Vägistajatest liitlassõduritest rääkinud linnavolinik

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 16:53
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 16:01 Mina vaktsineeriks küll, aga seda teemat ei juleta nende lõugajate pärast enam avalikus meedias lahata, et kas teha ja kus teha. Seda meditsiinitöötajat tabab laimu ja retsimise kampaania. Koroona on praegu jälle levimas ja minu pereliige põdes järjekordselt raskelt. Viimasest vaktsiinist on ju pikk aeg möödas. Mind vaktsiin igatahes hoidis ja mina koroonat ei põdenud.
Küsi oma perearsti käest infot. Ka praegu soovitatakse 60+ ja kaasuvate haigustega inimestel vaktsineerida, sest koroonasse suremine pole kuskile kadunud. Noortele ja tervetele see praegune viiruse variant ohtlik pole.
No ma nii vana ei ole ega mingi riskigrupp, selles asi. Ma näen, et nooremad inimesed ei põe üldse teps mitte kergelt seda praegust koroonat. Mina seda jubedat palavikku, köha ja nohu küll ei taha keset suve. Mul ei taha köha kunagi nii kergelt ära minna. Jube piinav tööl käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 17:01
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 16:53
Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 16:01 Mina vaktsineeriks küll, aga seda teemat ei juleta nende lõugajate pärast enam avalikus meedias lahata, et kas teha ja kus teha. Seda meditsiinitöötajat tabab laimu ja retsimise kampaania. Koroona on praegu jälle levimas ja minu pereliige põdes järjekordselt raskelt. Viimasest vaktsiinist on ju pikk aeg möödas. Mind vaktsiin igatahes hoidis ja mina koroonat ei põdenud.
Küsi oma perearsti käest infot. Ka praegu soovitatakse 60+ ja kaasuvate haigustega inimestel vaktsineerida, sest koroonasse suremine pole kuskile kadunud. Noortele ja tervetele see praegune viiruse variant ohtlik pole.
No ma nii vana ei ole ega mingi riskigrupp, selles asi. Ma näen, et nooremad inimesed ei põe üldse teps mitte kergelt seda praegust koroonat. Mina seda jubedat palavikku, köha ja nohu küll ei taha keset suve. Mul ei taha köha kunagi nii kergelt ära minna. Jube piinav tööl käia.
Igaüks võib ju vaktsineerida, kui ta vajalikuks peab. Saab paljudes apteekides teha, netis valid apteegi ja kellaaja, ainult kohale minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 07:48 Milline Aafrika riik kuulub NATO-sse? Tee omale selgeks kes on liitlassõdur. See ei võrdu ameeriklasega.
Ei ole vaja Natosse kuuluda, et välisriikide sõdurid su riigis "rahuvalvet" teeks. Hari ennast ise, enne kui siia rumalusi kirjutama tuled.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:06
Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 07:48 Milline Aafrika riik kuulub NATO-sse? Tee omale selgeks kes on liitlassõdur. See ei võrdu ameeriklasega.
Ei ole vaja Natosse kuuluda, et välisriikide sõdurid su riigis "rahuvalvet" teeks. Hari ennast ise, enne kui siia rumalusi kirjutama tuled.
Milliste riikide sõdurid meil Eestis siis rahu valvavad, kes Natosse ei kuulu?
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:06 Ei ole vaja Natosse kuuluda, et välisriikide sõdurid su riigis "rahuvalvet" teeks.
Venemaa teeks hea meelega rahuvalvet nagu nõukaaegu.
Külaline

Wow ah et Võrus pesitsevad liitlassõdurid on hoops Somaaliast, Afganistaanist ja Pakistanist?
Külaline

ÜRO sinikiivreid mõtled.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 23:17
Milliste riikide sõdurid meil Eestis siis rahu valvavad, kes Natosse ei kuulu?
Meil Eestis on liitlassõdurid. Need nn rahuvalvajad on hoopis teine organisatsioon ja neid saadetakse maailma konfliktijärgsetesse kohtadesse stabiilsust tagama. Võrumaa õnneks on täiesti rahulik paik, kus setod ja võrukesed üksteise suunas relvi ei tärista, et nende rahu peaks valvama.
Lepatriinu
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lepatriinu »

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 12:57 See vaktsiinide näide on nüüd kohatu ja näitab kui rumal sa oled. Liigub teine jälle ringi ja meil ladudes seda on. Isegi reklaamitakse jälle raadios. Mine lase endale paar tõhustusdoosi verre. Usud ju sellesse vaktsiini. Mida põed. Ära ole oht teistele. Mine tee ennetavalt äta.
P.s pole vaktsiini vastane. Küll aga seda vaktsiini ei usalda ja ametnikud kes seda propageerivad peaksid olema kuskil mujal kui klaasmajade kabinettides.
Mis on sellise kommentaari mõte? Kuidas see teemaga haakub? Teema on vägistamise väljamõtlemine.
Külaline

Lepatriinu kirjutas: 21 Juul 2024 18:32 Mis on sellise kommentaari mõte? Kuidas see teemaga haakub? Teema on vägistamise väljamõtlemine.
Ei haakugi, mõnele on vaktsiini mainimine ükskõik mis kontekstis nagu härjale punane rätik. Ära pööra tähelepanu.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Juul 2024 00:39
Külaline kirjutas: 16 Juul 2024 23:30 Võib olla väljamõeldis, aga võib ka olla tõsi. Olen sel teemal üht-teist lugenud. Mitte Eestis resideeruvatest, aga näiteks Aafrikas, Lähis-Idas ja Afganistaanis olijatest.
Ja mille järgi sa tead, et Aafrikas või Lähis-Idas olijate kohta väljamõeldisi ei postitata?

Ma siiski arva, et kui linnavolinik selle info avalikult välja ütles, siis pidi tal ka mingeid tõendeid olema. Kui ohvrid ise ei tahtnud tunnistada (häbi näiteks), siis antud volinik oleks ikka pidanud uurimisele mingeid fakte andma peale selle, et naised saunas rääkisid. Juttu oli mitmuses sõduritest, seega pidi kannatanuid ka rohkem kui üks olema. Isegi kui naabri Mari või ema sõbranna Tiina oli oma tütrega juhtunust rääkinud volinikule, sis miks nad politseile kõik juhtunu kohta eitasid? Volinik mingit valesüüdistuse kaebust ei saa?
Täitsa hakkas huvitama, kas "tegu oli valeinfoga ja kirjeldatud sündmusi ei ole toimunud" tähendab, et volinik mõtles need ise välja (aga miks ta sel juhul süüdistust ei saa, Mari Kross vist sai) või siis lihtsalt ükski voliniku allikas polnud nõus ei näo ja nimega ega ka mitte anonüümselt tunnistama? Ja kui keegi pole nõus tunnistama, siis on valeinfo ja pole toimunud?
Tahaks siiski loota, et on esimene variant ja tegu on lihtsalt vahendeid mitte valiva äärmuslasega, aga kui mitte, siis ootaks küll vähemalt uuriva ajakirjanduse poolt mingit selgitust või analüüsi.
Uurival ajakirjandusel pole järelikult midagi uurida. Kui oleks midgagigi olnud, oleks see ka juba meedias. Isegi kõige kollasemad väljaanded proovivad vältida alusetute kuulujuttude levitamist ja soovivad tõendeid. Loomulikult ei saa kätt ette panna isiku enda FB saidile ja kõikvõimalikele vandenõuteoreetikutele. See ongi nende leib.

Omajagu küsitavust tekitab aga asjaolu et miks keegi levitab mingit väljamõeldist et just NATO sõdurid? Lõhnab kuidagi tugevalt teatud liiki trollide järele.
Külaline

Uuriv ajakirjandus jõudis oma suure uurimisega ikkagi samasse punkti, ehk tegemist on külajutuga.

Ja artiklist võib välja lugeda et idanaaber ongi teemat mõnuga refereerinud ja oma PR kampaaniates kasutanud.

Ja linnavolinik tunnistab et enamikel tema väidetel fakte taga polegi. Ja neid fakte mis tal olevat ta politseile ei jaga. Ehk ka neid ei pruugi olemas olla.

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... ihama-pani
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 16:10 Uuriv ajakirjandus jõudis oma suure uurimisega ikkagi samasse punkti, ehk tegemist on külajutuga.

