Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:04Sa suht eksid. Mitut tüüpi antibiootikumid vähendavad sos pillide mõju.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 17:01See on suht müüt. Antibiootikumid ei vähenda beebipillide mõju.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:37
Õpi lugema. Kui naine kasutab ainult pille, saab kõhuviiruae ja antibiotsikuuri, ta ei tule selle peale et kasutada kondoomi SEST TA EI TEA MIS VÄHENDAB PILLIDE MÕJU.
Abort
-
Külaline
-
Külaline
Sinu teadmised (naiste) tervisest jätavad soovida. Nii beebipillid kui sos pill on hormonaalsed vahendid. Antibiootikume ei võeta sugugi alati puruhaigena, mina võtsin 3 kuud antibiootikume rosaatsea raviks, see tähendab väikest löövet näol, mida meikides keegi ei pannud tähelegi. Kohe kui võtsin antibiootikume, lööve kadus, aga kuuri pidi ikka lõpuni tegema. Kas sinu arust oleks pidanud 3 kuud seksimata olema sellepärast või.Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.
-
Külaline
Kondoomi oskad ju kasutada, milles küsimus.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:13Sinu teadmised (naiste) tervisest jätavad soovida. Nii beebipillid kui sos pill on hormonaalsed vahendid. Antibiootikume ei võeta sugugi alati puruhaigena, mina võtsin 3 kuud antibiootikume rosaatsea raviks, see tähendab väikest löövet näol, mida meikides keegi ei pannud tähelegi. Kohe kui võtsin antibiootikume, lööve kadus, aga kuuri pidi ikka lõpuni tegema. Kas sinu arust oleks pidanud 3 kuud seksimata olema sellepärast või.Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.
-
Külaline
Mina pole näiteks mitte kordagi elus kondoomi kasutanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:16Kondoomi oskad ju kasutada, milles küsimus.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:13Sinu teadmised (naiste) tervisest jätavad soovida. Nii beebipillid kui sos pill on hormonaalsed vahendid. Antibiootikume ei võeta sugugi alati puruhaigena, mina võtsin 3 kuud antibiootikume rosaatsea raviks, see tähendab väikest löövet näol, mida meikides keegi ei pannud tähelegi. Kohe kui võtsin antibiootikume, lööve kadus, aga kuuri pidi ikka lõpuni tegema. Kas sinu arust oleks pidanud 3 kuud seksimata olema sellepärast või.Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.
-
Külaline
Kuidas saab sellist asja mitte teada? Olgu, vähese haridusega ja hoolimatu inimene vist ei tea jah. Aga see ei ole küll asi, millega uhkeldada. Oma rumalust ei peaks kõva häälega kuulutama.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:37Õpi lugema. Kui naine kasutab ainult pille, saab kõhuviiruae ja antibiotsikuuri, ta ei tule selle peale et kasutada kondoomi SEST TA EI TEA MIS VÄHENDAB PILLIDE MÕJU.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 12:13Ja ükski teine rasedusvastane vahend ka ei toimi? Uskumatu! No siis ei ole tõesti muud võimalust, kui oma "pere planeerida" abortide abil.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 13:05
Antibiotsi ajal ei pruugigi sos pill, rasedusvastane pill toikida. Teatud kehakaalust üles väheneb sos pilli efektiivsus. Usu või ära usu, need teadmised ei ole laialtlevinud. Sain 30 eluaastates teada sos pill ei pruugi kõrgema kaaluga mõjuda
-
Külaline
Täpselt sama mõte. Kui ma ikka kohe nii haige oleks, et lausa antibiootikume oleks vaja võtta, siis oleks seks viimane asi, mis meelde tuleks.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:07Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.
-
Külaline
Minu arust küll! Või, kui on ikka nii tungivalt vaja seksida, siis võiks läbi lugeda nii välja kirjutatud beebipillide kui ka antibiootikumide infolehe ja endale asjad selgeks tegema. Aga noh, aborti on ilmselt lihtsam ja mugavam teha, kui ravimi infoleht läbi lugeda.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:13Sinu teadmised (naiste) tervisest jätavad soovida. Nii beebipillid kui sos pill on hormonaalsed vahendid. Antibiootikume ei võeta sugugi alati puruhaigena, mina võtsin 3 kuud antibiootikume rosaatsea raviks, see tähendab väikest löövet näol, mida meikides keegi ei pannud tähelegi. Kohe kui võtsin antibiootikume, lööve kadus, aga kuuri pidi ikka lõpuni tegema. Kas sinu arust oleks pidanud 3 kuud seksimata olema sellepärast või.Beebipillid ja sos-pillid on eri asjad. Samas muidugi kange mutt, kes ise puruhaigena veel mühinal seksib.
-
Külaline
Muidug! Milleks kondoomi kasutada, kui on võimalik aborti teha?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:17Mina pole näiteks mitte kordagi elus kondoomi kasutanud.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:16Kondoomi oskad ju kasutada, milles küsimus.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 19:13
Sinu teadmised (naiste) tervisest jätavad soovida. Nii beebipillid kui sos pill on hormonaalsed vahendid. Antibiootikume ei võeta sugugi alati puruhaigena, mina võtsin 3 kuud antibiootikume rosaatsea raviks, see tähendab väikest löövet näol, mida meikides keegi ei pannud tähelegi. Kohe kui võtsin antibiootikume, lööve kadus, aga kuuri pidi ikka lõpuni tegema. Kas sinu arust oleks pidanud 3 kuud seksimata olema sellepärast või.
-
Külaline
Kas spiraaliga mitterasestudes peab aborti tegema? Kurb!
-
Külaline
Sa panid spiraali omale sisse juba enne sugueluga alustamist?
-
Külaline
Kõik ei ole nii äpud nagu sina, kellel igast vahekorrast titt taga.
-
Külaline
Aa, sa oled viljatu? Milleks sulle siis spiraal?Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:15Kõik ei ole nii äpud nagu sina, kellel igast vahekorrast titt taga.
-
Külaline
Aa, sa oled sünnitusmasin. Milleks sulle kondoom?
Kui last ei taha, tuleb kasutada rasestumisvastaseid vahendeid. Need tegelikult ei vea alt, kui õigesti kaustada!Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 11:19Oled imelik ja sinu jutt on imelik. Kui vanematest kumbki last ei taha, ongi see põhjus abordi tegemiseks, midagi pole siin vaja välja mõelda. Kellele neid vabandusi peab üldse esitama, sulle? Ei ole selliseid mõisteid olemas nagu mugavus- või vajalik abort. Inimene otsustab ise, kas ta soovib last või ei soovi ja kellelegi midagi põhjendada pole vaja. Minu arust ei ole lapsel hea kasvada, kui tema vanemad teda ei taha. Nagu siit loen, et kahetsen, et lapse sain, last ei armasta, ainult kohustus. Mida selline laps peab ometi tundma. Mina ise armastan väga oma last ja teeks kõik tema heaks, ei teeks ka aborti, sest soovin lapsi, mis siis, kui ehk tuligi natuke teisel ajal, kui ma esialgu mõtlesin. Aga kui vanemad nii ei tunne, siis sellisel lapsel ei tule hea elu.Vahel aga on mugavusabordi ja vajaliku abordi piirid väga hägused. Üsna tavapärane on, et kui naine või mees või mõlemad sisimas tegelikult ei taha last, siis nad üritavad näidata mugavusaborti vajaliku abordina, väites, et mingil veidral põhjusel ohustavat see rasedus ema elu või sündivat kindlasti väärarenguga laps.
Kui last ei taha, tuleb kasutada rasestumisvastaseid vahendeid. Need tegelikult ei vea alt, kui õigesti kaustada!Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 11:26 Mina olen radikaalne valikuvabaduse ja ise oma keha üle otsustamise pooldaja. Ma tõsiselt ei usu, et keegi teeks otsuse rasedus katkestada läbimõtlematult ja teisi võimalusi põhjalikult kaalumata. Kindlasti aga on minu jaoks see, kui kumbki partneritest sisimas last ei taha, täiesti aktsepteeritav põhjus. Vägistamise, väärarengute kahtlus jne. rääkimata. Infopuuduse ja väärinfo levikuga peab loomulikult tegelema nii koolis, noortekabinettides, naistekliinikus kui iga günekoloogi vastuvõtul. Selline raske ja kaalukas otsus peab olema hästi informeeritud ja läbi mõeldud.
Ise aborti teinud ei ole, katkenud rasedusi on "tabletiabordi" teel eemaldatud. Kui praegu peaksin rasestuma, siis ilmselt teeksin abordi.
-
Külaline
Seksuaaleluga alustades on kondoom mu meelest elementaarne. Tõenäoliselt ei pane mitte keegi endale ennetavalt, enne esimest vahekorda spiraali sisse. Esiteks, olukord võib tekkida spontaanselt. Teiseks, esimest korda partneriga olles, ei saa ju alati kohe kindel olla, et tal kõik suguhaiguste testid tehtud on.
Mina ei ole sünnitusmasin. Mul on planeeritult sündinud lapsed. Ja püsisuhtes ma kondoomi ei kasutanud, vaid eelistasin teisi vahendeid. Siiski, elu jooksul on ikka ette tulnud neid olukordi, kus olen ka kondoomi kasutanud. Igati loomuliku, ju!
Ehk tasuks infoleht läbi lugeda?Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 14:37Õpi lugema. Kui naine kasutab ainult pille, saab kõhuviiruae ja antibiotsikuuri, ta ei tule selle peale et kasutada kondoomi SEST TA EI TEA MIS VÄHENDAB PILLIDE MÕJU.Külaline kirjutas: ↑28 Juul 2024 12:13Ja ükski teine rasedusvastane vahend ka ei toimi? Uskumatu! No siis ei ole tõesti muud võimalust, kui oma "pere planeerida" abortide abil.Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 13:05
Antibiotsi ajal ei pruugigi sos pill, rasedusvastane pill toikida. Teatud kehakaalust üles väheneb sos pilli efektiivsus. Usu või ära usu, need teadmised ei ole laialtlevinud. Sain 30 eluaastates teada sos pill ei pruugi kõrgema kaaluga mõjuda
-
Külaline
Mis see sinu asi on, mida keegi kasutab.meri2 kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:30Kui last ei taha, tuleb kasutada rasestumisvastaseid vahendeid. Need tegelikult ei vea alt, kui õigesti kaustada!Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 11:19Oled imelik ja sinu jutt on imelik. Kui vanematest kumbki last ei taha, ongi see põhjus abordi tegemiseks, midagi pole siin vaja välja mõelda. Kellele neid vabandusi peab üldse esitama, sulle? Ei ole selliseid mõisteid olemas nagu mugavus- või vajalik abort. Inimene otsustab ise, kas ta soovib last või ei soovi ja kellelegi midagi põhjendada pole vaja. Minu arust ei ole lapsel hea kasvada, kui tema vanemad teda ei taha. Nagu siit loen, et kahetsen, et lapse sain, last ei armasta, ainult kohustus. Mida selline laps peab ometi tundma. Mina ise armastan väga oma last ja teeks kõik tema heaks, ei teeks ka aborti, sest soovin lapsi, mis siis, kui ehk tuligi natuke teisel ajal, kui ma esialgu mõtlesin. Aga kui vanemad nii ei tunne, siis sellisel lapsel ei tule hea elu.Vahel aga on mugavusabordi ja vajaliku abordi piirid väga hägused. Üsna tavapärane on, et kui naine või mees või mõlemad sisimas tegelikult ei taha last, siis nad üritavad näidata mugavusaborti vajaliku abordina, väites, et mingil veidral põhjusel ohustavat see rasedus ema elu või sündivat kindlasti väärarenguga laps.
-
Külaline
Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:35Mis see sinu asi on, mida keegi kasutab.meri2 kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:30Kui last ei taha, tuleb kasutada rasestumisvastaseid vahendeid. Need tegelikult ei vea alt, kui õigesti kaustada!Külaline kirjutas: ↑27 Juul 2024 11:19
Oled imelik ja sinu jutt on imelik. Kui vanematest kumbki last ei taha, ongi see põhjus abordi tegemiseks, midagi pole siin vaja välja mõelda. Kellele neid vabandusi peab üldse esitama, sulle? Ei ole selliseid mõisteid olemas nagu mugavus- või vajalik abort. Inimene otsustab ise, kas ta soovib last või ei soovi ja kellelegi midagi põhjendada pole vaja. Minu arust ei ole lapsel hea kasvada, kui tema vanemad teda ei taha. Nagu siit loen, et kahetsen, et lapse sain, last ei armasta, ainult kohustus. Mida selline laps peab ometi tundma. Mina ise armastan väga oma last ja teeks kõik tema heaks, ei teeks ka aborti, sest soovin lapsi, mis siis, kui ehk tuligi natuke teisel ajal, kui ma esialgu mõtlesin. Aga kui vanemad nii ei tunne, siis sellisel lapsel ei tule hea elu.
Milleks jahuda midagi kõhulahtisusest, antibiootikumidest jmt. Rasestumisvastase vahendi õigel kasutamisel ei ole võimalik rasedaks jääda. Aga osad inimesed seda millegipärast ei usu.
-
Külaline
Asi pole uskumises või mitteuskumises. Asi on selles, et see pole midagi, mida rõõmuga tehakse. Ja siis mingid tolad tulevad parastama asju, mis on tulnud kunagi ette võtta. Jöledad inimesed. See on see inimtüüp, kes näägutab oma mehe ja laste kallal ning nina vingus tuletab aastaid hiljem olnut meelde.Külaline kirjutas: ↑29 Juul 2024 10:38Teema on ju abordi tegemisest. Minu arust täiesti teemakohane küsimus, et milleks teha aborti, kui on võimalik vahendeid kasutada.
Milleks jahuda midagi kõhulahtisusest, antibiootikumidest jmt. Rasestumisvastase vahendi õigel kasutamisel ei ole võimalik rasedaks jääda. Aga osad inimesed seda millegipärast ei usu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 2 külalist