Ei ole troll, olengi täpselt selline nagu ma kirjeldasin- 0 iluprotseduure kuskil salongis ja muidu kah üliharva. Ma lihtsalt olen "mutt" ,kes loomulikult vananeda kavatseb ja pole kunagi tahtnud oma east noorem välja näha.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 09:14Sellised naised on suurkorporatsioonide unelm, mis teenivad ebakindluste pealt ja söödavad aina enam ette uusi asju, milline naine peab olema ja milliseid protseduure endaga tegema, mis palju raha nõuavad. Aga see, mida too anon siin viljeleb, on internalized misogüünia ning patriarhaalsete normide taastootmine. Ilmselgelt troll ja tõenäoliselt meesterahvas, kellel pole eluga paremat teha.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 07:46 Kas neine peab end tuunima?
Kas ilus ei saa olla sellisena, nagu oled. Lõigatud küüned. Värvimata juuksed. St ilma ilusalongis käimata.
Parfüümide kasutamine
-
Külaline
-
Külaline
Milles siis teema on üldse? Selliseid mutte on ju palju. Ilusaks neid küll keegi eriti ei pea, aga on ka erandeid. Ükskord oli FB-s mingi positus, kus BSH oli vähema värvikorraga kui tavaliselt (ainult püsimeik, meigipõhi, huuleläige jne) ja oli juurde pannud: mina naturaalselt. Ja siis üks vanamees selle all postitas, et minu naine ka ei kasuta mingit meiki, aga iga kord ühistranspordis või poes lüüakse külge. Mind kohe hakkas siis huvitama, milline see kaunis proua on ja oli üks paras tont. Oli 55 aastane, aga nägi välja 60+. Aga oma mehe jaoks oli meeletu kaunitar, väga tore ju. Polegi ju rohkem vaja.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 09:29Ei ole troll, olengi täpselt selline nagu ma kirjeldasin- 0 iluprotseduure kuskil salongis ja muidu kah üliharva. Ma lihtsalt olen "mutt" ,kes loomulikult vananeda kavatseb ja pole kunagi tahtnud oma east noorem välja näha.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 09:14Sellised naised on suurkorporatsioonide unelm, mis teenivad ebakindluste pealt ja söödavad aina enam ette uusi asju, milline naine peab olema ja milliseid protseduure endaga tegema, mis palju raha nõuavad. Aga see, mida too anon siin viljeleb, on internalized misogüünia ning patriarhaalsete normide taastootmine. Ilmselgelt troll ja tõenäoliselt meesterahvas, kellel pole eluga paremat teha.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 07:46 Kas neine peab end tuunima?
Kas ilus ei saa olla sellisena, nagu oled. Lõigatud küüned. Värvimata juuksed. St ilma ilusalongis käimata.
-
Külaline
Muidugi saab olla tuunimata, ei huvita välimus, mees ka olemas ja motivatsiooni pingutamiseks pole. Sellised naised ennast atraktiivseks ei pea ega usu, et tuunimine midagi muudaks. Soomlased ka paljuski samalaadsed, seevastu rootslannadele on välimus oluline ja prantslannadki panustavad välimusse, vanusele vaatamata. Aga eks meil on veel seda talurahva pärandit paljudel veres.Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2026 07:46 Kas neine peab end tuunima?
Oleks küll kole, kui neid retuusides restoranis istujaid liiga palju saaks, juba praegu vaatan teatris, et osad otse põllutöölt tulnud...
-
Külaline
Oluline on, et inimene oleks iseendaga rahul. Kas meigitud või meikimata, enesekindlat inimest ei huvita teiste arvamus.
Keegi ei pea pingutama seepärast, et suvaline foorumlane peab teda koledaks.
Mu tutvuskonnas on mitmeid naisi, kes mingite moevooludega pole kunagi kaasa läinud ja enda värviliseks tuunimine neid ei huvita. Väga toredad inimesed on, iseloomult ja teotahtelt. Rõõmsameelsed ja sõbralikud.
Mu tutvuskonnas on mitmeid naisi, kes mingite moevooludega pole kunagi kaasa läinud ja enda värviliseks tuunimine neid ei huvita. Väga toredad inimesed on, iseloomult ja teotahtelt. Rõõmsameelsed ja sõbralikud.
-
Külaline
Täiesti nõus, tuunimine pole hädavajalik, aga me ei peaks siiski tooma koduriietust välja, see on kultuurituse esimene aste. Ei ole ju mingi eriline vaev panna teatrisse, restorani parem riietus, kenamad kingad ja miks mitte huuledki ära värvida. See loob enesetunde, mille pärast kodust välja minnaksegi. Kui enam mingit tunnet pole, siis varsti keegi kuhugi ei lähegi. Siis oleme varsti nagu need Soome pullukad, retuusidega kodus, tööl ja restoranis ja nende mehed räägivad, kuidas Aasias ning Ida-Euroopas naised veel viitsivad oma välimuse eest hoolt kanda.Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2026 21:09 Oluline on, et inimene oleks iseendaga rahul. Kas meigitud või meikimata, enesekindlat inimest ei huvita teiste arvamus.
-
Külaline
Ei käi teatris-ei huvita- ja restorani jaoks pole raha. Kuskil grillirestos või mcdonaldsis ei pea ometi käima kõpskingade ja "väikse musta kleidiga". Sinn sobib ülihästi mõni sädelususega või muidu pidulikum pluus ja igapäevased teksad või mustad püksid või sooja ilmaga maksiseelik- kuna oma nahaprobleemide tõttu jalgadel sääri näidata ei taha.Guest kirjutas: ↑23 Mai 2026 23:38Täiesti nõus, tuunimine pole hädavajalik, aga me ei peaks siiski tooma koduriietust välja, see on kultuurituse esimene aste. Ei ole ju mingi eriline vaev panna teatrisse, restorani parem riietus, kenamad kingad ja miks mitte huuledki ära värvida. See loob enesetunde, mille pärast kodust välja minnaksegi. Kui enam mingit tunnet pole, siis varsti keegi kuhugi ei lähegi. Siis oleme varsti nagu need Soome pullukad, retuusidega kodus, tööl ja restoranis ja nende mehed räägivad, kuidas Aasias ning Ida-Euroopas naised veel viitsivad oma välimuse eest hoolt kanda.Külaline kirjutas: ↑23 Mai 2026 21:09 Oluline on, et inimene oleks iseendaga rahul. Kas meigitud või meikimata, enesekindlat inimest ei huvita teiste arvamus.
Mu tutvuskonnas on mitmeid naisi, kes mingite moevooludega pole kunagi kaasa läinud ja enda värviliseks tuunimine neid ei huvita. Väga toredad inimesed on, iseloomult ja teotahtelt. Rõõmsameelsed ja sõbralikud.![]()
-
Külaline
Mis asja? McDonaldsis sädelusega pidulik pluus?Kuskil grillirestos või mcdonaldsis ei pea ometi käima kõpskingade ja "väikse musta kleidiga". Sinn sobib ülihästi mõni sädelususega või muidu pidulikum pluus ja igapäevased teksad või mustad püksid või sooja ilmaga maksiseelik- kuna oma nahaprobleemide tõttu jalgadel sääri näidata ei taha.
-
Külaline
Jah, kuna sinnagi puudega inimene eriti ei lähe ja see käimine on natuke erilisem käik. Kuigi pidasin pigem silmas teisi söögiohti, kuhu satun parimal juhul vaid korra-paar aastas ( pubid ja grililrestod) ja siis tahaks jah kanda neid oma arust pidulikumaid riideid..Guest kirjutas: ↑24 Mai 2026 10:25Mis asja? McDonaldsis sädelusega pidulik pluus?Kuskil grillirestos või mcdonaldsis ei pea ometi käima kõpskingade ja "väikse musta kleidiga". Sinn sobib ülihästi mõni sädelususega või muidu pidulikum pluus ja igapäevased teksad või mustad püksid või sooja ilmaga maksiseelik- kuna oma nahaprobleemide tõttu jalgadel sääri näidata ei taha.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 12 külalist