Siis kui jood ja instasse lällama lähed

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kas plankton ei suutnud ilma iidoliteta edasi juua või milles see hiigelprobleem seal oli
https://elu24.postimees.ee/8053159/luge ... red-poisid
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 00:00 Mis sellest selgeltnägijast on saanud kes kunagi päriselt hulluks läks, mingi omapärase eesnimega oli?
Tene Laul.
Hetkel pikalt vaikus. Loodetavasti saab ravi ja on paranemas. Viimane artikkel oli aprillis, et poed lähevad kinni. E-pood veel vist toimib.
Külaline

Mis kaupu ta oma poodides müüb? Kui kivikesi, kristalle ja unenäopüüdjaid, siis on mõistetav. Pikas perspektiivis ei ole need kuigi head müügiartiklid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 12:00 Mis kaupu ta oma poodides müüb? Kui kivikesi, kristalle ja unenäopüüdjaid, siis on mõistetav. Pikas perspektiivis ei ole need kuigi head müügiartiklid.
Vaata ise, La Tene epood on veel alles.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Mallukas on äärmiselt asümpaatne juba aastaid, imestan et keegi tema mõttetuid üllitisi üldse loeb. Pärtelpojast ei tea mõhkugi, aga Lust... täielik vastand mulle inimesena AGA ta on oma kuuuurijaga siiski inimesi aidanud ja ma pole kordagi märganud temas õelust või kurjust, alavääristavat suhtumist kellegi suhtes.
Avaliku elu tegelasena võiks tal muidugi vähe "paksem nahk" olla tõesti ja see oli ka totter kui ta titt tissi otsas saateid tegi.

Laias laastus olen ma Lusti poolt. Ta vähemalt reaalselt teeb midagi ja ma pole kunagi kuulnud, et ta kedagi maha teeks erinevalt sellest hüsteerikust Treimannist(mallukas)

/Juustup
Vasta