Ja artiklist võib välja lugeda et idanaaber ongi teemat mõnuga refereerinud ja oma PR kampaaniates kasutanud.

Ja linnavolinik tunnistab et enamikel tema väidetel fakte taga polegi. Ja neid fakte mis tal olevat ta politseile ei jaga. Ehk ka neid ei pruugi olemas olla.

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/1203 ... ihama-pani
Mis põhjus peaks lugupeetud linnavolinik varjama vägistajat / vägistajaid? Miks ta üldse suu lahti tegi? Ehk peaks Kapo temaga nüüd tegelema?
Külaline

Kertu Luisk on pesueht vatnik: https://threadreaderapp.com/thread/1759162827489620379
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 17:39 Kertu Luisk on pesueht vatnik: https://threadreaderapp.com/thread/1759162827489620379
Teiste sõnadega kasulik idioot. See on selline levinud väljend sääraste inimeste kohta.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 17:39 Kertu Luisk on pesueht vatnik: https://threadreaderapp.com/thread/1759162827489620379
Tegelikult on tal paljuski õigus, aga noh, seda ei tohi ju kõva häälega välja öelda, sest siis saad putinisti sildi külge.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 22:55 Tegelikult on tal paljuski õigus, aga noh, seda ei tohi ju kõva häälega välja öelda, sest siis saad putinisti sildi külge.
Kui miski kõnnib nagu part ja prääksub nagu part, siis on alust arvata, et ta ongi part. Seega, kui ikka mõtted kipuvad putja ja eelpool mainitud vatnikute punktidega kattuma, siis kanna seda "putinisti" silti uhkusega, mitte ära hiili rusikas taskus, vaikselt kui kult rukkis, mööda seina ääri. Teavad teised vähemalt ohutut kaugust hoida.
Simon says:
Kontakt:

Postitus Postitas Simon says: »

Külaline kirjutas: 14 Aug 2024 21:50
Teiste sõnadega kasulik idioot. See on selline levinud väljend sääraste inimeste kohta.
Kas nüüd just kasulik, aga see teine asi küll jah.
Külaline

Päris jube mis kaadrit siin liigub...
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Aug 2024 08:57 Päris jube mis kaadrit siin liigub...
Ei tea, kumba kaadrit sa mõtled, aga on küll jube jah. Inimesed usuvad lihtsalt PIMESI, olemata mitte millegagi kursis ilmselgelt. Jah 2024. aastal juhtub kahtlasi asju, no meie käod küll sellist asja ei usu. 2024. aastal on ju kõik asutused väga ausad, korruptsiooni pole, poliitikud ei valeta enam iialgi, välja arvatud pahad, mingit susservusserit kuskil ei ole. Kui on, siis Putini juures, aga läänes - mitte iial! Uskumatu kaader, uskumatu.

Ma seda kõnealust linnavolinikku kaugeltki ei fänna. Minu jaoks liiga eksalteeritud ja liiga filtreerimata suuvärgiga ja kogu see kambavägistamise lugu on natuke uskumatu küll. Aga et välissõdurid on illikukud, nad pole mingid naistenäljas noored möirapullid, kõik kõrgelt haritud intelligendid, kes käivad pühapäeval kirikus ja muul ajal murravad ainult pead, kuidas Eestit paremini kaitsta, mitte ei joo ega aja linna peal naisi taga - loomulikult. Loomulikult! Otse loomulikult antakse ka iga pahategija Eesti politsei ja kohtute kätte, loomulikult ei aeta sõdurite sigadusi rangelt väeosa sees sirgeks ja Eesti asutusi ei kamanda keegi suud pidama. Ei-ei. Mitte iial. Jänkisõdurite lood on ikka kõik avalikud ja kui ei ole, siis neid järelikult polegi. Nagu pole olemas ka mitte ühtki asja, millest ERR ei teata. Ja vastupidi ka: viimati kuulsime, et gaasitoru lasksid õhku purjus ukrainlased Žalužnõiga eesotsas, aga see mees sai ju kohe kinga ka, nii et pole siin mingit saladust. 21. sajand ju!

Uskumatu kaader ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist