Ma pole küll su vestluse püsipartner, aga üldjuhul oskavad naised oma salasuhteid palju paremini varjata kui mehed.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:17Topeltelu elamine?
Ja mis peaks saama ühel päeval, kui vahele jääd lastele või mehele? Ikka suva ja näpud püsti, elu on lill?
Armuke
-
Külaline
-
Külaline
Lihtsalt seks ja ühise pere loomine on ikka kaks väga erinevat asja.
-
Külaline
Ei pea sugugi olema, täiesti ühildatavad. Või kui soovid, aga palun, kuid sel juhul mängi avatud kaartidega ja lepi algusest peale partneriga nii kokku. Nii on aus ja austav.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:39Lihtsalt seks ja ühise pere loomine on ikka kaks väga erinevat asja.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:45Ei pea sugugi olema, täiesti ühildatavad. Või kui soovid, aga palun, kuid sel juhul mängi avatud kaartidega ja lepi algusest peale partneriga nii kokku. Nii on aus ja austav.
-
Külaline
Ma täitsa usun seda, aga 18 tundub ikka marupikk aeg. Ma isiklikult oleks ilmselt kuu aja möödudes närvivapustuse äärel, kui peaksin varjama, et ma elan paralleelselt veel mingit elu, millest mees ei tea. Tahaks mingit paremat sõna, aga hetkel ei oska leida - inimene, kes seda kõike kergusega, õnne tundes ja süümepiinadeta teeb, tundub minu jaoks süüdimatu.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:38Ma pole küll su vestluse püsipartner, aga üldjuhul oskavad naised oma salasuhteid palju paremini varjata kui mehed.
-
Külaline
Su maailm tiirleb ikka ainult enda ümber. Sa ei saagi tõesti aru, et kui sa vahele jääd, siis pole teemaks mitte niipalju see, et kas sinu ninake on norus või mitte, vaid see, kuidas su partner ja lapsed selle pikaajalise pettuses elamise üle elavad?Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:36Ilmselt jah. Ma olengi loomult väga rõõmus ja optimistlik inimene.
Ei maksa arvata, et minu elus raskeid aegu või ränki kaotusi poleks olnud. Aga ma pole kunagi nina norgu lasknud.
-
Külaline
Sinu tunded on täiesti sinu asi.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:47Ma täitsa usun seda, aga 18 tundub ikka marupikk aeg. Ma isiklikult oleks ilmselt kuu aja möödudes närvivapustuse äärel, kui peaksin varjama, et ma elan paralleelselt veel mingit elu, millest mees ei tea. Tahaks mingit paremat sõna, aga hetkel ei oska leida - inimene, kes seda kõike kergusega, õnne tundes ja süümepiinadeta teeb, tundub minu jaoks süüdimatu.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:38Ma pole küll su vestluse püsipartner, aga üldjuhul oskavad naised oma salasuhteid palju paremini varjata kui mehed.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:17
Topeltelu elamine?
Ja mis peaks saama ühel päeval, kui vahele jääd lastele või mehele? Ikka suva ja näpud püsti, elu on lill?
-
Külaline
Hästi, emme! Teeme nii.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:45Ei pea sugugi olema, täiesti ühildatavad. Või kui soovid, aga palun, kuid sel juhul mängi avatud kaartidega ja lepi algusest peale partneriga nii kokku. Nii on aus ja austav.
-
Külaline
On olnud ka täiesti armukesevabu aastaid.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:47Ma täitsa usun seda, aga 18 tundub ikka marupikk aeg.
-
Külaline
Kas sina tunnistasid oma tulevasele abikaasale üles, et abiellud temaga ta raha pärast?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:45Ei pea sugugi olema, täiesti ühildatavad. Või kui soovid, aga palun, kuid sel juhul mängi avatud kaartidega ja lepi algusest peale partneriga nii kokku. Nii on aus ja austav.
-
Külaline
Ameerika veebiplatvormi MyIQ küsitlus näitas, et iga kolmas täiskasvanu usub, et on oma praeguse partneri puhul standardites järeleandmisi teinud.
Rohkem kui 4000 Ameerika Ühendriikide vastaja andmete põhjal tundis 33% inimestest, et nad on partneri valikul oma ootustest või põhimõtetest osaliselt taganenud. Samal ajal usub 28%, et hoopis nende partner on leppinud vähemaga.
Eriti tähelepanuväärne oli sooline erinevus: naised tundsid meestest sagedamini, et nad pole koos õige inimesega (35% naistest ja 31% meestest).
Psühholoog Danielle Roeske selgitas väljaandele The Post, et leppimine tähendab sageli olukorda, kus inimene surub alla oma põhiväärtused, pikaajalised vajadused või tõelise emotsionaalse ja füüsilise tõmbe, et suhet säilitada. Selline ohverdus tekitab püsiva tunde, et midagi olulist on puudu – isegi siis, kui suhe näib väljastpoolt stabiilne.
Soolist erinevust aitab selgitada ka ühiskondlik kasvatus. „Naisi kasvatatakse sageli olema emotsionaalselt tähelepanelikumad ja eneseanalüütilisemad, mistõttu hindavad nad aja jooksul oma suhte kvaliteeti põhjalikumalt,“ rääkis Roeske. Suhetes langeb naistele sagedamini vastutus suhtlemise, konfliktide lahendamise ja emotsionaalse läheduse hoidmise eest.
Rohkem kui 4000 Ameerika Ühendriikide vastaja andmete põhjal tundis 33% inimestest, et nad on partneri valikul oma ootustest või põhimõtetest osaliselt taganenud. Samal ajal usub 28%, et hoopis nende partner on leppinud vähemaga.
Eriti tähelepanuväärne oli sooline erinevus: naised tundsid meestest sagedamini, et nad pole koos õige inimesega (35% naistest ja 31% meestest).
Psühholoog Danielle Roeske selgitas väljaandele The Post, et leppimine tähendab sageli olukorda, kus inimene surub alla oma põhiväärtused, pikaajalised vajadused või tõelise emotsionaalse ja füüsilise tõmbe, et suhet säilitada. Selline ohverdus tekitab püsiva tunde, et midagi olulist on puudu – isegi siis, kui suhe näib väljastpoolt stabiilne.
Soolist erinevust aitab selgitada ka ühiskondlik kasvatus. „Naisi kasvatatakse sageli olema emotsionaalselt tähelepanelikumad ja eneseanalüütilisemad, mistõttu hindavad nad aja jooksul oma suhte kvaliteeti põhjalikumalt,“ rääkis Roeske. Suhetes langeb naistele sagedamini vastutus suhtlemise, konfliktide lahendamise ja emotsionaalse läheduse hoidmise eest.
-
Külaline
Ma ei abiellunud raha pärast, seega on küsimus esitatud valele sihtgrupile.Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:57Kas sina tunnistasid oma tulevasele abikaasale üles, et abiellud temaga ta raha pärast?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 12:45Ei pea sugugi olema, täiesti ühildatavad. Või kui soovid, aga palun, kuid sel juhul mängi avatud kaartidega ja lepi algusest peale partneriga nii kokku. Nii on aus ja austav.
-
Külaline
Ülbitsed, nagu iga süüdlane alati. See on hea, näitab, et sisimas sa siiski põed, kuigi räägid teistele oma lille juttu.
-
Külaline
Said orgasmi kätte?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 13:12Ülbitsed, nagu iga süüdlane alati. See on hea, näitab, et sisimas sa siiski põed, kuigi räägid teistele oma lille juttu.
-
Külaline
Mis sul sellest, kas sulle täiesti võõras inimene sisimas põeb või mitte? Ei saa muidu rahulikult uinuda?Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 13:12Ülbitsed, nagu iga süüdlane alati. See on hea, näitab, et sisimas sa siiski põed, kuigi räägid teistele oma lille juttu.
-
Külaline
Jah, võib ka nii öelda. Üks psühhopaat järelikult ühiskonnas vähem. Harilik salatsev petis lihtsalt.
-
Külaline
Kas oma mees on väga palju vanem ja väga rikas? Ma ei näe ühtki muud põhjust, miks minna kokku kellegagi, kellega suuri tundeid pole ja hakata terve elu teistega magama.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 19:21Aga mul polegi probleeme. Kõik päevad on mõnusad ja päikeselised.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:33Sind ennast pole huvitama hakanud, et miks sul armukest tingimata vaja on? Mis probleemi endas sa sellega lahendad? Soovitaks uurida, sest normaalne see pole.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 18:00
Jah. Lihtsalt alati on keegi veel lisaks olnud, esimene armuke tekkis peagi pärast pulmi (18 aastat oleme nüüdseks abielus olnud). Huvitaval kombel pole jah kunagi kahtlustanud. Töö ajal ja teine kord peale tööd; reisidel käime. Jah, olen rahul.![]()
-
Külaline
Võib-olla pead siis endale lihtsamaid teemasid lugemiseks valima.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:39Kas oma mees on väga palju vanem ja väga rikas? Ma ei näe ühtki muud põhjust, miks minna kokku kellegagi, kellega suuri tundeid pole ja hakata terve elu teistega magama.
-
Külaline
Või sina lihtsamaid valemeid elamiseks?Guest kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:46Võib-olla pead siis endale lihtsamaid teemasid lugemiseks valima.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:39Kas oma mees on väga palju vanem ja väga rikas? Ma ei näe ühtki muud põhjust, miks minna kokku kellegagi, kellega suuri tundeid pole ja hakata terve elu teistega magama.
-
Külaline
Kuidas, palun? See, kes armukest peab, ehk sina? oled äärmiselt primitiivne.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:46Võib-olla pead siis endale lihtsamaid teemasid lugemiseks valima.Külaline kirjutas: ↑25 Mai 2026 14:39Kas oma mees on väga palju vanem ja väga rikas? Ma ei näe ühtki muud põhjust, miks minna kokku kellegagi, kellega suuri tundeid pole ja hakata terve elu teistega magama.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist