Sa ära ei väsi oma AI piinamisest?Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:48Peamiselt peletab naisi eemale suur enesekesksus. Kui on näiteks mingid autistlkud jooned, mis neid kommunikatsioonihäireid põhjustab, siis ei aita lihtsalt suhtlemise harjutamine, vaid on vajalik nö tavaliste inimeste mõttemaailmaga sügavam tutvumine. Või siis on muidugi alati variant leida endale samasugune naine, kes ka suhelda ei oska. Need saavad kenasti koos hakkama. Küll aga ei taha see õnnestuda, kui mees vaid välimuse järgi naisi valib.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:41Ilmselt harjutama avatud ja ladusat suhtlemist. Eestis ei pruugigi selleks sobilikku keskkonda leida, tuleb mõneks ajaks kolida Itaaliasse, Hispaaniasse, Prantsusmaale või kas või USAsse.
Sex with ex
-
Külaline
-
Külaline
Sulle tuleb vist üllatusena, aga mõni oskab täitsa omast peast ka midagi arvata. AI nõuanded on vist sinu lagi.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 20:09Sa ära ei väsi oma AI piinamisest?Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:48Peamiselt peletab naisi eemale suur enesekesksus. Kui on näiteks mingid autistlkud jooned, mis neid kommunikatsioonihäireid põhjustab, siis ei aita lihtsalt suhtlemise harjutamine, vaid on vajalik nö tavaliste inimeste mõttemaailmaga sügavam tutvumine. Või siis on muidugi alati variant leida endale samasugune naine, kes ka suhelda ei oska. Need saavad kenasti koos hakkama. Küll aga ei taha see õnnestuda, kui mees vaid välimuse järgi naisi valib.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:41
Ilmselt harjutama avatud ja ladusat suhtlemist. Eestis ei pruugigi selleks sobilikku keskkonda leida, tuleb mõneks ajaks kolida Itaaliasse, Hispaaniasse, Prantsusmaale või kas või USAsse.
-
Külaline
Tõesti mõni arvab, et keegi ei oska ära tunda ai juttu või internetist kopeeritud tarka lõigukest ... ja see algselt tsiteeritud kodanik küll ei suuda isegi sellist kolme rida "oma peas" genereerida.
-
Külaline
Küisin AI käest, et kas see lõik on AI tehtud. Vastus oli selline:Guest kirjutas: ↑19 Apr 2026 08:19 Tõesti mõni arvab, et keegi ei oska ära tunda ai juttu või internetist kopeeritud tarka lõigukest ... ja see algselt tsiteeritud kodanik küll ei suuda isegi sellist kolme rida "oma peas" genereerida.
Selline lõik on täiesti selline, mida inimene võib vabalt ise kirjutada. Seal on:
ebaühtlane sõnastus ja väikesed vead (“autistlkud”, “mis neid kommunikatsioonihäireid põhjustab” jne),
üsna otsekohene ja hinnanguline toon,
mõttekäik, mis hüppab natuke ühest ideest teise.
AI tekstid kipuvad tihti olema veidi “siledamad”, grammatiliselt korrektsemad ja neutraalsemad. Samas saab AI ka kirjutada robustsemalt, kui seda nii paluda, ja inimesed võivad kirjutada väga korrektselt – seega stiili põhjal ei saa midagi kindlat järeldada.
Seega see lõik, mida sina pidasid nii targaks, et kindlasti tegi selle AI, ega inimene ise ei oska ju kirjutada, on AI arvates siiski veidi vigane ja hüplev, pigem tavalise inimese kirjutatule omane. Pakub ka, et ta võiks teksti rohkem sujuvamaks teha.
-
Külaline
Mida need välisriigid annavad juurde?Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 14:41Ilmselt harjutama avatud ja ladusat suhtlemist. Eestis ei pruugigi selleks sobilikku keskkonda leida, tuleb mõneks ajaks kolida Itaaliasse, Hispaaniasse, Prantsusmaale või kas või USAsse.
-
Külaline
Nendes on suhtluskeskkond, mille seal elades üsna loomulikult ka ise omandad. Näiteks suvaliste ettejuhtuvate inimestega viisakalt lobisemine. Lõuna-Euroopa riikides lisaks veel vabalt armastusest rääkimine ning sel teemal flirtimine, mille tagamõtteks ei ole iga kord midagi tõsisemat.Külaline kirjutas: ↑19 Apr 2026 09:48Mida need välisriigid annavad juurde?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:47Ju siis läks täppi, kui ennast väga puudutatuna tunned. Koguni vaevusid raporteerima. Ainult et mis alusel? Kas lihtne küsimus on halvustav? Paljud kasutajad on ise valeväde, reageerivad need, kelle puhul lähebki täppi. Ja ei, ei ole vaja mingit detektiivitööd selleks teha, vaid lihtsalt see on samasugune kirjaviis ja mõtteviis.
Raporteeritud. Ja kutsun ja teisi üles raporteerima kasutaja suhtes tehtud valeväiteid, sest selline valik raporteerimise all muide ongi. Neljas valik.
-
Külaline
Katsu nüüd kuidagi rahuneda. Raporteerisid, said rahulduse, mis veel probleem on.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:05Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:47Ju siis läks täppi, kui ennast väga puudutatuna tunned. Koguni vaevusid raporteerima. Ainult et mis alusel? Kas lihtne küsimus on halvustav? Paljud kasutajad on ise valeväde, reageerivad need, kelle puhul lähebki täppi. Ja ei, ei ole vaja mingit detektiivitööd selleks teha, vaid lihtsalt see on samasugune kirjaviis ja mõtteviis.Guest kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:39
Raporteeritud valeväitena ja kuna siin foorumis on läbi käinud, kui paljud kasutajad ei salli taolisi ennustajaid siin tegutsemas, siis loodame, et nendega midagi ette võetakse.
Raporteeritud. Ja kutsun ja teisi üles raporteerima kasutaja suhtes tehtud valeväiteid, sest selline valik raporteerimise all muide ongi. Neljas valik.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:13Katsu nüüd kuidagi rahuneda. Raporteerisid, said rahulduse, mis veel probleem on.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:05Külaline kirjutas: ↑18 Apr 2026 13:47
Ju siis läks täppi, kui ennast väga puudutatuna tunned. Koguni vaevusid raporteerima. Ainult et mis alusel? Kas lihtne küsimus on halvustav? Paljud kasutajad on ise valeväde, reageerivad need, kelle puhul lähebki täppi. Ja ei, ei ole vaja mingit detektiivitööd selleks teha, vaid lihtsalt see on samasugune kirjaviis ja mõtteviis.
Probleem on selles, et see ennustajate ja foorumi-uhuude jama peab leidma oma lõpu. Paljud teemad solgitakse just selle vōttega ära. Pole normaalne pähe määrida teistele kasutajatele neile mitte kuuluvaid teemasid. Tuleks liivakastist välja.
-
Külaline
Pealekaebajaid pole mitte kunagi sallitud.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:20Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:13Katsu nüüd kuidagi rahuneda. Raporteerisid, said rahulduse, mis veel probleem on.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:05
Probleem on selles, et see ennustajate ja foorumi-uhuude jama peab leidma oma lõpu. Paljud teemad solgitakse just selle vōttega ära. Pole normaalne pähe määrida teistele kasutajatele neile mitte kuuluvaid teemasid. Tuleks liivakastist välja.
-
Külaline
Sa juba mitmendat korda kasutad ennustaja sõna valesti. Selgeltnägija sõna kasutamisel oleks mingi point, aga mis on ennustamisel teemaga pistmist. Päris paljud imelkud inimesed siiski on äratuntavad, sest sõnakasutus on samasugune kogu aeg, jutt on samasugune, lepi sellega.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:20Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:13Katsu nüüd kuidagi rahuneda. Raporteerisid, said rahulduse, mis veel probleem on.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:05
-
Külaline
Mina olen sinu kommentaariga väga nõus. Esiteks, kasutab sinu tsiteeritu sõna "ennustamine" vales kontekstis.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:27Sa juba mitmendat korda kasutad ennustaja sõna valesti. Selgeltnägija sõna kasutamisel oleks mingi point, aga mis on ennustamisel teemaga pistmist. Päris paljud imelkud inimesed siiski on äratuntavad, sest sõnakasutus on samasugune kogu aeg, jutt on samasugune, lepi sellega.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:20Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:13
Katsu nüüd kuidagi rahuneda. Raporteerisid, said rahulduse, mis veel probleem on.
Teiseks, minu arust on ka siin mõned konkreetse isikud, kes igas teemas toodavad üht ja sama imelikku teksti. Nii, nagu kunagi Revolver, kes nimetas kõiki naisi alamsooks ja külvas igas teemas naistevastast vaenu. Õnneks on temast lahti saadud. Aga praegu on siin keegi miljonäriproua, kes igas võimalikus teemas püüab enda rahast rääkida, teisi inimesi samal ajal vaeseks ja kadedaks sõimates. Nii ilunurgas, tervisenurga, pereelu all... - igale poole sõidab sama jutuga sisse ja hakkab teemat trollima. Ja ongi teema alati rikutud.
Minu arust on väga hea, kui sellised trollid juba esimesest sõnast ära tuntakse ja teemast välja tõrjutakse.
Võib-olla see ajatempli loomine polegi paha mõte, sest siis saab tuimalt ignoreerida teatud kommentaare. Praegu on nii, et alati osad inimesed ei tunne trolli kohe ära ja laskuvad temaga mõttetusse vestlusse.
-
Külaline
Räägi parem, kas läks siis asjaks ja kas oli õige otsus ühte- või teistpidi?Külaline kirjutas: ↑16 Apr 2026 21:43 Jah või ei? Öelge ruttu.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 19:16Mina olen sinu kommentaariga väga nõus. Esiteks, kasutab sinu tsiteeritu sõna "ennustamine" vales kontekstis.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:27Sa juba mitmendat korda kasutad ennustaja sõna valesti. Selgeltnägija sõna kasutamisel oleks mingi point, aga mis on ennustamisel teemaga pistmist. Päris paljud imelkud inimesed siiski on äratuntavad, sest sõnakasutus on samasugune kogu aeg, jutt on samasugune, lepi sellega.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:20
Teiseks, minu arust on ka siin mõned konkreetse isikud, kes igas teemas toodavad üht ja sama imelikku teksti. Nii, nagu kunagi Revolver, kes nimetas kõiki naisi alamsooks ja külvas igas teemas naistevastast vaenu. Õnneks on temast lahti saadud. Aga praegu on siin keegi miljonäriproua, kes igas võimalikus teemas püüab enda rahast rääkida, teisi inimesi samal ajal vaeseks ja kadedaks sõimates. Nii ilunurgas, tervisenurga, pereelu all... - igale poole sõidab sama jutuga sisse ja hakkab teemat trollima. Ja ongi teema alati rikutud.
Minu arust on väga hea, kui sellised trollid juba esimesest sõnast ära tuntakse ja teemast välja tõrjutakse.
Võib-olla see ajatempli loomine polegi paha mõte, sest siis saab tuimalt ignoreerida teatud kommentaare. Praegu on nii, et alati osad inimesed ei tunne trolli kohe ära ja laskuvad temaga mõttetusse vestlusse.
Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle jälle meeldib, et on erinevaid inimesi, meeldis ka Revolvri kohalolek - ei, mitte tema suhtumine, vaid eri arvamused ja sellega keskustelu rikastamine. Pärast tema lahkumist on poole igavam. Intriigid ja tulised vaidlused on palju põnevamad kui igavad argipäevased küsimused ja vastused. Meeldis ka Juustupi kohalolu, oli vähemalt, millest rääkida. Mingi huina - muina on täiesti mõttetu ajaraisk, ei intrigeeri, ei ole huvitav.
-
Külaline
On tõesti erinevad. Lihtsalt kellegi lakkamatu sõimamine ei ole mingi rikastamine. Revolveri ja mõne teine lakkamatu ühetaoline plaat ei ole keskustelu rikastamine või intriigid. Labasus ja lollus eii ole põnevad. Ja minu arust on neid rumalaid sõimleijaid siin veel piisavalt. Intriigiks ja põnevuseks nimetaks ma seda, kui inimene ütleb tabavalt, on tark, oskab argumenteerida. Need sinu nimetatud isikud torkasid silma erakordse lolluse, õeluse ja kibestumisega. Samade sõnadega üks ja sama jutt oli äärmiselt igav.Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle jälle meeldib, et on erinevaid inimesi, meeldis ka Revolvri kohalolek - ei, mitte tema suhtumine, vaid eri arvamused ja sellega keskustelu rikastamine. Pärast tema lahkumist on poole igavam. Intriigid ja tulised vaidlused on palju põnevamad kui igavad argipäevased küsimused ja vastused. Meeldis ka Juustupi kohalolu, oli vähemalt, millest rääkida. Mingi huina - muina on täiesti mõttetu ajaraisk, ei intrigeeri, ei ole huvitav.
-
Külaline
Sina kuulud nende hulka, kes on varmad tühistama inimesi, kes ei mõtle nagu sina. See foorum vaagub nii või naa hinge, võrreldes alguse 800 kasutajaga on mõni üksik teema ja üksikud vastused. Kas su unistus on olla viiekesi foorumis? Vastata iga päev ühele teemale ühe vastuse? Parem olgu lakkamatu plaat, kui monotoonne mõmin.Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 20:15On tõesti erinevad. Lihtsalt kellegi lakkamatu sõimamine ei ole mingi rikastamine. Revolveri ja mõne teine lakkamatu ühetaoline plaat ei ole keskustelu rikastamine või intriigid. Labasus ja lollus eii ole põnevad. Ja minu arust on neid rumalaid sõimleijaid siin veel piisavalt. Intriigiks ja põnevuseks nimetaks ma seda, kui inimene ütleb tabavalt, on tark, oskab argumenteerida. Need sinu nimetatud isikud torkasid silma erakordse lolluse, õeluse ja kibestumisega. Samade sõnadega üks ja sama jutt oli äärmiselt igav.Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle jälle meeldib, et on erinevaid inimesi, meeldis ka Revolvri kohalolek - ei, mitte tema suhtumine, vaid eri arvamused ja sellega keskustelu rikastamine. Pärast tema lahkumist on poole igavam. Intriigid ja tulised vaidlused on palju põnevamad kui igavad argipäevased küsimused ja vastused. Meeldis ka Juustupi kohalolu, oli vähemalt, millest rääkida. Mingi huina - muina on täiesti mõttetu ajaraisk, ei intrigeeri, ei ole huvitav.
-
Külaline
Väga imelik, et sa ei mõista seda vahet, kas inimesed on lihtsalt erinevad, oma erinevate arvamustega või inimesed on pahatahtlikud trollid.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 20:11Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 19:16Mina olen sinu kommentaariga väga nõus. Esiteks, kasutab sinu tsiteeritu sõna "ennustamine" vales kontekstis.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 07:27
Sa juba mitmendat korda kasutad ennustaja sõna valesti. Selgeltnägija sõna kasutamisel oleks mingi point, aga mis on ennustamisel teemaga pistmist. Päris paljud imelkud inimesed siiski on äratuntavad, sest sõnakasutus on samasugune kogu aeg, jutt on samasugune, lepi sellega.
Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle jälle meeldib, et on erinevaid inimesi, meeldis ka Revolvri kohalolek - ei, mitte tema suhtumine, vaid eri arvamused ja sellega keskustelu rikastamine. Pärast tema lahkumist on poole igavam. Intriigid ja tulised vaidlused on palju põnevamad kui igavad argipäevased küsimused ja vastused. Meeldis ka Juustupi kohalolu, oli vähemalt, millest rääkida. Mingi huina - muina on täiesti mõttetu ajaraisk, ei intrigeeri, ei ole huvitav.
Minul ei ole midagi selle vastu, et inimestel on kardinaalselt erinevad seisukohad. Ei häiri vaidlused, isegi mitte siis, kui need lähevad mõnikord teravaks. Aga, kui inimene lihtlabaselt trollib (mida tegi revolver) või juba jälle hakkab sellest rääkima, kui rikas ta on ja kui vaene sina oled, siis on see lihtsalt väsitav ja igal juhul rikub teemat, mitte ei anna sellele mitte midagi juurde.
-
Külaline
Täpselt! Sinu jutus on hea point - nende inimestel puudub igasugune argumenteerimissoov ja -võimekus. Lihtsalt katkematult mö...seda ühel ja samal teemal samal ajal teistega kiusu ajada, ei ole mitte kuidagi põnev ega intrigeeriv.Guest kirjutas: ↑21 Apr 2026 20:15On tõesti erinevad. Lihtsalt kellegi lakkamatu sõimamine ei ole mingi rikastamine. Revolveri ja mõne teine lakkamatu ühetaoline plaat ei ole keskustelu rikastamine või intriigid. Labasus ja lollus eii ole põnevad. Ja minu arust on neid rumalaid sõimleijaid siin veel piisavalt. Intriigiks ja põnevuseks nimetaks ma seda, kui inimene ütleb tabavalt, on tark, oskab argumenteerida. Need sinu nimetatud isikud torkasid silma erakordse lolluse, õeluse ja kibestumisega. Samade sõnadega üks ja sama jutt oli äärmiselt igav.Inimesed on ikka nii erinevad. Mulle jälle meeldib, et on erinevaid inimesi, meeldis ka Revolvri kohalolek - ei, mitte tema suhtumine, vaid eri arvamused ja sellega keskustelu rikastamine. Pärast tema lahkumist on poole igavam. Intriigid ja tulised vaidlused on palju põnevamad kui igavad argipäevased küsimused ja vastused. Meeldis ka Juustupi kohalolu, oli vähemalt, millest rääkida. Mingi huina - muina on täiesti mõttetu ajaraisk, ei intrigeeri, ei ole huvitav.
-
Külaline
Tegelikult oli foorumi staar alguses Juustupulk Jeemenist. Elas linnas nimega Sana. Vaat teda oli põnev lugeda, aga see kõik oli...Külaline kirjutas: ↑21 Apr 2026 20:11meeldis ka Revolvri kohalolek
-
Külaline
...fake.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist