Juustup kirjutas: ↑07 Juun 2024 21:10
Kanapasteet kirjutas: ↑07 Juun 2024 20:37
Juustup kirjutas: ↑07 Juun 2024 20:33
Kuna sind minu identiteet nii väga huvitab võin üldiseloomustuse anda- olen naissoost, mul on mitu last(küll mitte praeguse abikaasaga), abielus olen olnud kahel korral ning eksabikaasaga oleme siiani sõbrad. Üks minu lastest on erinvajsdusega, seega kui see rubriikaktiveerub on väga tõenäoline et ma seal kommenteerin/ nõu küsin.
See, et sulle revolver kui kasutaja ei meeldi, ei tähenda et mitte keegi temaga iial ei või nõustuda või et ta tuleks foorumist välja süüa. Mine ja loe sõda! teemat- meil on temaga täiesti erinev hinnang sellele. Sa nn uue aja feminist õpi parem endast ka vähe kaugemale nägema- neid onu Heinosid kes nullist alates supi vaaritavad on palju rohkem kui sinu ilma lihata purgisuppi soojendav mees.
Jaüleüldse, miks see vanakool sind segab?
Ära ole kade. Mul õnnestus esimene mees 10/10 saada.
“Sinu ilma lihata purgisuppi soojendav mees”, sorry selliseid äpusid ma suhteks ei võta. Sinu oma soojendas sulle vaid armetut purgisuppi

? Minu kaastunne
Minu oma valmistab mulle nullist toidu mis on valmis kui koju jõuan, pikk, top 4% palgasaaja. Las need hädised viletsad mehed jäägu neile kes naudivad mehe teenendamist. Mul olid paremad valikud
Issand kui hale kommentaar. See iseenesest, et sa oma mehega rahul oled on ju kena. Aga tulla siia seletama ja üldistama et need mehed kes hommikul sulle omletti voodisse ei kanna on hädised ja viletsad või Jumal halasta! Lühikest kasvu, on kuidagi kehvad on küll labane. Juba sinu postitustest on aru saada et sa oled omadega ummikus.
Vanad PK käod on juba teada-tuntud oma ideaalmeeste poolest, kõigi lapsed õpivad vaid viitele, palk on kõvasti üle keskmise, kinnisvara on jalaga segada. Ühtegi iluprotseduuri üle võlli ei tee(kui üldse) kõik on saledad ning kõrgharidusega.
Hetk hiljem aga tekivad teemad "mees petab", "tselluliit", "kuidas end motiveerida", "palk on väike" jne.
Sina, minu kallis vestluspartner, oled eranditult üks nendest õnnetutest hingedest.
Õnnelik, edukas, haritud ja muidu eluga rahulolev inimene ei ägestu foorumis mingi anonüümse juustupi peale muidu nii.
Hinga sisse ja välja, viimane kommentaar las jäägu sulle, mul on piinlik sinuga diskusseerida sel teemal- võimalik, et mões muus teemas jõuame konsensuseni.
Funktsionaalset lugemisoskust on sul vaja õppida
1) ei öelnud, et mehed kes hommikul omletti voodisse ei kanna on hädised. Sina ei saanud tekstist jälle aru, kole kahju

mehed kes kõikide söögikordade puhul naise poole vaatavad nagu linnupojad suu õieli on minu hinnangul hädised meeslapsed. Mees peaks suutma ise süüa teha.
2) pole mitte üheski kommentaaris maininud, et lühikesed mehed on kehvad. Mainisin vaid, et minu kaasa on pikk. Pikkusest on mul täiesti ükskõik, olen deitinud ka endapikkuse või veidi lühemagi mehega.
3) lapsi pole, minu palk on äärmiselt keskpärane, sale ega paks ei ole, normaalne, mees on jõukas ja heal järjel, temaga on tõesti vedanud ja alati tõstan teda näitena esile, et teised naised näeks, sellised mehed on olemas, ei pea leppima suvalise kolliga naaberkülast.
4) hetk hiljem tekivad teema - ei teki nad

ttagi. Mul on tselluliidist suva, mees ei peta, motivatsiooniprobleeme vahel on, palk võib suurem olla
Tõesti keegi arvab, et kui üks osa elust on hea on ka kõik muu ideaalne? Piinlik. Isegi 5 aastasena oli maailmasit selgem sott kui siin mõnel.