/pan on seksuaalne orientatsioon, näitab kellest sa huvitatud oled. Sinu sooline kuuluvus, voolavus või selle puudumine ei puutu kuidagi asjasse.
-
Külaline
Inimene ise võiks ka mitte kasutada termineid, millest tegelikult aru ei saa.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist