Kes ta on siis? Ikkagi skeptik või?
Foorumi kasutajate välimääraja
-
Külaline
Need "teavitamised", et see on nüüd see ja too on nüüd too, on jummala tüütud.
-
Külaline
Ilmselt see tsiteeritu ongi miljokamutt ise. Ega ta muidu kaitseks nii tulihingeliselt teisi inimesi solvajaid ja mõnitajaid.Guest kirjutas: ↑04 Mai 2026 00:02Vabandust, aga milles see minu "kättemaksulisus" väljendub? See, et ma need paar tegelast ära tunnen (ja vaieldamatult just nemad) ei tee mind kättemaksuliseks inimeseks. Ma ei ole mitte kunagi olnud kättemaksuhimuline inimene. Ja ma isegi ei kujuta ette, kuidas ja mismoodi ma antud olukorras kellelegi saaksin kätte maksta.Guest kirjutas: ↑03 Mai 2026 22:04Sinu probleem on selles, et su peas on kinnistunud mingi idée fixe, mida sa püüad jätkuvalt ellu viia. Vaeseks ja kadedaks pidajaid ning naisi mitte austavaid inimesi on rohkem kui mõni, aga sina oled nii piiratud ja kättemaksuhimuline, et neid saab olla vaid kindel arv. Teiseks ei taba sa väga biiti, sest langed ka neid matkivate trollide naeruväärseks söödaks. Kokkuvõttes naeruvääristad sa vaid iseennast, sest ükski hingelt terve ja olemuselt õnnelik inimene sellise jamaga ei tegele. Tõenäoliselt on su elu lihtsalt nii igav, et selle elamisväärseks muutmise jaoks on vaja intriige ja kättemaksulist toitu.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 12:09
Kindlasti ei ole ma vait ja reageerin iga kord, kui miljonäriproua hakkab jälle teisi mõnitama ning vaeseks ja kadedaks sõimama.
Tema ja revolvri ära tundmiseks ei pea omama mingeid võimeid. Ma ei olegi öelnud, et mul on mingid erivõimed. Ja ma ei ole ennast ka teistest paremaks pidanud. Kust sa seda üldse võtad, et ma pean ennast teistest paremaks?
Millise jamaga õnnelik inimene ei tegele? Jällegi, see, et ma tunnen inimese käekirja, suhtumise, hoiaku ja kõnepruugi järgi ära ei tähenda seda, et ma ekstra tegeleksin siin nende tuvastamisega. Ma loen seda foorumit täpselt samamoodi nagu sinagi. Ja ma ei tegele spetsiaalselt kellegi tuvastamisega ega tee mingeid eraldi liigutusi, nagu sina näikse arvavat.
Ma ei arva, et nende trollidega kokku jooksmine siin oleks mingi põnev intriig. Vastupidi - nad on ülimalt tüütud ja ebameeldivad ning mitte mingit põnevat intriigi ei paku.
Sul endal on asjad sassis kui puder ja kapsad ning sina ei taba biiti.
-
Külaline
Palun hakka nimelisena jälitama, saaks su pläma välja lülitada.
Mulle meenub, et Ahvi peeti Martin Vällikuks - kui ma nüüd midagi segi ei aja ja Piibuga Naine oli kaksikute üksikemast filoloog vist? Keegi kunagi pidas mind Pardifileeks (alias Miljokamutt??), aga seda pattu ma teind põle
.
-
Külaline
Peeti ka Innoks/Irjaks, aga äkki ahv kadus ja teada saamata jäigi.
-
Külaline
See tehti kunagi kindlaks, et ta ei ole vällik. Nimelt oli vällik telekas otse-eetris samal ajal, kui perekoolis ilmus ahvi postitus.
Seda ma ei mäleta, aga võis olla küll niiKülaline kirjutas: ↑04 Mai 2026 19:18See tehti kunagi kindlaks, et ta ei ole vällik. Nimelt oli vällik telekas otse-eetris samal ajal, kui perekoolis ilmus ahvi postitus.
-
Külaline
Sa oled vist see kolme lapsega ema, kelle laste vanavanamad ei hoidnud iialgi lapsi=Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 15:47Ma räägin rohkem tegelikult trollimisest kui mõnitamisest. Ja väga paljud inimesed ei tunne kohe ära, kui miljokamutt hakkab juttu järjekordselt oma rahale viima ja teisi õpetama, et õige on ennast süstida ja lõigata ja et normaalne on omada 16 aastat nooremat meest jmt taolist jampsi.Arutleja kirjutas: ↑03 Mai 2026 14:39Nojah, aga sina ju ei ignoreeri. Sina ju reageerid ja ei ole kohe kindlasti vait, kui kellegi ära tunned. Usu mind, mõnitused ja solvangud tunneme me ise ka ära ja täiesti ilma ebavajaliku infota oletatava postitaja kohta. Õige reageering oleks selliste postituste raporteerimine ja ignoreerimine, mitte nende kopeerimine ja neile vastamine.Külaline kirjutas: ↑03 Mai 2026 12:53
Seda ma ju ütlengi, et sellistega ei tohiks vaidlusse laskuda. Hea, kui need tüübid tuntakse esimesest lausest ära ja neid ignoreeritaks. Selle peale vastas mulle keegi Arutleja, et ära otsusta teiste eest, võib-olla mõni ikka tahab nendega vaidlusse laskuda.
Mina ignoreerin ikka neid tüüpe (Revolvrit õnneks enam ei olegi), aga annan sellele tüübile enne teada ka, et me saame aru, kes ta on ja tal ei ole vaja tuhandedat korda hakata jälle sama juttu rääkima. Ja olen kindel, et nii mõnelgi korral ongi see aidanud ning jutt ei ole jõudnud järjekordsesse eneseupitusse ja teiste alavääristamisse.
-
Külaline
Kas I ja I on siis ka siin, pole nagu märganud siin samasugust lõputut sõjaõhutamise pläusti. Õigus jah, naispool nimetato ju vene jutupunktipaunikuks. Piinlik saavutus saada elu jooksul nii nimetatud.
Pigem ei ole, nad õhutavad sõda kuskil imelikul lehel ja ise vist elavad sootuks kuskil välismaal.
-
Külaline
Mis mõttes õhutavad sõda? Kas mitte vastupidi?
-
Külaline
Ei ole märganud mingit sõja õhutamist. Naispool postitab FBs sageli.
-
Külaline
Sellise mõtlemisega inimesi jälgida ei saa olla tervislik, juhul muidugi kui omal ka kuskil ei logise:
https://innojairja.blogspot.com/2009/04 ... e.html?m=1
-
Külaline
-
Külaline
Need vast suuresti robotid.Külaline kirjutas: ↑05 Mai 2026 08:51Vaatleja on välja jäetud nimekirjast. Loeb ja ei postita.
-
Külaline
Õhutamine on vale sõna siin.
Nad hirmutavad või ennustavad mis juhtuma võib hakata.
Ainult nad tulevad sellega välja veidi enne, kui nt Meriloo eile tutvustas Aastaraamatus sisult sama asja. Et venemaa ilmselt ründab lähialal mõnt nato riiki. Ei ole tal vaja mingit ratsionaalset mõtlemist, et teine rinne käib üle jõu. Vaatab ms saab. Aga nato ei tungi venemaale kallale vaid asub ehk kaitsma vaid seda üht riiki kus sõda käib. Seda ka viiviitusega ja ettevaatlikukt et riigiti ise mitte sõtta satuda.
-
Külaline
Tänane elu ongi üks suur sisuturundus. Kõik turundavad ennast, sõjablogijad, riik, kaitseväelased, poliitikud. Igaüks tahab tähelepanu, sest tähelepanu = raha. Ühed väidavad kohe sõja tulekut, teine väidab kuidas venemaal pole vägesidki jne. Samas Putinile tahetakse koguaeg otsa peale teha, on ta suremas, Venemaal on raketid otsas, kõik otsas ja siis uuesti jälle kuidas kohe aastaga venemaa suudab kogu relvastuse taastada ja sõdurid ka leida. Keegi neist ei suuda öelda, mis oleks venemaa võit Nato ründamisel? Kui juba ukrainas ei suudeta midagi võita, mida siis eestis võita oleks, narva ja Lasnamäe venelased saaks eesti omanikeks? Eesti on puruvaene võlgades riik, pole meil kusagil laos 100 000 tonni kulda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 17 külalist