Kes seda teab, mida ta ütles. Õigesti see sõna igatahes kirjutatud ei ole.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:09Mis on selle märkuse mõte? Ta ju ütleski ainsuses.
Ja sellepärast ongi õigekeel nii oluline!
Kes seda teab, mida ta ütles. Õigesti see sõna igatahes kirjutatud ei ole.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:09Mis on selle märkuse mõte? Ta ju ütleski ainsuses.
Midagi sisulist sul ka öelda on võimalik haugud niisama? Kasva suureks, piinlik hakkab juba.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:25Mida sa siin lahmid ja üldistad? Oled vist igavlev pensionär, kel pole midagi asjalikku teha?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:21Seda "neiu" parandamisega seotud lugu jahvatatakse ka teemast teemasse, ma olen seda vähemalt 3-4 korda näinud erinevate postituste all. Võiks ükskord üle saada. Tundub, et siin on palju igavlevad pensionäre, kel pole midagi asjalikku teha.
Millal ja mida sina siin ja mujal sisulist öelnud oled?Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:30Midagi sisulist sul ka öelda on võimalik haugud niisama? Kasva suureks, piinlik hakkab juba.
Jah, see neiu parandamise lugu, see vist on siin igavene teema, mis ikka ja jälle (vist ühe inimese poolt) üles kerkib. Inimene ei saagi üle, jääbki korrutama... Vanasti öeldi selliste kohta väiklane inimene, ei tea, kuidas nüüd... Ei olegi muid huve, kui ühte Tolmukübet sarjata, ikka ja jälle... Tundub küll, et naised on õelamad. Punuvad intriige ka ja susisevad suguõe kallal..Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:21Jaa-jaa, "aga tema tegi ka"...Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:35Millegipärast Tolmukübemel on lubatud olla lapsik ja rumal. Tema puusse panemiste parandamine on õelus ja kius. Kummaline arusaam.Ise nad ilmselt seda õelusena ei taju. Lihtsalt meeldib nokkida seda Tolmukübet, teavad küll, et ta reageerib ja siis saab jälle irvitada tema üle, kui ta vastusega puusse paneb. Nagu koolikiusajad. Kui reaktsiooni pakud, siis on jälle lõbus olla korraks. Lapsikud inimesed.
Pole veel kordagi näinud, et ta pahatahtlik oleks, erinevalt nendest, kes talle ära üritavad panna. Paljudel polegi tema teemadesse midagi öelda, tulevad lihtsalt vigu parandama. Kõike saab teha viisakalt, kui näpud tõesti sügelevad, kuigi minu jaoks jääb arusaamatuks, miks peaks foorumit õigekirja osas modereerima.
Seda "neiu" parandamisega seotud lugu jahvatatakse ka teemast teemasse, ma olen seda vähemalt 3-4 korda näinud erinevate postituste all. Võiks ükskord üle saada. Tundub, et siin on palju igavlevad pensionäre, kel pole midagi asjalikku teha.
Seda nimetatakse nüüd Tolmukübeme kaardiks – idioom, mis viitab rumaluse tahtlikule esiletõstmisele arutelus. Seda kasutatakse olukorra manipuleerimiseks, eelise saamiseks või tähelepanu kõrvalejuhtimiseks põhiküsimuselt.Tolmukübe kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:50Jah, see neiu parandamise lugu, see vist on siin igavene teema, mis ikka ja jälle (vist ühe inimese poolt) üles kerkib. Inimene ei saagi üle, jääbki korrutama... Vanasti öeldi selliste kohta väiklane inimene, ei tea, kuidas nüüd... Ei olegi muid huve, kui ühte Tolmukübet sarjata, ikka ja jälle... Tundub küll, et naised on õelamad. Punuvad intriige ka ja susisevad suguõe kallal..
Aga räägime siis teemast endast. Ma tean, et sa oled erilise kaitse all ja sulle ei tohi midagi öelda, aga mina võin öelda, et ka sina oled õel olnud.Tolmukübe kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:50Jah, see neiu parandamise lugu, see vist on siin igavene teema, mis ikka ja jälle (vist ühe inimese poolt) üles kerkib. Inimene ei saagi üle, jääbki korrutama... Vanasti öeldi selliste kohta väiklane inimene, ei tea, kuidas nüüd... Ei olegi muid huve, kui ühte Tolmukübet sarjata, ikka ja jälle... Tundub küll, et naised on õelamad. Punuvad intriige ka ja susisevad suguõe kallal..Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:21Jaa-jaa, "aga tema tegi ka"...Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 13:35
Millegipärast Tolmukübemel on lubatud olla lapsik ja rumal. Tema puusse panemiste parandamine on õelus ja kius. Kummaline arusaam.
Pole veel kordagi näinud, et ta pahatahtlik oleks, erinevalt nendest, kes talle ära üritavad panna. Paljudel polegi tema teemadesse midagi öelda, tulevad lihtsalt vigu parandama. Kõike saab teha viisakalt, kui näpud tõesti sügelevad, kuigi minu jaoks jääb arusaamatuks, miks peaks foorumit õigekirja osas modereerima.
Seda "neiu" parandamisega seotud lugu jahvatatakse ka teemast teemasse, ma olen seda vähemalt 3-4 korda näinud erinevate postituste all. Võiks ükskord üle saada. Tundub, et siin on palju igavlevad pensionäre, kel pole midagi asjalikku teha.
Viisakust on siin täiesti piisavalt. Lahkust ei peagi olema. Sa niisama nähvid, ilma igasuguse sügavama ivata, aru ma ei saa, milleks.
Mina küll tean, mida ta ütles, küllap tead ka sina. Tegu oli kirjutamisel tekkinud kogemata-kirjaveaga, millest normaalne inimene küll mingit probleemi ei tekita. Norimissoovi puhul muidugi on kõik teisiti.
Eks kübe on ise ka tänitaja.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 22:18 Aga selleski teemas näha, et naised on ikka vägagi õelad. Kui aga torgata saab, ei jäta võimalust kasutamata!
Imelik, kas tõesti kedagi maha tampides tunnevad end targemana? Ja isegi anonüümses foorumis on kellegi teise halvustamine on nende jaoks ainus võimalus end targana tunda?
Keeleteegleid saab ka viisakalt seletada. Ei pea kaasnema tüütut tänitamist.
Ei ole õel olnud, pole selline inimegi, aga oma häbiks pean tunnistama, et irooniline olen küll kahjuks olnud, tuleb meelde, kuidas ma üht prouakeseks nimetasin. No eks muidugi, kuidas keegi end väljendab, aga olen aru saanud, et ega see iroonia kah kes teab kui kohane ikkagi ei ole. Nii et irooniat ma enam endale ei luba, ja ega ei peagi end niiviisi väljendama.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:18Aga räägime siis teemast endast. Ma tean, et sa oled erilise kaitse all ja sulle ei tohi midagi öelda, aga mina võin öelda, et ka sina oled õel olnud.Tolmukübe kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:50Jah, see neiu parandamise lugu, see vist on siin igavene teema, mis ikka ja jälle (vist ühe inimese poolt) üles kerkib. Inimene ei saagi üle, jääbki korrutama... Vanasti öeldi selliste kohta väiklane inimene, ei tea, kuidas nüüd... Ei olegi muid huve, kui ühte Tolmukübet sarjata, ikka ja jälle... Tundub küll, et naised on õelamad. Punuvad intriige ka ja susisevad suguõe kallal..Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:21
Jaa-jaa, "aga tema tegi ka"...
Proovi nüüd üle saada. Arvestades sinu tooni, oled ka sina siin pidev teistele halvasti ütleja, lihtsalt sa ei julge seda teha oma kasutajanime alt, sest siis hakataks ju meelde tuletama. Nii oledki sihuke põõsa alt targutav siil, keda keegi ei saa vastu torgata, sest sul pole nime.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:42Eks kübe on ise ka tänitaja.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 22:18 Aga selleski teemas näha, et naised on ikka vägagi õelad. Kui aga torgata saab, ei jäta võimalust kasutamata!
Imelik, kas tõesti kedagi maha tampides tunnevad end targemana? Ja isegi anonüümses foorumis on kellegi teise halvustamine on nende jaoks ainus võimalus end targana tunda?
Keeleteegleid saab ka viisakalt seletada. Ei pea kaasnema tüütut tänitamist.
Mingis pereelu teemas kirjutas keegi, et jättis oma petva mehe maha. Ja seal teemas võttis ta korduvalt sõna stiilis: oi, prouakesele ei sobi, kui mees kolm sekundit teise naisega nõka-nõka teeb. Kas siis sellepärast peab mehe kohe maha jätma. Ka seal teemas oli tal keelelisi raskusi. Kui talle öeldi, et selline prouatamine on mõnitav ja õel, siis vastas, et selline sõna nagu "proua" on täitsa olemas ja see ei ole kuidagi õel sõna... Saamata aru, et teatud kontekstis võib sõna mõjuda õelalt.
Mehed ei arutlegi sellisel teemal, nagu kummad paremad on, mehed või naised. Ka kõige paksem ja kiilakam rahatu jorss peab end alati kunniks ja jumala kingituseks naistele.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:56Proovi nüüd üle saada. Arvestades sinu tooni, oled ka sina siin pidev teistele halvasti ütleja, lihtsalt sa ei julge seda teha oma kasutajanime alt, sest siis hakataks ju meelde tuletama. Nii oledki sihuke põõsa alt targutav siil, keda keegi ei saa vastu torgata, sest sul pole nime.
Tänan, Tolmukübe, selle teema eest, enam selgemini ei oleks olnud võimalik tõestada, et naiste hulgas on ääretult palju õelust. Meeste foorumis sellist teemaarendust kindlasti poleks tekkinud, selle osas võin mürki võtta.
Õige ka, et nad ei arutle, sest sel teemal on ju ilmselge (käesoleva teema näitel), et mehed ei ole nii õelad. Mis neil olekski arutleda.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:15Mehed ei arutlegi sellisel teemal, nagu kummad paremad on, mehed või naised. Ka kõige paksem ja kiilakam rahatu jorss peab end alati kunniks ja jumala kingituseks naistele.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:56Proovi nüüd üle saada. Arvestades sinu tooni, oled ka sina siin pidev teistele halvasti ütleja, lihtsalt sa ei julge seda teha oma kasutajanime alt, sest siis hakataks ju meelde tuletama. Nii oledki sihuke põõsa alt targutav siil, keda keegi ei saa vastu torgata, sest sul pole nime.
Tänan, Tolmukübe, selle teema eest, enam selgemini ei oleks olnud võimalik tõestada, et naiste hulgas on ääretult palju õelust. Meeste foorumis sellist teemaarendust kindlasti poleks tekkinud, selle osas võin mürki võtta.
Õelusega pole siin midagi pistmist, neid lihtsalt ei käivita sellised teemad, et kes on paksem või nägu süstinud. Ehitusgrupis või autode grupis on õelust küll ja küll. Väga kehvasti ütlevad üksteisele. Ikka kõik teavad kõike kõige paremini, iga jorss kiidab ennast. Just lugesin, kuidas üks pani oma tööst pildi, kuidas ta mingit vannituba plaatis ja küll siis hakkas tulema, et esimest korda plaadid või, raha ka võtsid selle eest jne, jne.Õige ka, et nad ei arutle, sest sel teemal on ju ilmselge (käesoleva teema näitel), et mehed ei ole nii õelad.
Jah, nii on. Käisin ka just meestefoorumis - arvustasid seal prostituute, ainult litside kohta ütlesid halvasti.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:19Õige ka, et nad ei arutle, sest sel teemal on ju ilmselge (käesoleva teema näitel), et mehed ei ole nii õelad. Mis neil olekski arutleda.
Mehed ei hakka oma foorumites millegipärast kunagi ühe kasutaja kallal õiendama ega tänitama. Nad võivad üksteist mitte sallida, aga siis nad ignoreerivad seda mitte sallitavat lihtsalt, mitte ei käi teda (anonüümselt!) mõnitamas. Minu arust aus ja õige suhtumine. Aga mida teed sina? Vastupidist, eks ole. Näed Tolmukübeme teemat, siis tormad kohe vaatama, kas saab äkki mõnitada - ja küllap saab, alati ju annab millestki kinni võtta.
Oled küll õel olnud.Tolmukübe kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:49Ei ole õel olnud, pole selline inimegi, aga oma häbiks pean tunnistama, et irooniline olen küll kahjuks olnud, tuleb meelde, kuidas ma üht prouakeseks nimetasin. No eks muidugi, kuidas keegi end väljendab, aga olen aru saanud, et ega see iroonia kah kes teab kui kohane ikkagi ei ole. Nii et irooniat ma enam endale ei luba, ja ega ei peagi end niiviisi väljendama.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 15:18Aga räägime siis teemast endast. Ma tean, et sa oled erilise kaitse all ja sulle ei tohi midagi öelda, aga mina võin öelda, et ka sina oled õel olnud.Tolmukübe kirjutas: ↑24 Mai 2026 14:50
Jah, see neiu parandamise lugu, see vist on siin igavene teema, mis ikka ja jälle (vist ühe inimese poolt) üles kerkib. Inimene ei saagi üle, jääbki korrutama... Vanasti öeldi selliste kohta väiklane inimene, ei tea, kuidas nüüd... Ei olegi muid huve, kui ühte Tolmukübet sarjata, ikka ja jälle... Tundub küll, et naised on õelamad. Punuvad intriige ka ja susisevad suguõe kallal..
Väga imelik. Ise maksavad raha, et nendega olla ja siis arvavad, et on kuidagi paremad. Selle kõrval on Tolmukübeme eesti keele oskuse kallal võtmine ikka poisike.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:58Jah, nii on. Käisin ka just meestefoorumis - arvustasid seal prostituute, ainult litside kohta ütlesid halvasti.Külaline kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:19Õige ka, et nad ei arutle, sest sel teemal on ju ilmselge (käesoleva teema näitel), et mehed ei ole nii õelad. Mis neil olekski arutleda.
Mehed ei hakka oma foorumites millegipärast kunagi ühe kasutaja kallal õiendama ega tänitama. Nad võivad üksteist mitte sallida, aga siis nad ignoreerivad seda mitte sallitavat lihtsalt, mitte ei käi teda (anonüümselt!) mõnitamas. Minu arust aus ja õige suhtumine. Aga mida teed sina? Vastupidist, eks ole. Näed Tolmukübeme teemat, siis tormad kohe vaatama, kas saab äkki mõnitada - ja küllap saab, alati ju annab millestki kinni võtta.
Ma ei öelnud, et mehed üksteisele halvasti ei ütle. Ma ütlesin, et nad ei käi spetsiaalselt meelde tuletamas, mida teine kunagi tegi või ütles ega käi tüli norimas vihavaenlase algatatud teemas.Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 16:40Õelusega pole siin midagi pistmist, neid lihtsalt ei käivita sellised teemad, et kes on paksem või nägu süstinud. Ehitusgrupis või autode grupis on õelust küll ja küll. Väga kehvasti ütlevad üksteisele. Ikka kõik teavad kõike kõige paremini, iga jorss kiidab ennast. Just lugesin, kuidas üks pani oma tööst pildi, kuidas ta mingit vannituba plaatis ja küll siis hakkas tulema, et esimest korda plaadid või, raha ka võtsid selle eest jne, jne.Õige ka, et nad ei arutle, sest sel teemal on ju ilmselge (käesoleva teema näitel), et mehed ei ole nii õelad.
Ei ole absoluutselt tõsi. Peavad ikka viha küll ja palju hullemini kui naised. Teemad on lihtsalt teised. Õigekeel tõesti jätab külmaks.Ma ei öelnud, et mehed üksteisele halvasti ei ütle. Ma ütlesin, et nad ei käi spetsiaalselt meelde tuletamas, mida teine kunagi tegi või ütles ega käi tüli norimas vihavaenlase algatatud teemas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist